Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 22 May 2013

Alhamdulillah dah renew domain www.duniashida.com | NetKL Network

Assalamualaikum, peace upon you.
ini Invoice dari NetKL Network
domain shida bulan July akan tamat untuk setahun tempoh domain ini berjalan so shida risau terlupa atau sistem NetKL dalam maintenance lebih baik shida awal-awal bayar untuk domain renewal. Alhamdulillah dalam tak sampai sejam buat semua selesai. Shida bayar guna online banking terus email kepada NetKL tak sampai beberapa minit dorang reply dan bagi respon dan hantar invoice yang shida print screen ni. Mudahnya dengan NetKL senang berurusan, selama blog shida menggunakan perkhidmatan domain dari NetKL tak pernah ada lagi masalah teknikal yang datang dan ganggu sistem blog shida alhamdulillah :) so korang apa tunggu lagi? renew awal lagi baik sebab dorang tak potong pun tempoh renew tu. Walaupun shida bayar hari ini tapi tamat tempoh tetap sama :) terbaik dari NetKL :)


18 comments:

  1. yeayyyy.. *tibe2 je.. hehe

    ReplyDelete
  2. mun ada masa kmk join keh.. boh sedih2.. hehe

    ReplyDelete
  3. bagusnyer.sy pon nk dftar lah...errr :)

    ReplyDelete
  4. Leeza x ingt leeza guna apa dah. Skrg baru tpk domain company mana yg leeza guna.

    ReplyDelete
  5. senang dah bayar awal2.. nnt lupa nak renew pula..

    ReplyDelete
  6. mmmm,,, muja punya bulan 12 kot kena bayar kat asia host,, lambat lagi,, hehe

    ReplyDelete
  7. jaa tamat bln 12 ni...hihi... jaa guna domain dr serverfreak... harga sama lah Rm35 juga setahun....

    ReplyDelete
  8. emmm.. teringin jugak pakai...

    ReplyDelete
  9. da renew awal2 senang.. tak payah nk pk2 dah nanti

    ReplyDelete
  10. CAM BESHHH JE GUNE DOMEIN CAM AKAK . HEHE

    ReplyDelete
  11. wah...da renew.eca bulan8 baru expired.xterasa betul...tahun lalu renew awl guna duit nuffnang..thn ne,xpasti bila nak renewnya.hehehe

    ReplyDelete
  12. heheheehe alhamdulilah dah renew :)

    ReplyDelete
  13. kjap jaa dh setahun shida guna domain, kn...

    ReplyDelete
  14. Slm k.shida..klu wt blog mmg kne temph domain k kak??

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah . tahniah ye kak :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.