Seorang bapa membuang anaknya melalui tingkap rumah (6 Gambar) | Dunia sebenar Shida Seorang bapa membuang anaknya melalui tingkap rumah (6 Gambar)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 15 April 2013

Seorang bapa membuang anaknya melalui tingkap rumah (6 Gambar)

  Assalammualaikum, peace upon you.
sumber : movzap blog

ayah budak ni tak waras kot, rasanya gambar ni juga bukan dari malaysia sebab belakang baju askar tu ada tulisan cina, mungkin di negara china berlaku hal ni. Kalau dekat malaysia pun ada memang spesis binatang lah ayah macam ni!


26 Jari Ohsem:

Zaza said...

nasib baiklah budak tu selamat..haish..mcm2 skg kan..

Fyna Ahmad said...

Ya Allah... Ngerinya. Ada juga bapa yang kejam macam nih.

Sally Yatiey said...

Kesiannya budak tu.. Kejam betul ayah budakkkkkk tu!!!!

Ieyzartd Syahieyr said...

sungguh kejam...

Haruno Hana 하나 said...

astagfirullah... apalah nak jadi :( binatang pun sayang anak tau.. nasib baik baby tu selamat

Seneorita Baharin said...

Astaghfirullah al-azim, kejam gila..mmg tak waras bapak die neh sanggup nak buang anak mcm tu...huhu

ANa Ahmad said...

astaga apa dia ni teruk sgt..

Diari Si Froggie said...

sampai merah2 kaki budak tu.. ape punya ayah daaa =,=' a'ah bukan Malaysia rasanya nie.

Mila Ahmad said...

memg gilaaaa lah ini oranggg...

Normi Nieza said...

ayah bdak tu ada sakit jiawa kot..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak wars mgkn..

Solehah Shamsuddin said...

pic yang last tu,bapa budak tu terbalik ke belakang ke?

Sukma Haron said...

selalunya kat Negara China nie banyak benda-benda pelik berlaku.....

aisya said...

rasa nya tak waras kot.. acceptable jugak.. ni kalau yg waras buat begini memang nak kena lempar dengan bata..

Mrs Velentine said...

x da otak..bapa dia mengalami tekanan perasaan agaknya

Ct Noraishah said...

teruknya..

azizah :) said...

astaga.. nape jadi camtu tu...gila agaknya ke memang nak anak dia mati..

IntaNBerliaN said...

laaa biar betoi ayah budak ni...

*shida, yg kat sidebar yg sumber traffic tu, shida dah lama ke baru letak?.. bkn pe, kalau baru letak, kot2 la yg tu jd penyebab status nuff bertukar

cci said...

kejamnya.. nak mati pun jgnla bw anak sekai.. adeh..

Cik Nur™ said...

haishh..mmg gila lah org tu...grrr...

sa mic said...

ish kejam gila -,-

fairus mohamad noor said...

kesian bdk tu..x guna punya bapak..hee

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Kejamnya ayah dia..kesian kat baby tu...

jaakechik said...

ngeri betul tengok gambar ni... bodh la ayah dia tuh!

Ez Bil said...

X sanggup nk tgk gambar tu. Nasib askar cpt dtg. :'(

Cik Fie said...

kejamnya :(