Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 25 May 2013

2 cara mudah nak komen blog shida :)

Assalamualaikum, peace upon you.
Pertama sekali shida nak ucap thanks kepada Blogger AA sebab ada beritahu shida tentang blog shida bila nak komen keluar seperti yang dia print screen diatas ni. Shida pun tak faham macam mana Imotiv boleh connect dalam komen blog shida pula. Tak pernah pula shida apply pun. Hurmm.. masalah juga ni, so korang yang selama ni mungkin tak tahu yang bubble yang shida letak untuk tunjuk bilangan komen entri yang shida letak pada right side title entri tu sebenarnya boleh klik serta komen sebab bubble tu boleh connect to comment form. Kalau yang dah tahu tak apalah, bagi yang tak tahu boleh cuba ya. Lagipun rasanya tak perlu kot view full entry shida sebab entri shida tak guna readmore pun, dah habis baca nak komen terus klik saja bubble tu. Mudah kan? hope masalah ni tak berpanjangan. Ok shida nak sambung design untuk tempahan button badge then blogwalking beberapa blog yang masih belum sempat shida nak blogwalking. Thanks semua :) sorry AA kak shida baru perasan nama tak ada backlink huhuu.


24 comments:

  1. okay noted.... hari tu ingatkan shida yang apply imotiv ni...

    ReplyDelete
  2. hehe ok done... dah boleh komen hihi :D

    ReplyDelete
  3. o.... dah tukar ke sini rupanya... tak perasan... maknanya ada 2 tempat la utk komen... bagus juga ni

    ReplyDelete
  4. ok... dl pkai yg nuffnang tu mls sket nk komen..hahaha

    ReplyDelete
  5. slalu ayut komen mcm biasa je...tka kuar pelik2x...hihi

    ReplyDelete
  6. RUPANYA2..KAK BUI SLL BAGI KOMEN DEKAT IMOTIV TU JER..^_^

    ReplyDelete
  7. LAH .. AKAK .. KITE INGTKAN TMPAT KOMEN YG AKAK MASUKKAN GAK :)

    ReplyDelete
  8. ok..fiza komen macam biasa je :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum shida....okay kena prihatin betul2 ni...;)

    ReplyDelete
  10. selama ni deno tak perasan pun.. hihi^^

    ReplyDelete
  11. akk! ena baru tahu ena tak follow dan tinggalkan jejak kat blog akk.. huaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  12. imotiv tu kebenda?..mcm komen nuffnangx je eca tgk.hwhwhw

    ReplyDelete
  13. wahhh baru perasan :) imotiv tu pe ?

    ReplyDelete
  14. ok to be honest, aku pun persan benda tu kak shida, hihi

    ReplyDelete
  15. ada blog cmtu..siap men kira2 tu..huhu

    ReplyDelete
  16. tak perasaan pulak..tp sepanjang jijah komen sini macam biasa jer..

    ReplyDelete
  17. rasa nya dlu klik je da kluar pop window kn,skrg nih truz tukar page..trpksa new tab..hihi :)

    ReplyDelete
  18. ok baru tau yg bubble tu bleh klik. hahaha.

    ReplyDelete
  19. dh lm x on..alhamdulillah..nasib dah setel..senang nad komen..hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.