CPUV Ikea-Kitchen tiada respon sehingga sekarang | Dunia sebenar Shida CPUV Ikea-Kitchen tiada respon sehingga sekarang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 28 May 2013

CPUV Ikea-Kitchen tiada respon sehingga sekarang

Assalamualaikum, peace upon you.
Agak-agak ada tak korang yang terima CPUV Ikea-Kitchen ni? shida ada hantar tiket pada Nuffnang dan balasnya pula CPUV Ikea - Kitchen ni dah lama tamat, ok now shida tak faham kalau dah lama tamat kenapa belum credited? atau tak perlulah nak beri pada blogger kalau iklan ni sudah tiada. Agak hairan shida disitu, patutlah shida tak pernah nampak iklan ni berlegar-legar dalam blog shida. Agak kecewa sikit dengan Nuffnang. Kalau setakat shida sorang yang dapat CPUV macam ni duk diam je tak apalah sebab shida masih ada 2 lagi BE yang on going. Tapi tak adil pula pada blogger yang dapat satu-satunya CPUV ni. Ermm.. hope Nuffnang perbaiki lah sistem CPUV aktif dengan tak aktif ni kesian dan geram bertungkus lumus kot nak jaga trafik untuk dapatkan earning tu. Sekadar luahan ;)


14 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

haa tu la, x nampak pun iklan tu keluar... nak klik tapi x dapat..

Mieya Atiera said...

Boleh jadi, tak cukup ruang atau iklan tak dipaparkan di blog.

huny madu said...

Kita punya safi pun senyap je, heran gak xpernah nmpk iklan tu & earning kita pun xnaik2. Nk tnya nuff gak la

Normi Nieza said...

sabarlah shida moga ada keajaiban berlaku nnt..:)

azizah :) said...

tak pasti pulak kenapa shida.. kdg2 lambat gak naik earningnya.

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui takde dpt apa2 lg..huhuhu

mujadafewa.my said...

pernah jadi kat muja lak, dah credited baru keluar kat dashboard.. letih la nuffie ni,,

Puan Bui Junaidi said...

PELIK JUGAK NI SHIDA
KAK BUI PUN DPT IKLAN NI TP ADA EARNINGNYA..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

nuffnang nie kekadang ada masalah jugak kan...

mselim3

Sally Yatiey said...

Samalah kak -,-

diana said...

dah tamat tapi iklan akak tengokada lagi kat bawah ni..pelik je nuffnang ni...ke menipu.??.hehehe

Mek Onie said...

earning sekarang susah nak dapatkan :(

aisya said...

kak shida, sy sampai sekrg on going lagi iklan ikea ni.. kdg2 ada nampak iklannya..

Cik Fie said...

sabar ye kak :)