CPUV atau BE ke 44 dari Nuffnang | Outrigger Phuket | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 44 dari Nuffnang | Outrigger Phuket

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 15 May 2013

CPUV atau BE ke 44 dari Nuffnang | Outrigger Phuket

Assalamualaikum, peace upon you.
CPUV atau BE ke 44 dari Nuffnang | Outrigger Phuket
Alhamdulillah panjat kesyukuran shida, pada hari selasa masuk lagi BE atau CPUV dalam blog shida, kali ke3 untuk bulan May ini :) tersenyum lebar shida bila tengok ada BE baru lagi. Terima kasih banyak-banyak dulu kepada Nuffnang dan juga tak lupa kepada pihak pengiklanan yang beri kepercayaan memilih blog shida untuk menempatkan iklan kekal diantara banyak-banyak blog dimalaysia ni. Inshaa allah shida akan jaga sebaik mungkin. Jika berkesempatan shida akan bagi korang tips nak tingkatkan earns BE korang tu pada entri hari khamis ya. Sementara untuk Wordless Wednesday shida akan berat jari nak menaip panjang lebar. Terima Kasih sekali lagi Nuffnang :) love ketat-ketat :)


20 Jari Ohsem:

Unknown said...

wahhh banyak dah CPUV...=)

Miss N™ said...

Murah betul rezeki shida.. :)
Tahniah...

Potia Casadelarossa said...

lately nuffnang dah murah hati kan?...

cik lisa said...

taniah kak :D

Unknown said...

ALHAMDULILLAH...MURAH REZEKI SHIDA

Unknown said...

Bederet-deret be masuk, murah rezeki shida :)

Unknown said...

murah rezeki shida bulan ni..syukur..tahniah yer

Unknown said...

tahniah shida,m3h pun dpt..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

Unknown said...

wah banyak tu shida dpt :)

_Anaaaaa said...

Alhamdulillah rezeki akak banyak mashukkkk :)

maszull said...

assalamualaikum shida...murah rezeki tu...:)

Sukma said...

tahniah SHIDA....rezeki....

Unknown said...

tahniah ;D

Athirah Farah said...

wah!! mesty shida tersenyum2 ye.. hehehe

Unknown said...

Perghhh...byk giler BE. Hebat and ohsem.

jaakechik said...

tahniah cik shida!

Unknown said...

dah banyak BE masuk, tapi xpernah den nak update dah, sat lagi nak update juga lah hihi

Cik Fie said...

untung la kak . banyaknya BE yang masuk . BE saya ciput je . haha :)