Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 23 April 2013

Sepantas Kilat Nuffnang selesaikan masalah

  Assalamualaikum, peace upon you
Terima Kasih Nuffnang sekali membuatkan shida rasa susah untuk berlaku curang dengan Nuffnang, semalam nuffnang shida problem, hari ni shida buka akaun dengan niat Nuffnang dah sembuh! ya! memang dah pulih seperti biasa earning juga sudah dikembalikan, now lepas ni shida rasa serik untuk tambah delete blog lagi. Kena pastikan betul-betul nak tambah tak nak tukar-tukar url lagi baru shida tambah. Happy rasa tengok Nuffnang sekarang :) Terima kasih Nuffnang! love ketat-ketat!


20 comments:

  1. Alhamdulillah segalanya dapat diselesaikan kan..

    ReplyDelete
  2. untunglah shida nuffnang sayang..:)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum shida, bestnya nuffnang kasi duit. hehe patutlah sayang ketat2. hehehe. anyway sheila since blogging tahun 2010 takpernah buat nuffnang. sebab pending katanya :'(

    ReplyDelete
  4. baut masa ni kak MV setialagi dgn nuff

    ReplyDelete
  5. baut masa ni kak MV setialagi dgn nuff

    ReplyDelete
  6. Salam kenal shida..baru berblog..sya folo blog shida..klu sudi singgah la blog saya ya..trima kasih :)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal shida..baru berblog..sya folo blog shida..klu sudi singgah la blog saya ya..trima kasih :)

    ReplyDelete
  8. syukur Alhamdulilah dah settle yer..

    ReplyDelete
  9. Dah oke dahh . Sygnye nuffnang kat akak . Hee

    ReplyDelete
  10. dah selesai ye..
    alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah, baik lah mcm tu, moga terus dpt rezeki berlipat kali ganda shida,

    ReplyDelete
  12. biarpun sy tak curang dgn nuffnang tp nuffnang tetap kejam dgn sy.. haha

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah selesai masalah kak shida :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah settle sudah

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah . dah selesai masalah :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.