shida ni orangnya jenis macam mana ya? | Dunia sebenar Shida shida ni orangnya jenis macam mana ya?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 20 April 2013

shida ni orangnya jenis macam mana ya?

  Assalammualaikum, peace upon you.
Tak terlintas langsung dalam fikiran shida ada juga orang nak tahu tentang caracter shida ni. Ok shida berterus terang lah! shida ni seorang yang peramah dan tegas tapi bertempat lah! seorang yang senang didekati, jika yang baru kenal shida mungkin boleh perasan perkara ni. seorang yang ceria kalau boleh sentiasa gelak sepanjang perbualan, tak percaya boleh tanya blogger aida ^_^ kelakar tu boleh lah tapi tengok pada situasi dan orang yang shida tengah sembang tu. Kalau dia sekepala sama macam shida, macam si Aida tu memang ngam sangat lah dengan shida tau! Kebanyakan orang yang tak kenal shida atau tak cuba nak kenal shida ni mungkin kali pertama tengok akan rasa shida seorang yang SOMBONG tapi sebenarnya disebaliknya. Shida boleh bergaul dengan sesiapa pun tak kira muda tua atau budak-budak semua shida boleh bergaul. So sesiapa yang nak berkenalan dialu-alukan lah tapi kalau nak minta no.hp memang tak lah hahaaa :p Thanks Aida!

SEDIKIT TENTANG SHIDA (BIODATA)
Nama Penuh : Noor Rasidah Bt Radzuan
Nama Samaran : Shida Radzuan
Umur : 26 tahun (2013)
Tarikh Lahir : 5 Jan 1987
Asal : Taiping, Perak
Warna Kegemaran : Biru dan Putih
Status : Bekerja
Email : admin@duniashida.com
Blog : www.duniashida.com
Tarikh Mula Berblog : 19 july 2010 


24 Jari Ohsem:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bagus juga idea kak shida buat entri mcm ni.

Sherlyanna angiela Martin said...

oohh...kak Shida muda lagi..hihi..^^

Cik Nur™ said...

ohh...peramah shida ni... :)
okaylah tu....
tak adelah takut sgt kalau tserempak dgn shida nanti..hihi

Diana Azis said...

noted..hehe :)

Emas Putih said...

gila gelak kuat sangat hahaa

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

shidah peramah dan soft spoken..hehehe.. boleh tahu dr ayat2 n komen shidah

ANa Ahmad said...

memangperamah la ni ek? huhu

caliph shuriken said...

yg pasti, shida pandai bahagi masa utk blog walaupun bz dgn keje kn ^^

Anisa Anuar said...

suka entri ni...

Mia Liana said...

wahhhh.... biodata shida ni... ;) nice..

Cik Ezy said...

saye dh 28taon!
hehe..

Lissa LaLissa said...

Kak Shida awesome., hehehe

Sally Yatiey said...

Peramah kak shida ;D

edNA tinynasweet said...

amboi shida..ramai peminat nak tahu kan..hehe.. bertuahnya..
http://www.tinynasweet.blogspot.com/2013/04/lecturer-to-be.html

AinNawwar said...

noted. nanti boleh mtk tips macam2 kat kak syida since akak tak sombong. hee

azizah :) said...

kan.. shida mmg peramah.. mula2 dpt call dr shida jijah dah rasa leh ngam kawan gan shida..hheee

Nurul Aini said...

Yeah..i like this entry..boleh kenal kak shidah ni macam mana orangnya. Ermm..saya rasa kak shidah ni peramah orangnya. Berdasarkan cara penulisan kak shidah.

Eca Dwinky Asha said...

sapa kata shida sombong eh?..ngade org itu :P

Ez Bil said...

Hihihi.. ingat akak ni garang.. ^___^

deno said...

oh... kita tak jauh beza la kak.. deno muda 2 tahun je dari kak shida ..

jaakechik said...

wahh siap ngn biodata lengkap lagi tu..hehehehe.... bagus gak idea btanya soalan ni, nampak lebih friendly ngn pembaca. :)

aisya said...

marilah kita berwechat kak shida.. hehe

kak shida.. mcm mane boleh email begitu?

nuyui a.k.a miss YUI said...

jom kenali shida =)

Cik Fie said...

hahaha . rajin gelak rupanya . XD