Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 18 April 2013

Surat Biru dari Blogger Caliph | Hadiah RM10.00 Voucher

  Assalammualaikum, peace upon you.
Selama shida bloging kan ini hadiah pertama shida dapat dari blogger lelaki tanpa join mana-mana aktiviti dalam dunia bloging ni. Thanks tak terhingga kepada Blogger Caliph sebab beri shida Voucher RM10.00 dan boleh ditebus tempat-tempat yang tertera dalam gambar diatas ni. Happy shida terima surat biru dari liph ni. Terima kasih banyak-banyak liph sudi belanja shida ni. Even belum lagi berjumpa dengan blogger liph ni dia baik juga dengan shida, saling bertukar pendapat dan yang paling best walau dia lelaki lebih tua beberapa tahun, shida senang bergaul dengan dia, macam member-member sebaya. Actually dah lama sangat kenal blogger liph ni. Sejak berbloging hampir 3 tahun ni blogger caliph antara blogger paling lama shida kenal dalam dunia bloging ni. Kepada liph thanks again dan shida doakan liph cepat-cepat dapat jodoh yang dicari seperti heliza helmi hehee. dan berjaya dalam kehidupan dan dunia bloging ni, Jom terjah blog dia!


25 comments:

  1. caliphhhhhhhhhhhhhhhhhhh,nok gokkkk,haha

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..rezeki shida tu :)

    ReplyDelete
  3. nampak KFC ngan Pizza Hut.. hehe :D tahniah2 ^^

    ReplyDelete
  4. bestnyer dpt voucher..bleh la pegi mkn pasni..ehe

    ReplyDelete
  5. bestnyer dpt voucher..pasni bleh la pegi mkn..ehe

    ReplyDelete
  6. tahniah Shida...best ek dapat voucher...

    ReplyDelete
  7. Tahniah, kak Shida! :) Kalau dekat, boleh ajak kak Shida belanja Arol Pizza Hut. Hehehe! :D

    ReplyDelete
  8. Jom layan pizza..hi hi hi... Bertuahnya Shida ^_^

    ReplyDelete
  9. Bestnya...dapat voucher..tahniah kak. ^__^

    ReplyDelete
  10. Bestnya...dapat voucher..tahniah kak. ^__^

    ReplyDelete
  11. wahh, x sangka surat biru bertukar jadi special entry ^^

    nasib baik shida suka voucher sy kirim tu, huh..

    utk doa dapat jodoh tu, aamiin ^_________^

    ReplyDelete
  12. rezeki shida pulak dapat voucher! tahniah shida.

    ReplyDelete
  13. Rezeki akk dpr voucher tu.. Best la.. Semoga persahabatan itu kekal akk!! ^___^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.