Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 22 April 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4

  Assalammualaikum, peace upon you.
Seperti biasa ini bukan segmen, cuma satu aktiviti hanya untuk kita-kita je. Mungkin ramai blogger yang nak tahu tentang shida atau blog dan tak kisahlah mengenai apa-apa, shida jawab dari segi apa saja soalan diajukan tapi biarlah yang logik sikit eh :) jangan lah tanya "macam mana nak jaga pokok rambutan sampai berbuah" contohlah ok hehee. Inshaa allah shida bersedia untuk jawab semua soalan yang diajukan. Bagi soalan yang shida perlu mengulas lebih panjang shida akan buat dan jawab dalam entri. So selamat bertanya kepada shida, tak perlu buat entri just leave ur comment ok :)



23 comments:

  1. Akak2, Cik B ni blogger baru. Nak tanyala 1 soalan ni.

    Kak Shida dari Taiping ni bukan org yg sama dgn Cikgu Shida dari Parit tu kn?? *melawak je ni* =D

    Soalan yg sbnar:
    Negeri mana yg akan jadi pilihan untuk Kak Shida holiday?? ^___^

    ReplyDelete
  2. rsnya kan... patin lyana minat kat titew x..??

    pastukan.. ad adik x..?? hehehe.. i mean adik perempuan.. :D

    ReplyDelete
  3. Nur nak tanya, Shida rasa, sampai bila shida nak berblogging?

    ReplyDelete
  4. Asalamualaikum kak shida , Yaya nak tanya macam mana nak naikkan rating page kita ye . HEeee

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. ASSALAMUALAIKUM ANIS NAK TANYA,

    MACM MANA KITA NAK ORANG RAMAI JOIN GA KITA?

    SEKIAN..

    ReplyDelete
  6. blog kak shida ni, kak yang buat sendiri ke? huhu macam mana kak menjana nuffnang BE tiap Tahun?

    ReplyDelete
  7. kalau nak update entry tp langsung tak ada idea, mcm mana nak buat...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum , kak shieda . Nak mnta tolong guna ajarkan churp-ii , says dan sebagainya . Boleh ??

    ReplyDelete
  9. lama xamik port ne..ne eca nak tanya soalan cepu emas..

    1) Bila agaknya waktu yang sesuai tuk buat GA?.

    ReplyDelete
  10. 1 . BILE KAKSHIDA NAK TUNANG OR NIKAH ?

    2 . KAKSHIDA SYGG DEDEQ X ? HOOKHOK ..

    3 . BAJU RAYE KAKSHIDA TAHUN NI KALER APE ?

    4 . PUASA DA ABIS GANTI KE BELUM ?

    MINTA JAWAB SEMUA YE AKAK . HEHE

    ReplyDelete
  11. nama panggilan kita hampir sama,cuma ejaan je lain....lahir bulan April kah?

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Shida sayang uzu ngan apit tak? Hahahahahaha :D ok LAWAK je :)

    ReplyDelete
  13. Salam shida..M3H nak bertanya..macam mane nak dptkan cpv/be kat blog kita..ape kriteria yg di perlukan..tq

    ReplyDelete
  14. bagus jgk buat mcm tu shida..:)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, Nak tanya berapa Size inches/cm and pixel yg sesuai untuk blog template n header.. terima kasih..

    ReplyDelete
  16. Dalam banyak2 negeri negeri mane yg shida lom pernah pergi lagi?? heee

    ReplyDelete
  17. 1. Kak Shida, apa entri yang menarik boleh di update di blog?
    2. macam mana nak tambahkan pengunjung blog?
    3.macam mana nak tingkatkan followers blog?
    4. Cara yang terbaik semasa membuat segmen?
    5. Pernah tak Kak Shida alami masalah dengan bloggers lain semasa berblog? hehe....

    ReplyDelete
  18. Kalau ajak bercuti sama-sama, agak2 shida nak tak join?

    =)

    ReplyDelete
  19. macamna nak sentiasa ada idea untuk update entry?

    ReplyDelete
  20. ehm dah tak tau nak tanya sebab otak blur

    ReplyDelete
  21. ala, tak tau pulak nk tnya ape..

    hmm.. sape idola kak shida? dan kenapa? hehe

    ReplyDelete
  22. Ermm..betul2..saya pun nak tahu siapa idola kak shida..dalam hidup dan juga dalam dunia blogging ni. Dan kenapa..hehe.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.