2 cara mudah nak komen blog shida :) | Dunia sebenar Shida 2 cara mudah nak komen blog shida :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 25 May 2013

2 cara mudah nak komen blog shida :)

Assalamualaikum, peace upon you.
Pertama sekali shida nak ucap thanks kepada Blogger AA sebab ada beritahu shida tentang blog shida bila nak komen keluar seperti yang dia print screen diatas ni. Shida pun tak faham macam mana Imotiv boleh connect dalam komen blog shida pula. Tak pernah pula shida apply pun. Hurmm.. masalah juga ni, so korang yang selama ni mungkin tak tahu yang bubble yang shida letak untuk tunjuk bilangan komen entri yang shida letak pada right side title entri tu sebenarnya boleh klik serta komen sebab bubble tu boleh connect to comment form. Kalau yang dah tahu tak apalah, bagi yang tak tahu boleh cuba ya. Lagipun rasanya tak perlu kot view full entry shida sebab entri shida tak guna readmore pun, dah habis baca nak komen terus klik saja bubble tu. Mudah kan? hope masalah ni tak berpanjangan. Ok shida nak sambung design untuk tempahan button badge then blogwalking beberapa blog yang masih belum sempat shida nak blogwalking. Thanks semua :) sorry AA kak shida baru perasan nama tak ada backlink huhuu.


24 Jari Ohsem:

Emas Putih said...

tak perasan pulak

Farah Waheda Wahid said...

okay noted.... hari tu ingatkan shida yang apply imotiv ni...

ANa Ahmad said...

hehe ok done... dah boleh komen hihi :D

Aenn Athirah said...

owh..baru tau..hehe..

Ieta Mat Saad said...

o.... dah tukar ke sini rupanya... tak perasan... maknanya ada 2 tempat la utk komen... bagus juga ni

zulhilmi tempoyak said...

ok... dl pkai yg nuffnang tu mls sket nk komen..hahaha

ayut said...

slalu ayut komen mcm biasa je...tka kuar pelik2x...hihi

Puan Bui Junaidi said...

RUPANYA2..KAK BUI SLL BAGI KOMEN DEKAT IMOTIV TU JER..^_^

dEdEQ dE wIshEs said...

LAH .. AKAK .. KITE INGTKAN TMPAT KOMEN YG AKAK MASUKKAN GAK :)

Azhafizah Md Nor said...

ok..fiza komen macam biasa je :)

Sally Yatiey said...

Oh..okay ;D

Mas Zull said...

assalamualaikum shida....okay kena prihatin betul2 ni...;)

deno said...

selama ni deno tak perasan pun.. hihi^^

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

akk! ena baru tahu ena tak follow dan tinggalkan jejak kat blog akk.. huaaaaaaaaaaaaaaa

Normi Nieza said...

wah..canhnggih la...:)

Eca Dwinky Asha said...

imotiv tu kebenda?..mcm komen nuffnangx je eca tgk.hwhwhw

Aku Penghibur said...

wahhh baru perasan :) imotiv tu pe ?

shasha yacob said...

ok to be honest, aku pun persan benda tu kak shida, hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada blog cmtu..siap men kira2 tu..huhu

azizah :) said...

tak perasaan pulak..tp sepanjang jijah komen sini macam biasa jer..

MaYa MustWany said...

rasa nya dlu klik je da kluar pop window kn,skrg nih truz tukar page..trpksa new tab..hihi :)

aisya said...

ok baru tau yg bubble tu bleh klik. hahaha.

Nadia Johari said...

dh lm x on..alhamdulillah..nasib dah setel..senang nad komen..hehe

Cik Fie said...

owh baru tawu hehe :)