Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 20 April 2013

shida ni orangnya jenis macam mana ya?

  Assalammualaikum, peace upon you.
Tak terlintas langsung dalam fikiran shida ada juga orang nak tahu tentang caracter shida ni. Ok shida berterus terang lah! shida ni seorang yang peramah dan tegas tapi bertempat lah! seorang yang senang didekati, jika yang baru kenal shida mungkin boleh perasan perkara ni. seorang yang ceria kalau boleh sentiasa gelak sepanjang perbualan, tak percaya boleh tanya blogger aida ^_^ kelakar tu boleh lah tapi tengok pada situasi dan orang yang shida tengah sembang tu. Kalau dia sekepala sama macam shida, macam si Aida tu memang ngam sangat lah dengan shida tau! Kebanyakan orang yang tak kenal shida atau tak cuba nak kenal shida ni mungkin kali pertama tengok akan rasa shida seorang yang SOMBONG tapi sebenarnya disebaliknya. Shida boleh bergaul dengan sesiapa pun tak kira muda tua atau budak-budak semua shida boleh bergaul. So sesiapa yang nak berkenalan dialu-alukan lah tapi kalau nak minta no.hp memang tak lah hahaaa :p Thanks Aida!

SEDIKIT TENTANG SHIDA (BIODATA)
Nama Penuh : Noor Rasidah Bt Radzuan
Nama Samaran : Shida Radzuan
Umur : 26 tahun (2013)
Tarikh Lahir : 5 Jan 1987
Asal : Taiping, Perak
Warna Kegemaran : Biru dan Putih
Status : Bekerja
Email : admin@duniashida.com
Blog : www.duniashida.com
Tarikh Mula Berblog : 19 july 2010 


24 comments:

  1. bagus juga idea kak shida buat entri mcm ni.

    ReplyDelete
  2. oohh...kak Shida muda lagi..hihi..^^

    ReplyDelete
  3. ohh...peramah shida ni... :)
    okaylah tu....
    tak adelah takut sgt kalau tserempak dgn shida nanti..hihi

    ReplyDelete
  4. shidah peramah dan soft spoken..hehehe.. boleh tahu dr ayat2 n komen shidah

    ReplyDelete
  5. memangperamah la ni ek? huhu

    ReplyDelete
  6. yg pasti, shida pandai bahagi masa utk blog walaupun bz dgn keje kn ^^

    ReplyDelete
  7. wahhhh.... biodata shida ni... ;) nice..

    ReplyDelete
  8. Kak Shida awesome., hehehe

    ReplyDelete
  9. amboi shida..ramai peminat nak tahu kan..hehe.. bertuahnya..
    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2013/04/lecturer-to-be.html

    ReplyDelete
  10. noted. nanti boleh mtk tips macam2 kat kak syida since akak tak sombong. hee

    ReplyDelete
  11. kan.. shida mmg peramah.. mula2 dpt call dr shida jijah dah rasa leh ngam kawan gan shida..hheee

    ReplyDelete
  12. Yeah..i like this entry..boleh kenal kak shidah ni macam mana orangnya. Ermm..saya rasa kak shidah ni peramah orangnya. Berdasarkan cara penulisan kak shidah.

    ReplyDelete
  13. sapa kata shida sombong eh?..ngade org itu :P

    ReplyDelete
  14. Hihihi.. ingat akak ni garang.. ^___^

    ReplyDelete
  15. oh... kita tak jauh beza la kak.. deno muda 2 tahun je dari kak shida ..

    ReplyDelete
  16. wahh siap ngn biodata lengkap lagi tu..hehehehe.... bagus gak idea btanya soalan ni, nampak lebih friendly ngn pembaca. :)

    ReplyDelete
  17. marilah kita berwechat kak shida.. hehe

    kak shida.. mcm mane boleh email begitu?

    ReplyDelete
  18. hahaha . rajin gelak rupanya . XD

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.