Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4 | Dunia sebenar Shida Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 22 April 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4

  Assalammualaikum, peace upon you.
Seperti biasa ini bukan segmen, cuma satu aktiviti hanya untuk kita-kita je. Mungkin ramai blogger yang nak tahu tentang shida atau blog dan tak kisahlah mengenai apa-apa, shida jawab dari segi apa saja soalan diajukan tapi biarlah yang logik sikit eh :) jangan lah tanya "macam mana nak jaga pokok rambutan sampai berbuah" contohlah ok hehee. Inshaa allah shida bersedia untuk jawab semua soalan yang diajukan. Bagi soalan yang shida perlu mengulas lebih panjang shida akan buat dan jawab dalam entri. So selamat bertanya kepada shida, tak perlu buat entri just leave ur comment ok :)



23 Jari Ohsem:

Ez Bil said...

Akak2, Cik B ni blogger baru. Nak tanyala 1 soalan ni.

Kak Shida dari Taiping ni bukan org yg sama dgn Cikgu Shida dari Parit tu kn?? *melawak je ni* =D

Soalan yg sbnar:
Negeri mana yg akan jadi pilihan untuk Kak Shida holiday?? ^___^

zulhilmi tempoyak said...

rsnya kan... patin lyana minat kat titew x..??

pastukan.. ad adik x..?? hehehe.. i mean adik perempuan.. :D

Cik Nur™ said...

Nur nak tanya, Shida rasa, sampai bila shida nak berblogging?

Yayaa Azami said...

Asalamualaikum kak shida , Yaya nak tanya macam mana nak naikkan rating page kita ye . HEeee

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/

Anis Najiha said...

ASSALAMUALAIKUM ANIS NAK TANYA,

MACM MANA KITA NAK ORANG RAMAI JOIN GA KITA?

SEKIAN..

ANa Ahmad said...

blog kak shida ni, kak yang buat sendiri ke? huhu macam mana kak menjana nuffnang BE tiap Tahun?

Zaza said...

kalau nak update entry tp langsung tak ada idea, mcm mana nak buat...

Wanie Zunidan said...

Assalamualaikum , kak shieda . Nak mnta tolong guna ajarkan churp-ii , says dan sebagainya . Boleh ??

Eca Dwinky Asha said...

lama xamik port ne..ne eca nak tanya soalan cepu emas..

1) Bila agaknya waktu yang sesuai tuk buat GA?.

dEdEQ dE wIshEs said...

1 . BILE KAKSHIDA NAK TUNANG OR NIKAH ?

2 . KAKSHIDA SYGG DEDEQ X ? HOOKHOK ..

3 . BAJU RAYE KAKSHIDA TAHUN NI KALER APE ?

4 . PUASA DA ABIS GANTI KE BELUM ?

MINTA JAWAB SEMUA YE AKAK . HEHE

Ummiarissa Mahdi said...

nama panggilan kita hampir sama,cuma ejaan je lain....lahir bulan April kah?

Emas Putih said...

Salam.

Shida sayang uzu ngan apit tak? Hahahahahaha :D ok LAWAK je :)

fairus mohamad noor said...

Salam shida..M3H nak bertanya..macam mane nak dptkan cpv/be kat blog kita..ape kriteria yg di perlukan..tq

Normi Nieza said...

bagus jgk buat mcm tu shida..:)

Nelly said...

Assalamualaikum, Nak tanya berapa Size inches/cm and pixel yg sesuai untuk blog template n header.. terima kasih..

azizah :) said...

Dalam banyak2 negeri negeri mane yg shida lom pernah pergi lagi?? heee

Sherlyanna angiela Martin said...

1. Kak Shida, apa entri yang menarik boleh di update di blog?
2. macam mana nak tambahkan pengunjung blog?
3.macam mana nak tingkatkan followers blog?
4. Cara yang terbaik semasa membuat segmen?
5. Pernah tak Kak Shida alami masalah dengan bloggers lain semasa berblog? hehe....

nuyui a.k.a miss YUI said...

Kalau ajak bercuti sama-sama, agak2 shida nak tak join?

=)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

macamna nak sentiasa ada idea untuk update entry?

Mrs Velentine said...

ehm dah tak tau nak tanya sebab otak blur

aisya said...

ala, tak tau pulak nk tnya ape..

hmm.. sape idola kak shida? dan kenapa? hehe

Nurul Aini said...

Ermm..betul2..saya pun nak tahu siapa idola kak shida..dalam hidup dan juga dalam dunia blogging ni. Dan kenapa..hehe.

Cik Fie said...

selamat menjawab :)