Ukiran Buah Tembikai Yang Kreatif Tapi Pelik | Dunia sebenar Shida Ukiran Buah Tembikai Yang Kreatif Tapi Pelik

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 4 April 2013

Ukiran Buah Tembikai Yang Kreatif Tapi Pelik

  Assalammualaikum, peace upon you.
Agaknya dekat malaysia boleh dapat tak ukiran yang superb kreatif macam ni? biasa kalau dekat kenduri-kenduri biasa, buah tembikai ni dorang ukir buat macam raga bulat macam perhiasan letak buah-buahan, itu yang shida biasa nampak lah. Yang jenis dekat atas ni tak pernah lagi seumur hidup shida tengok live, kalau ada pun nak makan fikir berkali-kali hahaa.. Geli kot! walau pun ukiran dia kreatif kan, dah macam muka orang jahat pun ada :p orang luar memang pelik-pelik tapi benar!



35 Jari Ohsem:

Zaza said...

cantik betul hasil seni diorang ni..kalau kita buat hancuss..hehe

Lissa LaLissa said...

takut nk makan.. =="

Harith Iskandar said...

yg no1 tu ngeri oooo

Sheda ucu said...

ngeriii pun ada x selera huhuhu

Cik Nur™ said...

perghh..betul2 kreatif...

fiza saiza said...

kreatif sangat2!! :)

Aina Areen said...

takutnya tengok >.<

shera haifa said...

rajin plak mereka mengukirr

huny madu said...

nmpk real & menakutkan

AQ Eyfa said...

wah OHSEM

Shakirah Rosli said...

sampai macam tu sekali ? awesomenyaa ! ^^,

aisya said...

cousin sy belajar kulinari, pernah la dia post ukiran2 dr buah ni klau dia bosan tak tau nk buat apa. yg sy ingat dia buat angsa dari buah apple hijau. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm geli pon ada..hihi

azizah :) said...

kreatif sgt2.. tapi ngeri nak makan pulak..

Normi Nieza said...

kreatif..

Seneorita Baharin said...

perghhhhhhh gila kreatifff.........hohoho

Sally Yatiey said...

Kreatif gila! Tak sanggup nak makan. Takut tengok rupa tu.. haha ^_^

patriq said...

errrr...apakah?? hahaa..

Ieyzartd Syahieyr said...

wow kreatif yang menakutkan jugak...

diana said...

eiii..tak comel..takut nak makan..heheh

dEdEQ dE wIshEs said...

WOW :)

jaakechik said...

kreatif! tapi bila tengok takut lak nak makan2...hehehhee... mcm rupa pganas lahad datu pulak...kekeke...

jaakechik said...

kreatif! tapi bila tengok takut lak nak makan2...hehehhee... mcm rupa pganas lahad datu pulak...kekeke...

caliph shuriken said...

kreatif giler ni.. ukiran last tu versi samurai, hikk...

Ayie Abas said...

salam shida :)

...yg mcm muka viking tu cantikkk... :)

deno said...

memang sgt kreatif!

Mia Liana said...

kalau malam2... mesti takut nak tengok.... huhuhu

Sukma Haron said...

macam seram jer....

Ezad Skytech said...

hanya org2 yg kreatif dan penyabar je dpt buat ukiran ni...kan...haha~

LiLy @ MaMaQiStInA said...

menakutkan..hehe...tapi sgt kreatif...

Mrs Velentine said...

ini betui2 seni ni

IntaNBerliaN said...

xberani nk mkn kalau camgini.. hihi

IntaNBerliaN said...

xberani nk mkn kalau camgini.. hihi

Ez Bil said...

Woh.. terasa lapar la pulak tgk tembikai merah2 tu.. *nyum2*

Cik Fie said...

menakutkan ! =.=