CPUV atau BE ke 43 dari Nuffnang | Ikea - Kitchen FY2013 | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 43 dari Nuffnang | Ikea - Kitchen FY2013


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 13 May 2013

CPUV atau BE ke 43 dari Nuffnang | Ikea - Kitchen FY2013

  Assalamualaikum, peace upon you.
CPUV atau BE ke 43 dari Nuffnang | Ikea - Kitchen FY2013
Gembira lagi hari ni, misi bersabar berjaya. See Nuffnang beri lagi BE kali ke 2 untuk bulan May ini. BE ke 43 setakat ini dari Ikea-Kitceh FY2013, shida pun masih belum nampak lagi iklan tu muncul. Alhamdulillah bersyukur sangat-sangat rezeki dari Allah ini, jadi sekarang shida ada 2 BE status on going! Hope kekal lama sikitlah sebab shida rasa nak cashout lambat sikit mungkin lepas raya tengok lah macam mana dulu. Kalau rasa perlu guna duit ni shida terpaksa cashout dulu :) Simpan banyak-banyak baru sedap sikit cashout dan berbaloi menunggu berbulan-bulan lamanya kan :) 
Ada juga kawan-kawan yang belum tahu apa itu Nuffnang kan? Inshaa allah dalam masa terdekat ni shida cerita serba sedikit tentang Nuffnang bagi kawan-kawan atau newbie yang masih belum tahu apa itu Nuffnang, Nuffnang ni untuk apa? dan cara nak naikkan earning BE korang k. Tunggu ya shida tengah cari masa juga ni. Agak sibuk dengan test paper budak-budak nak siapkan dan fotostat. Banyak kerja untuk sem pertama ni. Happy Monday semua :)


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

24 Jari Ohsem:

Unknown said...

dapat BE yang sama ;D hee

Cik Nor said...

tahniah shida...

Unknown said...

Rezeki shida :) kita punya sume dh kredit! Huhu..

Mama4hero said...

wah..tahniah shida..gud luck

Farah Waheda Wahid said...

congrats shida...happy for you...

Zaza Abdul Latif said...

congrats Shida..
akak ni dah berbulan2 tak naik lagi..
tak tahu mcmana cara nak naikkan :(

hazwan hairy said...

be yg sama juga..ngee

gnesop said...

wah shida.. berpusu2 CPUV masuk nampak
pakai kuasa magent ka? hehehe

Unknown said...

wahhh tahniahhh kak shida!!!! :D tumpang gumbira..heee

AinNawwar said...

nawwar baru je dua. dah credited dah pun :(

cik lisa said...

taniah kak :D

Unknown said...

tahniah Kak Shida! :D hehe

maszull said...

assalamualaikum shida...tahniah2 bertambah rezeki...;)

Unknown said...

tahniah shida..murah rezeki bulan may :)

Unknown said...

rezeki2 .. hehe :)

Azhafizah MN said...

best dapat CPUV lagi..congrats Shida :)

Miss N™ said...

murah rezeki... :)

Dayang Deno said...

tahniah akak! murak rezeki... alhamdulillah :)

Mia Liana said...

congratssss shida.. ;)

adianiez AIDA said...

tahniah...

Unknown said...

dapat BE yg sama.. Alhamdulillah, dapat 2 BE yg still on going and 1 BE yg credited bulan ni.. =)

jaakechik said...

tahniah sekali lagi... wahh murah rezeki blog biru ni yee...

Unknown said...

ohmen, saya byk BE tapiearn xmenaik macam dulu kala, nak kena guna tips akak shida nih

Cik Fie said...

congrate ye kak :)