Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 24 April 2013

Wordless Wednesday | Bear Rilakkuma

  Assalamualaikum, peace upon you.
comel tak??


26 comments:

  1. teringat seorang officemate lelaki yg mula2 masuk opis bawa botol air rilakuma..

    ReplyDelete
  2. comellll. comelll macam saya. hahaha :p

    ReplyDelete
  3. perghhh...penuh satu rak...tak seram ke kalau simpan kat rumah bear2 mcm ni lagi2 kalau malam2...hee~

    ReplyDelete
  4. waaaaa...comel sangaaattt...nk satu..hehe

    ReplyDelete
  5. comelnyaaaaaaaaaaaa!
    memang rambang mata nak beli yg mana satu kalo masuk kedai camni x)

    ReplyDelete
  6. comel la shida.. shida kan ada bagi jijah keychain bear ni..

    ReplyDelete
  7. semua comel!!! kalau deno dapat semua tuu... bestnya!!!

    ReplyDelete
  8. kiut...anak saya paling suka nie...

    ReplyDelete
  9. Hehe..comel..saya baru ingat nak buat felt craft rilakkuma ni.

    ReplyDelete
  10. comel..kalau anak2 kakmv nampak confirm menjerit

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.