Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 15 May 2013

CPUV atau BE ke 44 dari Nuffnang | Outrigger Phuket

Assalamualaikum, peace upon you.
CPUV atau BE ke 44 dari Nuffnang | Outrigger Phuket
Alhamdulillah panjat kesyukuran shida, pada hari selasa masuk lagi BE atau CPUV dalam blog shida, kali ke3 untuk bulan May ini :) tersenyum lebar shida bila tengok ada BE baru lagi. Terima kasih banyak-banyak dulu kepada Nuffnang dan juga tak lupa kepada pihak pengiklanan yang beri kepercayaan memilih blog shida untuk menempatkan iklan kekal diantara banyak-banyak blog dimalaysia ni. Inshaa allah shida akan jaga sebaik mungkin. Jika berkesempatan shida akan bagi korang tips nak tingkatkan earns BE korang tu pada entri hari khamis ya. Sementara untuk Wordless Wednesday shida akan berat jari nak menaip panjang lebar. Terima Kasih sekali lagi Nuffnang :) love ketat-ketat :)


20 comments:

  1. wahhh banyak dah CPUV...=)

    ReplyDelete
  2. Murah betul rezeki shida.. :)
    Tahniah...

    ReplyDelete
  3. lately nuffnang dah murah hati kan?...

    ReplyDelete
  4. ALHAMDULILLAH...MURAH REZEKI SHIDA

    ReplyDelete
  5. Bederet-deret be masuk, murah rezeki shida :)

    ReplyDelete
  6. murah rezeki shida bulan ni..syukur..tahniah yer

    ReplyDelete
  7. tahniah shida,m3h pun dpt..

    ReplyDelete
  8. wah banyak tu shida dpt :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki akak banyak mashukkkk :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum shida...murah rezeki tu...:)

    ReplyDelete
  11. tahniah SHIDA....rezeki....

    ReplyDelete
  12. wah!! mesty shida tersenyum2 ye.. hehehe

    ReplyDelete
  13. Perghhh...byk giler BE. Hebat and ohsem.

    ReplyDelete
  14. dah banyak BE masuk, tapi xpernah den nak update dah, sat lagi nak update juga lah hihi

    ReplyDelete
  15. untung la kak . banyaknya BE yang masuk . BE saya ciput je . haha :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.