Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 15 April 2013

Seorang bapa membuang anaknya melalui tingkap rumah (6 Gambar)

  Assalammualaikum, peace upon you.
sumber : movzap blog

ayah budak ni tak waras kot, rasanya gambar ni juga bukan dari malaysia sebab belakang baju askar tu ada tulisan cina, mungkin di negara china berlaku hal ni. Kalau dekat malaysia pun ada memang spesis binatang lah ayah macam ni!


26 comments:

  1. nasib baiklah budak tu selamat..haish..mcm2 skg kan..

    ReplyDelete
  2. Ya Allah... Ngerinya. Ada juga bapa yang kejam macam nih.

    ReplyDelete
  3. Kesiannya budak tu.. Kejam betul ayah budakkkkkk tu!!!!

    ReplyDelete
  4. astagfirullah... apalah nak jadi :( binatang pun sayang anak tau.. nasib baik baby tu selamat

    ReplyDelete
  5. Astaghfirullah al-azim, kejam gila..mmg tak waras bapak die neh sanggup nak buang anak mcm tu...huhu

    ReplyDelete
  6. astaga apa dia ni teruk sgt..

    ReplyDelete
  7. sampai merah2 kaki budak tu.. ape punya ayah daaa =,=' a'ah bukan Malaysia rasanya nie.

    ReplyDelete
  8. memg gilaaaa lah ini oranggg...

    ReplyDelete
  9. ayah bdak tu ada sakit jiawa kot..huhu

    ReplyDelete
  10. pic yang last tu,bapa budak tu terbalik ke belakang ke?

    ReplyDelete
  11. selalunya kat Negara China nie banyak benda-benda pelik berlaku.....

    ReplyDelete
  12. rasa nya tak waras kot.. acceptable jugak.. ni kalau yg waras buat begini memang nak kena lempar dengan bata..

    ReplyDelete
  13. x da otak..bapa dia mengalami tekanan perasaan agaknya

    ReplyDelete
  14. astaga.. nape jadi camtu tu...gila agaknya ke memang nak anak dia mati..

    ReplyDelete
  15. laaa biar betoi ayah budak ni...

    *shida, yg kat sidebar yg sumber traffic tu, shida dah lama ke baru letak?.. bkn pe, kalau baru letak, kot2 la yg tu jd penyebab status nuff bertukar

    ReplyDelete
  16. kejamnya.. nak mati pun jgnla bw anak sekai.. adeh..

    ReplyDelete
  17. haishh..mmg gila lah org tu...grrr...

    ReplyDelete
  18. kesian bdk tu..x guna punya bapak..hee

    ReplyDelete
  19. Kejamnya ayah dia..kesian kat baby tu...

    ReplyDelete
  20. ngeri betul tengok gambar ni... bodh la ayah dia tuh!

    ReplyDelete
  21. X sanggup nk tgk gambar tu. Nasib askar cpt dtg. :'(

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.