Alhamdulillah dah renew domain www.duniashida.com | NetKL Network | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah dah renew domain www.duniashida.com | NetKL Network

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 22 May 2013

Alhamdulillah dah renew domain www.duniashida.com | NetKL Network

Assalamualaikum, peace upon you.
ini Invoice dari NetKL Network
domain shida bulan July akan tamat untuk setahun tempoh domain ini berjalan so shida risau terlupa atau sistem NetKL dalam maintenance lebih baik shida awal-awal bayar untuk domain renewal. Alhamdulillah dalam tak sampai sejam buat semua selesai. Shida bayar guna online banking terus email kepada NetKL tak sampai beberapa minit dorang reply dan bagi respon dan hantar invoice yang shida print screen ni. Mudahnya dengan NetKL senang berurusan, selama blog shida menggunakan perkhidmatan domain dari NetKL tak pernah ada lagi masalah teknikal yang datang dan ganggu sistem blog shida alhamdulillah :) so korang apa tunggu lagi? renew awal lagi baik sebab dorang tak potong pun tempoh renew tu. Walaupun shida bayar hari ini tapi tamat tempoh tetap sama :) terbaik dari NetKL :)


18 Jari Ohsem:

aisya said...

yeayyyy.. *tibe2 je.. hehe

aisya said...

mun ada masa kmk join keh.. boh sedih2.. hehe

Harith Iskandar said...

bagusnyer.sy pon nk dftar lah...errr :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Leeza x ingt leeza guna apa dah. Skrg baru tpk domain company mana yg leeza guna.

nuyui a.k.a miss YUI said...

terbaikla..

Sally Yatiey said...

Nice! ;D

azizah :) said...

senang dah bayar awal2.. nnt lupa nak renew pula..

Nurmujahidah Ismail said...

mmmm,,, muja punya bulan 12 kot kena bayar kat asia host,, lambat lagi,, hehe

jaakechik said...

jaa tamat bln 12 ni...hihi... jaa guna domain dr serverfreak... harga sama lah Rm35 juga setahun....

deno said...

emmm.. teringin jugak pakai...

syiela said...

da renew awal2 senang.. tak payah nk pk2 dah nanti

dEdEQ dE wIshEs said...

CAM BESHHH JE GUNE DOMEIN CAM AKAK . HEHE

Eca Dwinky Asha said...

wah...da renew.eca bulan8 baru expired.xterasa betul...tahun lalu renew awl guna duit nuffnang..thn ne,xpasti bila nak renewnya.hehehe

shasha yacob said...

xmerasa aku domain, haha

Aku Penghibur said...

heheheehe alhamdulilah dah renew :)

caliph shuriken said...

kjap jaa dh setahun shida guna domain, kn...

miss dora dora said...

Slm k.shida..klu wt blog mmg kne temph domain k kak??

Cik Fie said...

alhamdulillah . tahniah ye kak :)