Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 8 April 2013

serabut

  Assalammualaikum, peace upon you.
shida kalau dah biar blog sehari dua (urus hal sendiri) mula lah tak tau nak update apa, padahal dalam draft banyak entri nak publish!! tiba-tiba otak jammed! jadi blurr geram pula rasa huhuu =="


38 comments:

  1. betul betul~! lissa pun sama., ehhe

    ReplyDelete
  2. huhu.. cute pics..
    tapi mmg biasa jadi kat kita pun macam tu.. banyak2 nak publish.. sampai tak tau mana satu nak boh.. huhu

    ReplyDelete
  3. he he he...begitu jugalah yang terjadi kepada diri ini shida... ^_^

    takper sabar ek...nanti pelan2 hilanglah jammed dan blur tu... ^_^

    ReplyDelete
  4. dah ada kat draft eh?post jela,hee

    ReplyDelete
  5. Sabar yea shida..minggu lepas pun diana rasa camtu..terpaksa lupakan blog seketika..

    ReplyDelete
  6. Kalau akak dah macam gitu...terus tutup blog layan movie online kikiki

    ReplyDelete
  7. Saya pun macamtu kadang2 ;) hee. Kena ambik mood berblog dulu ;D

    ReplyDelete
  8. sabor jer ler....akak pun tension di monday blues nie...

    ReplyDelete
  9. xpe2 kak shida, pelan2 kayuh, relax dan tenangkan diri nnt idea datang mencurah curah :) hee

    ReplyDelete
  10. xpe2 kak shida, pelan2 kayuh, relax dan tenangkan diri nnt idea datang mencurah curah :) hee

    ReplyDelete
  11. hehehe,
    bukan hanya shida yang mengalaminya, kak Tika juga :)

    salam persahabatan

    ReplyDelete
  12. HIHIHI . TU AKAK BRU 2 3 ARI . KALO 1MGGU ACANE LAH KAN KAK

    ReplyDelete
  13. haha..sama m3h pun..kalo da cuti blog lama sgt mula la blur..senang je nk hilangkan blur tu..cara yg m3h buat ialah bw blog member&komen..lame 2 ilang terus blur tu..ce cuba..

    ReplyDelete
  14. acik pun serabut serabai gak ni langg.. eheh!

    ReplyDelete
  15. samalah kita... bersarang blog, maka malas lah nk bertatih semula.

    ReplyDelete
  16. ha3..pernah jd kat sy gak..semangat nak taip idea.. sekali dah depan lappy, blurrr...
    huu~~~
    tensi

    ReplyDelete
  17. Takpe shida.. take ur time bebeh!

    ReplyDelete
  18. meh chatting ngn muja,, lalala,, nk bagi idea ni,, :D

    ReplyDelete
  19. Sindrom yang sama. hehe. Tarik nafas, lepas. Amik semangat baru sis then publish dengan lafaz Bismillah. hehe <3

    ReplyDelete
  20. ni mesti kes tak tau nak publish mana satu ni.. haha

    ReplyDelete
  21. kalau lama tak update..mesti otak jammed je kan nak taip entri apa...sama la kita shida..huhu~

    ReplyDelete
  22. lex2 shida..cool k

    ReplyDelete
  23. wasalam.. ha abis lah serabut dah tu. hehe.. mohon bertenang dulu. :)

    ReplyDelete
  24. biasa lah tu shida, selalu je kita pun camtu kekeke

    ReplyDelete
  25. Take ur time Shida...akan selalu jd mcm tu...bila lama dah x update mulalah x tau nak taip apa..:-)

    ReplyDelete
  26. Kreatifnya pict tu..mmg nampak serabut betoi tu ha ha ha..

    ReplyDelete
  27. sabar jela . chill je kak :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.