Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 28 May 2013

CPUV Ikea-Kitchen tiada respon sehingga sekarang

Assalamualaikum, peace upon you.
Agak-agak ada tak korang yang terima CPUV Ikea-Kitchen ni? shida ada hantar tiket pada Nuffnang dan balasnya pula CPUV Ikea - Kitchen ni dah lama tamat, ok now shida tak faham kalau dah lama tamat kenapa belum credited? atau tak perlulah nak beri pada blogger kalau iklan ni sudah tiada. Agak hairan shida disitu, patutlah shida tak pernah nampak iklan ni berlegar-legar dalam blog shida. Agak kecewa sikit dengan Nuffnang. Kalau setakat shida sorang yang dapat CPUV macam ni duk diam je tak apalah sebab shida masih ada 2 lagi BE yang on going. Tapi tak adil pula pada blogger yang dapat satu-satunya CPUV ni. Ermm.. hope Nuffnang perbaiki lah sistem CPUV aktif dengan tak aktif ni kesian dan geram bertungkus lumus kot nak jaga trafik untuk dapatkan earning tu. Sekadar luahan ;)


14 comments:

  1. haa tu la, x nampak pun iklan tu keluar... nak klik tapi x dapat..

    ReplyDelete
  2. Boleh jadi, tak cukup ruang atau iklan tak dipaparkan di blog.

    ReplyDelete
  3. Kita punya safi pun senyap je, heran gak xpernah nmpk iklan tu & earning kita pun xnaik2. Nk tnya nuff gak la

    ReplyDelete
  4. sabarlah shida moga ada keajaiban berlaku nnt..:)

    ReplyDelete
  5. tak pasti pulak kenapa shida.. kdg2 lambat gak naik earningnya.

    ReplyDelete
  6. pernah jadi kat muja lak, dah credited baru keluar kat dashboard.. letih la nuffie ni,,

    ReplyDelete
  7. PELIK JUGAK NI SHIDA
    KAK BUI PUN DPT IKLAN NI TP ADA EARNINGNYA..

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...

    nuffnang nie kekadang ada masalah jugak kan...

    mselim3

    ReplyDelete
  9. dah tamat tapi iklan akak tengokada lagi kat bawah ni..pelik je nuffnang ni...ke menipu.??.hehehe

    ReplyDelete
  10. earning sekarang susah nak dapatkan :(

    ReplyDelete
  11. kak shida, sy sampai sekrg on going lagi iklan ikea ni.. kdg2 ada nampak iklannya..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.