Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 28 May 2013

CPUV Ikea-Kitchen sudah respon tak sampai 24jam | Terima kasih Nuffnang

Assalamualaikum, peace upon you.
 
Alhamdulillah baru buat entri dan hantar tiket pada Nuffnang, dorang terus update walau dah seminggu lebih duk diam membisu CPUV shida ni. Now rasa best nak update dan blogwalking :) kalau kawan-kawan ada masalah yang sama macam shida ni boleh follow step shida hanta tiket pada nuffnang dan bertanya tentang CPUV korang yang langsung tak berjalan seolah-olah tengah koma huhu. klik sini kalau nak baca entri yang shida baru up tentang masalah CPUV Ike-Kitchen ni :) Agaknya Nuffnang ni memang tengah system down kot hurmm. Lepas hantar tiket baru respon, lepas ni bertalu-talu shida hantar tiket hehee.

 

19 comments:

  1. assalamualaikim shidaaaa, bestnya. income tengah berjalan, hehehe murah rezeki awakkk :D

    ReplyDelete
  2. wahhh...cepat Nuffnang respon..bagus la mcm tu..skrg ni kalau ada apa2...hantar je tiket kat Nuffnang tu..cepat atau lambat je dorang akan reply :D

    ReplyDelete
  3. da selalu hantar ticket kat nuffang...rase da malas bila nuffnag buat dek jerk...

    ReplyDelete
  4. Ikea aida sentiasa berjln so far :-)
    Very good la bcoz cepat reply!

    ReplyDelete
  5. rajinnya shida hantar tiket kat nuffnang...

    ReplyDelete
  6. samalah kak. Baru ada amount petang ni tadi ;D hee

    ReplyDelete
  7. selalu kena hantar tiket pada nuffnang...

    ReplyDelete
  8. lega dah kembali pulihkan.. :)

    ReplyDelete
  9. salam ziarah dear, bestnya blog dia dapat BE. blog kita dah lama takde sejak diam membisu beberapa bulan hihi

    ReplyDelete
  10. dh lama sy x check related nuff ni, huh...

    ReplyDelete
  11. pernah jadi gak camni..lepas anta tiket ada balik.

    ReplyDelete
  12. Ermm sy punya masih xjalan, nape tah..mls nk tnye dh

    ReplyDelete
  13. wahhhhhh,3 cpuv on going?terbaik

    ReplyDelete
  14. kan dah ckp..mesti ada keajaiban..hihik

    ReplyDelete
  15. tahniah kak shida, saya xdah lagi nuffnang nak bertapak.

    ReplyDelete
  16. ape jwpn dari pihak nuffnang? masalah teknikal ye? huhu

    ReplyDelete
  17. rezeki akak melimpah - limpah :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.