Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 3 April 2013

Wordless Wednesday | Jihan Raja Lawak Sekeluarga

  Assalammualaikum, peace upon you.
hebat betul! semua mirip hehee ^_^


29 comments:

  1. Assalamualaikum shida. hahahaha tak boleh belah. jihan ni semakin kelakar kan

    ReplyDelete
  2. wah gitewww...tiba2 teringat cerita mr os dulu...pun ada gambar family yang semua rupa dia...

    ReplyDelete
  3. kalau dah pelawak tu...macam2 dia buat...ingatkan keluarga jihan betul..hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha... jihan dulu, kini dan selamanya... XD

    ReplyDelete
  5. yg baby tuuu.. semua sama.. tapi yg mne jihan sebenar?? haha!

    ReplyDelete
  6. ta ubah langsung... kompem kalau hilang orang taw ni anak sape kn.. huhuhuhuhuuuu... :D

    ReplyDelete
  7. adehh....terkejut tgk gambar ni...ingat betul la gambar family jihan....last2 semua muka dia...HAHA~

    ReplyDelete
  8. Hahaha! Sangat mirippppp! ;D

    ReplyDelete
  9. fuh3 finally berjaya jgk dtg komen dkt blog akak shida, tenet buat hal, huhu..Btw, wah3 meriaah keluarga jihan kan.hehe...lawakk :D

    ReplyDelete
  10. Hahahahaha...macam2 la depa ni...

    ReplyDelete
  11. ingatkan gmbr family betul2.. hhaha

    ReplyDelete
  12. sape la yg rajin duk ngedit ni yer. sian diorang.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.