Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 4 April 2013

Ukiran Buah Tembikai Yang Kreatif Tapi Pelik

  Assalammualaikum, peace upon you.
Agaknya dekat malaysia boleh dapat tak ukiran yang superb kreatif macam ni? biasa kalau dekat kenduri-kenduri biasa, buah tembikai ni dorang ukir buat macam raga bulat macam perhiasan letak buah-buahan, itu yang shida biasa nampak lah. Yang jenis dekat atas ni tak pernah lagi seumur hidup shida tengok live, kalau ada pun nak makan fikir berkali-kali hahaa.. Geli kot! walau pun ukiran dia kreatif kan, dah macam muka orang jahat pun ada :p orang luar memang pelik-pelik tapi benar!



35 comments:

  1. cantik betul hasil seni diorang ni..kalau kita buat hancuss..hehe

    ReplyDelete
  2. takut nk makan.. =="

    ReplyDelete
  3. ngeriii pun ada x selera huhuhu

    ReplyDelete
  4. rajin plak mereka mengukirr

    ReplyDelete
  5. sampai macam tu sekali ? awesomenyaa ! ^^,

    ReplyDelete
  6. cousin sy belajar kulinari, pernah la dia post ukiran2 dr buah ni klau dia bosan tak tau nk buat apa. yg sy ingat dia buat angsa dari buah apple hijau. hehe

    ReplyDelete
  7. kreatif sgt2.. tapi ngeri nak makan pulak..

    ReplyDelete
  8. perghhhhhhh gila kreatifff.........hohoho

    ReplyDelete
  9. Kreatif gila! Tak sanggup nak makan. Takut tengok rupa tu.. haha ^_^

    ReplyDelete
  10. wow kreatif yang menakutkan jugak...

    ReplyDelete
  11. eiii..tak comel..takut nak makan..heheh

    ReplyDelete
  12. kreatif! tapi bila tengok takut lak nak makan2...hehehhee... mcm rupa pganas lahad datu pulak...kekeke...

    ReplyDelete
  13. kreatif! tapi bila tengok takut lak nak makan2...hehehhee... mcm rupa pganas lahad datu pulak...kekeke...

    ReplyDelete
  14. kreatif giler ni.. ukiran last tu versi samurai, hikk...

    ReplyDelete
  15. salam shida :)

    ...yg mcm muka viking tu cantikkk... :)

    ReplyDelete
  16. kalau malam2... mesti takut nak tengok.... huhuhu

    ReplyDelete
  17. hanya org2 yg kreatif dan penyabar je dpt buat ukiran ni...kan...haha~

    ReplyDelete
  18. menakutkan..hehe...tapi sgt kreatif...

    ReplyDelete
  19. xberani nk mkn kalau camgini.. hihi

    ReplyDelete
  20. xberani nk mkn kalau camgini.. hihi

    ReplyDelete
  21. Woh.. terasa lapar la pulak tgk tembikai merah2 tu.. *nyum2*

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.