CPUV atau BE ke 42 dari Nuffnang | RHB Debit Mass Usage | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 42 dari Nuffnang | RHB Debit Mass Usage

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 12 May 2013

CPUV atau BE ke 42 dari Nuffnang | RHB Debit Mass Usage

  Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah rezeki allah, singgah lagi BE atau CPVU dari Nuffnang yang didambakan oleh semua blogger yang menggunakan perkhidmatan Nuffnang. BE yang singgah kali RHB Debit Mass Usage bermula semalam 10 May 2013. Inshaa allah shida akan jaga sebaiknya. Alamak shida lupa nak share atau kongsi satu tips dekat koranglah!, bagaimana nak tingkatkan earnings BE atau CPUV korang tu. Rugi kalau dapat BE atau iklan kekal dalam blog korang biar macam tu je. Wajib jaga sekurang-kurangnya dapatkan dalam RM10++ keatas atau lebih baru seronok macam tu. Inshaa allah petang atau malam shida keluarkan tips tu ok. Sharing is caring tak ada masalah pun kan kan kan :)


26 Jari Ohsem:

Diya Hanun said...

BE tu ape?? huhuuu

myraVea said...

Hee. Congratsss akak. *wink

cik lisa said...

taniah kak :D

naomei said...

hihi...shida cik akak cuma dapat RM1.00 je dari nuff tu..hihi...best gak nie...meh cik akak tolong klik iklan :)

Pixie Dust said...

Congrats kak :)

Pixie Dust said...

Congrats kak :)

Unknown said...

tahniah kak shida :D

mujagirl92 said...

suke lettew :)

Aennathirah said...

tahniah akak..

Unknown said...

Yela kak shida, saya dah banyak BE penampal dekat blog, tapi earning xmenaik , ada pun 50 sen gitu. ciput sungguh.

Unknown said...

Congrats shida :)
Be kita paling tinggi pun rm3.++

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

Unknown said...

dah 42 kali? wow...fendy baru sekali je...adesss

Unknown said...

TAHNIAH..KAK BUI BELUM DPT LAGI BE BULAN MEI..HUHU

kisah si dairy said...

belum muncul lagi BE RHB kat Blog akak..huhu

Unknown said...

tahniah akak ... tapi BE ??? Apa tu ???

Leeza Dayasari said...

leeza ada dpt BE.. tapi ... huuuuuu
1sen jew income nyer... hoooo

maszull said...

assalamualaikum shida..tahniah2 yer..;)

Miss N™ said...

Murah rezeki Shida.. :)

Azhafizah MN said...

COngrats Shida.Boleh tambah duit tabung lagi,yeay!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah..tak sbr tunggu tips tu =)

Unknown said...

tahniah ye ;D

Unknown said...

peh shida.. tahniah yunk! mmg murah rezeki shida tahun ni..syukur :)

Unknown said...

Jaga BE maksudnya mcm mane tu eh? Baru2 lagi dgn BE ni, tak reti sgt.. huhu

jaakechik said...

tahniah!

Cik Fie said...

untungnya selalu dapat BE :)