Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 3 May 2013

Doa Ketika Hujan | Doa-doa Harian

  Assalammualaikum, peace upon you.
Doa Ketika Hujan - Allahumma soyyiban nafi'a 
Maksud : Ya Allah, jadikanlah ia hujan yang bermanfaat.(HR Bukhari)


25 comments:

  1. terima kasih shida utk doa ni, siang tadi hujan lebat sgt2..

    ReplyDelete
  2. tenkiu akka :)

    p/s: LUPUS awareness!^^ http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
  3. dah lama tak hujan dekat sini :)

    ReplyDelete
  4. salam jumaat shidaaaaaa :D

    p/s:selamat mengundi,semoga menjadi pengundi yang beriman dan ohsem,cewah :D

    ReplyDelete
  5. ilmu yang bermanfaat :) tq kak shida.

    ReplyDelete
  6. tq.. mmg mudah doa ni dihafal.. :)

    btw, nak tnya, mcm mana shida atur setting utk komen ni? kebanyakan blog dan blog eza sendiri, kalau click post a comment tu mesti kuar iklan dulu... mcm mana eh..

    ReplyDelete
  7. thansk shida,, slu jek time ujan nak bace doa ujan tapi da x ingat doa nye...

    ReplyDelete
  8. Nice sharing sis! ^_______^ May Allah bless u...

    ReplyDelete
  9. Tq shida share ilmu berguna nie.. boleh amalkan selalu :)

    ReplyDelete
  10. thanks shairng shida :)

    ReplyDelete
  11. insyaallah boleh amalkan..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.