Surat Biru dari Blogger Caliph | Hadiah RM10.00 Voucher | Dunia sebenar Shida Surat Biru dari Blogger Caliph | Hadiah RM10.00 Voucher


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 18 April 2013

Surat Biru dari Blogger Caliph | Hadiah RM10.00 Voucher

  Assalammualaikum, peace upon you.
Selama shida bloging kan ini hadiah pertama shida dapat dari blogger lelaki tanpa join mana-mana aktiviti dalam dunia bloging ni. Thanks tak terhingga kepada Blogger Caliph sebab beri shida Voucher RM10.00 dan boleh ditebus tempat-tempat yang tertera dalam gambar diatas ni. Happy shida terima surat biru dari liph ni. Terima kasih banyak-banyak liph sudi belanja shida ni. Even belum lagi berjumpa dengan blogger liph ni dia baik juga dengan shida, saling bertukar pendapat dan yang paling best walau dia lelaki lebih tua beberapa tahun, shida senang bergaul dengan dia, macam member-member sebaya. Actually dah lama sangat kenal blogger liph ni. Sejak berbloging hampir 3 tahun ni blogger caliph antara blogger paling lama shida kenal dalam dunia bloging ni. Kepada liph thanks again dan shida doakan liph cepat-cepat dapat jodoh yang dicari seperti heliza helmi hehee. dan berjaya dalam kehidupan dan dunia bloging ni, Jom terjah blog dia!


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

25 Jari Ohsem:

Unknown said...

Wahhh..dapat voucher.. ;)

Unknown said...

wah tahniah kak shida :D

Zaza Iman said...

wah..syoknya =)

Miss N™ said...

rezeki... :)

Mek Onie said...

caliphhhhhhhhhhhhhhhhhhh,nok gokkkk,haha

Emas Putih said...

ALhamdulillah.. rezeki :)

Unknown said...

Alhamdulillah..rezeki shida tu :)

Unknown said...

nampak KFC ngan Pizza Hut.. hehe :D tahniah2 ^^

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

Mama4hero said...

bestnyer dpt voucher..bleh la pegi mkn pasni..ehe

Mama4hero said...

bestnyer dpt voucher..pasni bleh la pegi mkn..ehe

Sukma said...

tahniah Shida...best ek dapat voucher...

AM said...

Tahniah, kak Shida! :) Kalau dekat, boleh ajak kak Shida belanja Arol Pizza Hut. Hehehe! :D

Unknown said...

makannnn.. hehe. tahniah..

cci said...

wah.. bak sikit.. :P

Mrs Velentine said...

wah untungnya shida

Si Matatajam said...

Jom layan pizza..hi hi hi... Bertuahnya Shida ^_^

jaakechik said...

TAHNIAH SHIDA!

Nur Nainis said...

Bestnya...dapat voucher..tahniah kak. ^__^

Nur Nainis said...

Bestnya...dapat voucher..tahniah kak. ^__^

caliph shuriken said...

wahh, x sangka surat biru bertukar jadi special entry ^^

nasib baik shida suka voucher sy kirim tu, huh..

utk doa dapat jodoh tu, aamiin ^_________^

Unknown said...

rezeki shida pulak dapat voucher! tahniah shida.

Unknown said...

Rezeki akk dpr voucher tu.. Best la.. Semoga persahabatan itu kekal akk!! ^___^

Dayang Deno said...

murahhhh rezeki kak shida :)

Cik Fie said...

murah rezeki :)