Ukiran Buah Tembikai Yang Kreatif Tapi Pelik | Dunia sebenar Shida Ukiran Buah Tembikai Yang Kreatif Tapi Pelik

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 4 April 2013

Ukiran Buah Tembikai Yang Kreatif Tapi Pelik

  Assalammualaikum, peace upon you.
Agaknya dekat malaysia boleh dapat tak ukiran yang superb kreatif macam ni? biasa kalau dekat kenduri-kenduri biasa, buah tembikai ni dorang ukir buat macam raga bulat macam perhiasan letak buah-buahan, itu yang shida biasa nampak lah. Yang jenis dekat atas ni tak pernah lagi seumur hidup shida tengok live, kalau ada pun nak makan fikir berkali-kali hahaa.. Geli kot! walau pun ukiran dia kreatif kan, dah macam muka orang jahat pun ada :p orang luar memang pelik-pelik tapi benar!



35 Jari Ohsem:

Zaza Iman said...

cantik betul hasil seni diorang ni..kalau kita buat hancuss..hehe

Anonymous said...

takut nk makan.. =="

Unknown said...

yg no1 tu ngeri oooo

Anonymous said...

ngeriii pun ada x selera huhuhu

Miss N™ said...

perghh..betul2 kreatif...

Unknown said...

kreatif sangat2!! :)

Aina Areen said...

takutnya tengok >.<

Unknown said...

rajin plak mereka mengukirr

Unknown said...

nmpk real & menakutkan

AQ Eyfa said...

wah OHSEM

Khaulah Alazwar said...

sampai macam tu sekali ? awesomenyaa ! ^^,

Unknown said...

cousin sy belajar kulinari, pernah la dia post ukiran2 dr buah ni klau dia bosan tak tau nk buat apa. yg sy ingat dia buat angsa dari buah apple hijau. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm geli pon ada..hihi

Unknown said...

kreatif sgt2.. tapi ngeri nak makan pulak..

Cik Nor said...

kreatif..

Unknown said...

perghhhhhhh gila kreatifff.........hohoho

Unknown said...

Kreatif gila! Tak sanggup nak makan. Takut tengok rupa tu.. haha ^_^

patriq said...

errrr...apakah?? hahaa..

Unknown said...

wow kreatif yang menakutkan jugak...

Diana Rashid said...

eiii..tak comel..takut nak makan..heheh

dEdEQ dE wIshEs said...

WOW :)

jaakechik said...

kreatif! tapi bila tengok takut lak nak makan2...hehehhee... mcm rupa pganas lahad datu pulak...kekeke...

jaakechik said...

kreatif! tapi bila tengok takut lak nak makan2...hehehhee... mcm rupa pganas lahad datu pulak...kekeke...

caliph shuriken said...

kreatif giler ni.. ukiran last tu versi samurai, hikk...

Unknown said...

salam shida :)

...yg mcm muka viking tu cantikkk... :)

Dayang Deno said...

memang sgt kreatif!

Mia Liana said...

kalau malam2... mesti takut nak tengok.... huhuhu

Sukma said...

macam seram jer....

Ezad Skytech said...

hanya org2 yg kreatif dan penyabar je dpt buat ukiran ni...kan...haha~

LiLy @ MaMaQiStInA said...

menakutkan..hehe...tapi sgt kreatif...

Mrs Velentine said...

ini betui2 seni ni

IntaNBerliaN said...

xberani nk mkn kalau camgini.. hihi

IntaNBerliaN said...

xberani nk mkn kalau camgini.. hihi

Unknown said...

Woh.. terasa lapar la pulak tgk tembikai merah2 tu.. *nyum2*

Cik Fie said...

menakutkan ! =.=