Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 3 April 2013

Wordless Wednesday | Long Distance Relationships

  Assalammualaikum, peace upon you.

ada yang terasa ke ^_^


27 comments:

  1. still in relation mmg sweet :)

    ReplyDelete
  2. owh, suwitnya kalau begitu kan =)

    ReplyDelete
  3. selalunya PJJ ni byk dugaankan..
    tp apapun, kejujuran dan kepecayaan penting.. :)

    ReplyDelete
  4. saya terasa. lagi2 skype sampai tidur. oh yeahh

    ReplyDelete
  5. Always awkward bila nak komen pasal cintan cintun ni.. Hoho..

    Btw, jangan lupa ya ambik freebies doodle dekat blog MD ya..

    ReplyDelete
  6. memang terasa... sebab inilah yg jijah n suami buat! hahahaha :p

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum shida...kena pandai2 la jaga diri supaya hubungan tetap kekal...:)

    ReplyDelete
  8. terasa. eh?? saya masih budak2. maaf maaf. hehe ;p jalan2 kat sini kejap. weweee^^

    ReplyDelete
  9. akan berlaku bila hubby on duty.. ngee

    ReplyDelete
  10. zaman bercinta dulu, mcm gini la jugak perasaan yg jaa rasa, tapi bila dah kawin ni, call pun ckp yg penting jer.. muahahaha...

    ReplyDelete
  11. shida camgini la ek.. sweet :)

    ReplyDelete
  12. Hihihi.. kalu jumper kompem x terluah perasaan tu. Semua malu2 punyer.. hihihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.