Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 6 April 2013

sibuk

  Assalammualaikum, peace upon you
shida sibuk sikit hari ni, mungkin tak update blog untuk hari ini, ada kerja penting yang shida nak buat hari ni, ok dah berapa banyak hari ni tak tau lah! apa-apa pun shida update semula pada hari ahad ya :) sorry kawan-kawan! kadang-kadang ada komitmen lain memang tak dapat nak dielakkan. Blog terpaksa cuti sementara waktu :)



24 comments:

  1. selamat menyetelkan kerja shida :)

    ReplyDelete
  2. aina akan merindui entry menyengat kak shida :D

    ReplyDelete
  3. Kak Shida selesaikan dulu urusan yang lebih penting. Nanti bila semuanya dah setel, baru update blog yeah! :)

    Semoga segala urusan kak Shida dipermudahkan olehNya. :)

    ReplyDelete
  4. xpe..setia menanti entry shida seterusnya =)

    ReplyDelete
  5. selamat berkerja..
    dulukan mana yg penting.. :)

    ReplyDelete
  6. ok baiklah.. Aenn tunggu akak upadate blog hari ahad...huhu

    ReplyDelete
  7. hehe.. blog pun kena bercuti jugak ya? :D selamat bekerja Kak Shida :) nanti update balik

    ReplyDelete
  8. takpe dear... kalau sabtu ahad susah nak update entry baru..heee

    ReplyDelete
  9. Take ur time kak shida! ^_____^

    semoga semuanya dipermudahkan eyh...

    ReplyDelete
  10. takpe2.. jgn blog cuti lama2 sudah.. hehe

    ReplyDelete
  11. Kena letak CLOSE dan OPEN kt blog...haha

    ReplyDelete
  12. kalau dah bz mmg macam nie ler...

    ReplyDelete
  13. blm kawen lg heheee lg btmbah sibuk ^_^

    ReplyDelete
  14. Akak pun asyik bz skang ni..sb tu nak bw pun gak menyempat..

    ReplyDelete
  15. takpe shida buat mana yang penting dulu

    ReplyDelete
  16. Dahulukan yg penting akk.. Kami disini tetap mnunggu.. =D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.