sibuk | Dunia sebenar Shida sibuk


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 6 April 2013

sibuk

  Assalammualaikum, peace upon you
shida sibuk sikit hari ni, mungkin tak update blog untuk hari ini, ada kerja penting yang shida nak buat hari ni, ok dah berapa banyak hari ni tak tau lah! apa-apa pun shida update semula pada hari ahad ya :) sorry kawan-kawan! kadang-kadang ada komitmen lain memang tak dapat nak dielakkan. Blog terpaksa cuti sementara waktu :)



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

24 Jari Ohsem:

Mek Onie said...

selamat menyetelkan kerja shida :)

Aina Areen said...

aina akan merindui entry menyengat kak shida :D

AM said...

Kak Shida selesaikan dulu urusan yang lebih penting. Nanti bila semuanya dah setel, baru update blog yeah! :)

Semoga segala urusan kak Shida dipermudahkan olehNya. :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

xpe dear..:)

Zaza Iman said...

xpe..setia menanti entry shida seterusnya =)

Gucciey Lavender said...

baikkkkkk ! :D

Miss N™ said...

selamat berkerja..
dulukan mana yg penting.. :)

Aennathirah said...

ok baiklah.. Aenn tunggu akak upadate blog hari ahad...huhu

Unknown said...

hehe.. blog pun kena bercuti jugak ya? :D selamat bekerja Kak Shida :) nanti update balik

Unknown said...

Takpe2 ;D hee.

Unknown said...

takpe dear... kalau sabtu ahad susah nak update entry baru..heee

Unknown said...

Take ur time kak shida! ^_____^

semoga semuanya dipermudahkan eyh...

Unknown said...

takpe2.. jgn blog cuti lama2 sudah.. hehe

Dayang Deno said...

okay kak shida;)

Mia Liana said...

it's ok dear....

Unknown said...

Kena letak CLOSE dan OPEN kt blog...haha

Sukma said...

kalau dah bz mmg macam nie ler...

mummyriena said...

blm kawen lg heheee lg btmbah sibuk ^_^

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Buat mana yg penting dulu....

Si Matatajam said...

Akak pun asyik bz skang ni..sb tu nak bw pun gak menyempat..

Mrs Velentine said...

takpe shida buat mana yang penting dulu

IntaNBerliaN said...

xpa, dulukn yg pnting :)

Unknown said...

Dahulukan yg penting akk.. Kami disini tetap mnunggu.. =D

Cik Fie said...

take ur time :)