Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 13 May 2013

CPUV atau BE ke 43 dari Nuffnang | Ikea - Kitchen FY2013

  Assalamualaikum, peace upon you.
CPUV atau BE ke 43 dari Nuffnang | Ikea - Kitchen FY2013
Gembira lagi hari ni, misi bersabar berjaya. See Nuffnang beri lagi BE kali ke 2 untuk bulan May ini. BE ke 43 setakat ini dari Ikea-Kitceh FY2013, shida pun masih belum nampak lagi iklan tu muncul. Alhamdulillah bersyukur sangat-sangat rezeki dari Allah ini, jadi sekarang shida ada 2 BE status on going! Hope kekal lama sikitlah sebab shida rasa nak cashout lambat sikit mungkin lepas raya tengok lah macam mana dulu. Kalau rasa perlu guna duit ni shida terpaksa cashout dulu :) Simpan banyak-banyak baru sedap sikit cashout dan berbaloi menunggu berbulan-bulan lamanya kan :) 
Ada juga kawan-kawan yang belum tahu apa itu Nuffnang kan? Inshaa allah dalam masa terdekat ni shida cerita serba sedikit tentang Nuffnang bagi kawan-kawan atau newbie yang masih belum tahu apa itu Nuffnang, Nuffnang ni untuk apa? dan cara nak naikkan earning BE korang k. Tunggu ya shida tengah cari masa juga ni. Agak sibuk dengan test paper budak-budak nak siapkan dan fotostat. Banyak kerja untuk sem pertama ni. Happy Monday semua :)


24 comments:

  1. Rezeki shida :) kita punya sume dh kredit! Huhu..

    ReplyDelete
  2. wah..tahniah shida..gud luck

    ReplyDelete
  3. congrats shida...happy for you...

    ReplyDelete
  4. congrats Shida..
    akak ni dah berbulan2 tak naik lagi..
    tak tahu mcmana cara nak naikkan :(

    ReplyDelete
  5. wah shida.. berpusu2 CPUV masuk nampak
    pakai kuasa magent ka? hehehe

    ReplyDelete
  6. wahhh tahniahhh kak shida!!!! :D tumpang gumbira..heee

    ReplyDelete
  7. nawwar baru je dua. dah credited dah pun :(

    ReplyDelete
  8. tahniah Kak Shida! :D hehe

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum shida...tahniah2 bertambah rezeki...;)

    ReplyDelete
  10. tahniah shida..murah rezeki bulan may :)

    ReplyDelete
  11. best dapat CPUV lagi..congrats Shida :)

    ReplyDelete
  12. tahniah akak! murak rezeki... alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  13. dapat BE yg sama.. Alhamdulillah, dapat 2 BE yg still on going and 1 BE yg credited bulan ni.. =)

    ReplyDelete
  14. tahniah sekali lagi... wahh murah rezeki blog biru ni yee...

    ReplyDelete
  15. ohmen, saya byk BE tapiearn xmenaik macam dulu kala, nak kena guna tips akak shida nih

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.