CPUV atau BE ke 42 dari Nuffnang | RHB Debit Mass Usage | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 42 dari Nuffnang | RHB Debit Mass Usage

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 12 May 2013

CPUV atau BE ke 42 dari Nuffnang | RHB Debit Mass Usage

  Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah rezeki allah, singgah lagi BE atau CPVU dari Nuffnang yang didambakan oleh semua blogger yang menggunakan perkhidmatan Nuffnang. BE yang singgah kali RHB Debit Mass Usage bermula semalam 10 May 2013. Inshaa allah shida akan jaga sebaiknya. Alamak shida lupa nak share atau kongsi satu tips dekat koranglah!, bagaimana nak tingkatkan earnings BE atau CPUV korang tu. Rugi kalau dapat BE atau iklan kekal dalam blog korang biar macam tu je. Wajib jaga sekurang-kurangnya dapatkan dalam RM10++ keatas atau lebih baru seronok macam tu. Inshaa allah petang atau malam shida keluarkan tips tu ok. Sharing is caring tak ada masalah pun kan kan kan :)


26 Jari Ohsem:

fardiyah said...

BE tu ape?? huhuuu

myraVea said...

Hee. Congratsss akak. *wink

sa mic said...

taniah kak :D

Nao Mei said...

hihi...shida cik akak cuma dapat RM1.00 je dari nuff tu..hihi...best gak nie...meh cik akak tolong klik iklan :)

Rochelle Liong said...

Congrats kak :)

Rochelle Liong said...

Congrats kak :)

ANa Ahmad said...

tahniah kak shida :D

Nurmujahidah Ismail said...

suke lettew :)

Aenn Athirah said...

tahniah akak..

shasha yacob said...

Yela kak shida, saya dah banyak BE penampal dekat blog, tapi earning xmenaik , ada pun 50 sen gitu. ciput sungguh.

huny madu said...

Congrats shida :)
Be kita paling tinggi pun rm3.++

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Fendy said...

dah 42 kali? wow...fendy baru sekali je...adesss

BUI JUNAIDI said...

TAHNIAH..KAK BUI BELUM DPT LAGI BE BULAN MEI..HUHU

Siti Rohaida Yusof said...

belum muncul lagi BE RHB kat Blog akak..huhu

iza_sna said...

tahniah akak ... tapi BE ??? Apa tu ???

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza ada dpt BE.. tapi ... huuuuuu
1sen jew income nyer... hoooo

Mas Zull said...

assalamualaikum shida..tahniah2 yer..;)

Cik Nur™ said...

Murah rezeki Shida.. :)

Azhafizah Md Nor said...

COngrats Shida.Boleh tambah duit tabung lagi,yeay!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah..tak sbr tunggu tips tu =)

Sally Yatiey said...

tahniah ye ;D

azizah :) said...

peh shida.. tahniah yunk! mmg murah rezeki shida tahun ni..syukur :)

aisya said...

Jaga BE maksudnya mcm mane tu eh? Baru2 lagi dgn BE ni, tak reti sgt.. huhu

jaakechik said...

tahniah!

Cik Fie said...

untungnya selalu dapat BE :)