Sepantas Kilat Nuffnang selesaikan masalah | Dunia sebenar Shida Sepantas Kilat Nuffnang selesaikan masalah

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 23 April 2013

Sepantas Kilat Nuffnang selesaikan masalah

  Assalamualaikum, peace upon you
Terima Kasih Nuffnang sekali membuatkan shida rasa susah untuk berlaku curang dengan Nuffnang, semalam nuffnang shida problem, hari ni shida buka akaun dengan niat Nuffnang dah sembuh! ya! memang dah pulih seperti biasa earning juga sudah dikembalikan, now lepas ni shida rasa serik untuk tambah delete blog lagi. Kena pastikan betul-betul nak tambah tak nak tukar-tukar url lagi baru shida tambah. Happy rasa tengok Nuffnang sekarang :) Terima kasih Nuffnang! love ketat-ketat!


20 Jari Ohsem:

intanfirdaus247 said...

Alhamdulillah segalanya dapat diselesaikan kan..

Cik Nor said...

untunglah shida nuffnang sayang..:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida, bestnya nuffnang kasi duit. hehe patutlah sayang ketat2. hehehe. anyway sheila since blogging tahun 2010 takpernah buat nuffnang. sebab pending katanya :'(

Unknown said...

wah,,tahniah kak shida :D

Mrs Velentine said...

baut masa ni kak MV setialagi dgn nuff

Mrs Velentine said...

baut masa ni kak MV setialagi dgn nuff

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah ok..

Adriannasyaz said...

Salam kenal shida..baru berblog..sya folo blog shida..klu sudi singgah la blog saya ya..trima kasih :)

Adriannasyaz said...

Salam kenal shida..baru berblog..sya folo blog shida..klu sudi singgah la blog saya ya..trima kasih :)

Unknown said...

syukur Alhamdulilah dah settle yer..

Sukma said...

dah lega yea Shida...

Pykaa Pdott said...

Dah oke dahh . Sygnye nuffnang kat akak . Hee

hazwan hairy said...

nuffnang?ermmm..haha

Miss N™ said...

dah selesai ye..
alhamdulillah.. :)

Aimacomel said...

alhamdulillah, baik lah mcm tu, moga terus dpt rezeki berlipat kali ganda shida,

Unknown said...

biarpun sy tak curang dgn nuffnang tp nuffnang tetap kejam dgn sy.. haha

Dayang Deno said...

alhamdulillah selesai masalah kak shida :)

Nur Nainis said...

Nasib baik pantas..hehe..

Mimie said...

Alhamdulillah settle sudah

Cik Fie said...

alhamdulillah . dah selesai masalah :)