Surat Biru dari Blogger Caliph | Hadiah RM10.00 Voucher | Dunia sebenar Shida Surat Biru dari Blogger Caliph | Hadiah RM10.00 Voucher

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 18 April 2013

Surat Biru dari Blogger Caliph | Hadiah RM10.00 Voucher

  Assalammualaikum, peace upon you.
Selama shida bloging kan ini hadiah pertama shida dapat dari blogger lelaki tanpa join mana-mana aktiviti dalam dunia bloging ni. Thanks tak terhingga kepada Blogger Caliph sebab beri shida Voucher RM10.00 dan boleh ditebus tempat-tempat yang tertera dalam gambar diatas ni. Happy shida terima surat biru dari liph ni. Terima kasih banyak-banyak liph sudi belanja shida ni. Even belum lagi berjumpa dengan blogger liph ni dia baik juga dengan shida, saling bertukar pendapat dan yang paling best walau dia lelaki lebih tua beberapa tahun, shida senang bergaul dengan dia, macam member-member sebaya. Actually dah lama sangat kenal blogger liph ni. Sejak berbloging hampir 3 tahun ni blogger caliph antara blogger paling lama shida kenal dalam dunia bloging ni. Kepada liph thanks again dan shida doakan liph cepat-cepat dapat jodoh yang dicari seperti heliza helmi hehee. dan berjaya dalam kehidupan dan dunia bloging ni, Jom terjah blog dia!


25 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Wahhh..dapat voucher.. ;)

ANa Ahmad said...

wah tahniah kak shida :D

Zaza said...

wah..syoknya =)

Cik Nur™ said...

rezeki... :)

onie said...

caliphhhhhhhhhhhhhhhhhhh,nok gokkkk,haha

Emas Putih said...

ALhamdulillah.. rezeki :)

Diana Azis said...

Alhamdulillah..rezeki shida tu :)

Haruno Hana 하나 said...

nampak KFC ngan Pizza Hut.. hehe :D tahniah2 ^^

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

fairus mohamad noor said...

bestnyer dpt voucher..bleh la pegi mkn pasni..ehe

fairus mohamad noor said...

bestnyer dpt voucher..pasni bleh la pegi mkn..ehe

Sukma Haron said...

tahniah Shida...best ek dapat voucher...

Arol Mubin said...

Tahniah, kak Shida! :) Kalau dekat, boleh ajak kak Shida belanja Arol Pizza Hut. Hehehe! :D

aisya said...

makannnn.. hehe. tahniah..

cci said...

wah.. bak sikit.. :P

Mrs Velentine said...

wah untungnya shida

Si Matatajam said...

Jom layan pizza..hi hi hi... Bertuahnya Shida ^_^

jaakechik said...

TAHNIAH SHIDA!

Nurul Aini said...

Bestnya...dapat voucher..tahniah kak. ^__^

Nurul Aini said...

Bestnya...dapat voucher..tahniah kak. ^__^

caliph shuriken said...

wahh, x sangka surat biru bertukar jadi special entry ^^

nasib baik shida suka voucher sy kirim tu, huh..

utk doa dapat jodoh tu, aamiin ^_________^

azizah :) said...

rezeki shida pulak dapat voucher! tahniah shida.

Ez Bil said...

Rezeki akk dpr voucher tu.. Best la.. Semoga persahabatan itu kekal akk!! ^___^

deno said...

murahhhh rezeki kak shida :)

Cik Fie said...

murah rezeki :)