Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 15 April 2013

Tiba-tiba Nuffnang tukar status akaun dan earning CPUV pula berkurangan!

  Assalammualaikum, peace upon you.
Geram pula shida dengan Nuffnang bila buka akaun Nuffnang tadi tiba-tiba Earning CPUV shida yang tengah running tiba-tiba dia berkurangan separuh dari earning biasa dan yang paling sakit hati status shida dari Glitterati sekarang dan bertukar Non-Glitterati. Shida tak faham kenapa!! sakit hati pun ada!! setia pun masalah, tak setia pun masalah juga!! serius tak faham!! dah lama shida bersabar kot!! sebelum ni memang web Nuffnang bermasalah tak boleh buka hampir 2 hari. Itu pun shida sabar je! Hari ni buka tiba-tiba jadi macam ni, hangin juga satu badan!!Cpuv tu penat kot jaga earning dah nak cakap 30++ tiba-tiba tinggal 10++ hangin juga lah! korang jadi tak?
shida harap ini cuma masalah teknikal saja dan hope dapat earning tu sebab shida baru nak cashout!! arghhhh!! tension gila dengan Nuffnang sekarang!! curang nanti baru tahu!! huhuhuhuhu..tak pernah kot shida buat entri buruk tentang Nuffnang macam ni! Non-Glitterati?? ada ke patut!


30 comments:

  1. owh.. ingatkan nani sorang je jadi hari tu.. lama gak dah... giler seronok tengok2 duit dah banyak.. on the next day tengok balik amount yg banyak tu dah kurang sangat.. tak tau kenapa... mmg dari gliteri dah jadi non-gliteri tu.. mmg heran sangat.. sampai rasa cam tension yg amat.. sampai skrg non-gliteri lagi.. dah lama dah duit tu mmg hangus la.. tak tau ke mana..

    ReplyDelete
  2. lah terus tengok nuff tapi alhamdulillah kak mV punya ok

    ReplyDelete
  3. sama la kak..
    dulu saya pernag jadi jugak mcm nie... lpas tue tetiba dah berkurang..
    maybe sistem masalah kot...

    ReplyDelete
  4. memg la shidah kejap non kejap ahli.. ntah nape.. da antar tiket ke

    ReplyDelete
  5. nuff saya ok lagi...munkin masalah teknikal kot...aah la nuffnang takleh bukak sabtu n ahad kan...

    ReplyDelete
  6. Saya pun pernah kena macam ni kak shida.. Tak tahu kenapa -.-

    ReplyDelete
  7. kesiany akak.herm.nape jd mcm 2.bmslh btol nuffnang.ramai dah y curang.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum sis. ima pun pernah jugak jadi macam ni. Caranya kalau jadi macam ni, sis kena hantar ticket kat nuffnang.Kalau tak, sampai bila2 la diorg tak tau akan kesilapan teknikal diorg.ima hari tu hantar ticket kat nuff. dlm masa 24 jam status glitteratia ima kembali mcm biasa dan CPUV yg x pernah ada pun dh ada.hihi

    ReplyDelete
  9. erks...bila shida up entry ni terus gi check kat nuff akak... alhamdulillah x jadi apa2... hopefully tu cuma kesilapan teknikal jer...dan lepas ni pulih semula...

    ReplyDelete
  10. knapa jd mcm tu plk shida?cik nor tak check lg cik nor punya..huhu

    ReplyDelete
  11. 3 minggu lepas blog wan jadik cenggitu. Wan direct contact diorg and diorg kata itu maslah crawling. Once diorg fix, then semua nya kembali ok mcm biasa. Seblum tuh mmg wan takder BE pun...cuma status tuh tetiba brtukar. Dah la nak nunggu BE punya payah...bila status bertukar jadik non-glitterati,lg la susah...sabar yer.

    ReplyDelete
  12. phat start curang tahun ni sebab dah lebih 3 bulan x dpt BE so alih angin la kan

    ReplyDelete
  13. @Ieyzartd Syahieyr lol . shaz blank sikitt tapi sbnrnya nuffnang ni apa kegunaan dia ? o.O #srry, i'm still newbie

    ReplyDelete
  14. Maybe blog shida tehgah di review pihak nuff? ;)

    Setia di balas curang pihak nuffnang? Masalah teknikal ni :)

    ReplyDelete
  15. sy xtau apa itu nufnang..so no komen..ekeke :p

    ReplyDelete
  16. harap2 tu just masalah teknikal..kalau terus hilang,ruginya, buan senang nk kumpul earning..

    ReplyDelete
  17. hari sabtu petang nuffnang ada problem ler...tak tahu ler kenapa..sistem down agaknya...akak buka tak boleh...

    ReplyDelete
  18. baru je jadi last week, amount cpuv berkurangan cuma status masih kekal glitterati,
    cepat2 anta email kt nuffnang, kang pnjg leba la jawapan die :)

    ReplyDelete
  19. jijah terus tengok nuffnang.. takat ni xde masalah la pulak shida..

    ReplyDelete
  20. akak pun xtau nape jadi camtu.. hope nuff cpt2 kembalikan status shida

    ReplyDelete
  21. masalah teknikal ni shida..
    dah hantar tiket dekat nuffnang..?

    ReplyDelete
  22. owhyeke akak shida, nak kena check nuffnang ni..rasanya maybe masalah teknikal or sistem diorg problem kan...sabo2, nnt mesty ok balik 2..

    ReplyDelete
  23. Letak iklan lain kot tu..
    Nuffnang kan tu skit.. ltak iklan yg lawannya.. akan bertukar ke non-glitterati


    Segmen: 1000 Followers!/http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/segmen-1000-followers.html

    ReplyDelete
  24. website tengah error sekarang, kalau susah sangat, daftar aje lah dengan komli lah kak, hehe abis ceter.. dengan komli duit masuk tiap2 hari ;)

    ReplyDelete
  25. nuff yui ok lg skg..jgn lak jd cmtu.

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah tak pernah lagi kena mcm ni.. tp tgk mcm ramai je yg dah kena.. huhu

    ReplyDelete
  27. Akak pun pernah jadik macam ni...cuak jugak napa earning tu kurang..nasib baik diorang bagi balik...jenuh tu nak kumpul $.. :)

    ReplyDelete
  28. Report jer akk if jadi cam ni lagi..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.