CPUV atau BE ke 44 dari Nuffnang | Outrigger Phuket | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 44 dari Nuffnang | Outrigger Phuket

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 15 May 2013

CPUV atau BE ke 44 dari Nuffnang | Outrigger Phuket

Assalamualaikum, peace upon you.
CPUV atau BE ke 44 dari Nuffnang | Outrigger Phuket
Alhamdulillah panjat kesyukuran shida, pada hari selasa masuk lagi BE atau CPUV dalam blog shida, kali ke3 untuk bulan May ini :) tersenyum lebar shida bila tengok ada BE baru lagi. Terima kasih banyak-banyak dulu kepada Nuffnang dan juga tak lupa kepada pihak pengiklanan yang beri kepercayaan memilih blog shida untuk menempatkan iklan kekal diantara banyak-banyak blog dimalaysia ni. Inshaa allah shida akan jaga sebaik mungkin. Jika berkesempatan shida akan bagi korang tips nak tingkatkan earns BE korang tu pada entri hari khamis ya. Sementara untuk Wordless Wednesday shida akan berat jari nak menaip panjang lebar. Terima Kasih sekali lagi Nuffnang :) love ketat-ketat :)


20 Jari Ohsem:

eimah siti said...

wahhh banyak dah CPUV...=)

Cik Nur™ said...

Murah betul rezeki shida.. :)
Tahniah...

potia casadelarossa said...

lately nuffnang dah murah hati kan?...

sa mic said...

taniah kak :D

Puan Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH...MURAH REZEKI SHIDA

huny madu said...

Bederet-deret be masuk, murah rezeki shida :)

azizah :) said...

murah rezeki shida bulan ni..syukur..tahniah yer

fairus mohamad noor said...

tahniah shida,m3h pun dpt..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Nieyxzha Hassan said...

wah banyak tu shida dpt :)

HambaAllah said...

Alhamdulillah rezeki akak banyak mashukkkk :)

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...murah rezeki tu...:)

Sukma Haron said...

tahniah SHIDA....rezeki....

Sally Yatiey said...

tahniah ;D

Athirah Farah said...

wah!! mesty shida tersenyum2 ye.. hehehe

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Perghhh...byk giler BE. Hebat and ohsem.

jaakechik said...

tahniah cik shida!

shasha yacob said...

dah banyak BE masuk, tapi xpernah den nak update dah, sat lagi nak update juga lah hihi

Cik Fie said...

untung la kak . banyaknya BE yang masuk . BE saya ciput je . haha :)