Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 12 May 2013

CPUV atau BE ke 42 dari Nuffnang | RHB Debit Mass Usage

  Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah rezeki allah, singgah lagi BE atau CPVU dari Nuffnang yang didambakan oleh semua blogger yang menggunakan perkhidmatan Nuffnang. BE yang singgah kali RHB Debit Mass Usage bermula semalam 10 May 2013. Inshaa allah shida akan jaga sebaiknya. Alamak shida lupa nak share atau kongsi satu tips dekat koranglah!, bagaimana nak tingkatkan earnings BE atau CPUV korang tu. Rugi kalau dapat BE atau iklan kekal dalam blog korang biar macam tu je. Wajib jaga sekurang-kurangnya dapatkan dalam RM10++ keatas atau lebih baru seronok macam tu. Inshaa allah petang atau malam shida keluarkan tips tu ok. Sharing is caring tak ada masalah pun kan kan kan :)


26 comments:

  1. Hee. Congratsss akak. *wink

    ReplyDelete
  2. hihi...shida cik akak cuma dapat RM1.00 je dari nuff tu..hihi...best gak nie...meh cik akak tolong klik iklan :)

    ReplyDelete
  3. Yela kak shida, saya dah banyak BE penampal dekat blog, tapi earning xmenaik , ada pun 50 sen gitu. ciput sungguh.

    ReplyDelete
  4. Congrats shida :)
    Be kita paling tinggi pun rm3.++

    ReplyDelete
  5. dah 42 kali? wow...fendy baru sekali je...adesss

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH..KAK BUI BELUM DPT LAGI BE BULAN MEI..HUHU

    ReplyDelete
  7. belum muncul lagi BE RHB kat Blog akak..huhu

    ReplyDelete
  8. tahniah akak ... tapi BE ??? Apa tu ???

    ReplyDelete
  9. leeza ada dpt BE.. tapi ... huuuuuu
    1sen jew income nyer... hoooo

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum shida..tahniah2 yer..;)

    ReplyDelete
  11. COngrats Shida.Boleh tambah duit tabung lagi,yeay!

    ReplyDelete
  12. tahniah..tak sbr tunggu tips tu =)

    ReplyDelete
  13. peh shida.. tahniah yunk! mmg murah rezeki shida tahun ni..syukur :)

    ReplyDelete
  14. Jaga BE maksudnya mcm mane tu eh? Baru2 lagi dgn BE ni, tak reti sgt.. huhu

    ReplyDelete
  15. untungnya selalu dapat BE :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.