CPUV Ikea-Kitchen sudah respon tak sampai 24jam | Terima kasih Nuffnang | Dunia sebenar Shida CPUV Ikea-Kitchen sudah respon tak sampai 24jam | Terima kasih Nuffnang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 28 May 2013

CPUV Ikea-Kitchen sudah respon tak sampai 24jam | Terima kasih Nuffnang

Assalamualaikum, peace upon you.
 
Alhamdulillah baru buat entri dan hantar tiket pada Nuffnang, dorang terus update walau dah seminggu lebih duk diam membisu CPUV shida ni. Now rasa best nak update dan blogwalking :) kalau kawan-kawan ada masalah yang sama macam shida ni boleh follow step shida hanta tiket pada nuffnang dan bertanya tentang CPUV korang yang langsung tak berjalan seolah-olah tengah koma huhu. klik sini kalau nak baca entri yang shida baru up tentang masalah CPUV Ike-Kitchen ni :) Agaknya Nuffnang ni memang tengah system down kot hurmm. Lepas hantar tiket baru respon, lepas ni bertalu-talu shida hantar tiket hehee.

 

19 Jari Ohsem:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

baguslah mcm tu kak shida.

Sheila Salim said...

assalamualaikim shidaaaa, bestnya. income tengah berjalan, hehehe murah rezeki awakkk :D

Ezad Skytech said...

wahhh...cepat Nuffnang respon..bagus la mcm tu..skrg ni kalau ada apa2...hantar je tiket kat Nuffnang tu..cepat atau lambat je dorang akan reply :D

Siti Rohaida Yusof said...

da selalu hantar ticket kat nuffang...rase da malas bila nuffnag buat dek jerk...

adianiez AIDA said...

Ikea aida sentiasa berjln so far :-)
Very good la bcoz cepat reply!

~cik atin~ said...

tengku info kak :)

azizah :) said...

rajinnya shida hantar tiket kat nuffnang...

Sally Yatiey said...

samalah kak. Baru ada amount petang ni tadi ;D hee

Sukma Haron said...

selalu kena hantar tiket pada nuffnang...

Cik Nur™ said...

lega dah kembali pulihkan.. :)

Liyana Lunia. said...

salam ziarah dear, bestnya blog dia dapat BE. blog kita dah lama takde sejak diam membisu beberapa bulan hihi

caliph shuriken said...

dh lama sy x check related nuff ni, huh...

Azhafizah Md Nor said...

pernah jadi gak camni..lepas anta tiket ada balik.

huny madu said...

Ermm sy punya masih xjalan, nape tah..mls nk tnye dh

Mek Onie said...

wahhhhhh,3 cpuv on going?terbaik

Normi Nieza said...

kan dah ckp..mesti ada keajaiban..hihik

shasha yacob said...

tahniah kak shida, saya xdah lagi nuffnang nak bertapak.

aisya said...

ape jwpn dari pihak nuffnang? masalah teknikal ye? huhu

Cik Fie said...

rezeki akak melimpah - limpah :)