Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 9 May 2013

Exclusive button badge baru www.duniashida.com

  Assalamualaikum, peace upon you.
baru siap print :) ada sesiapa berminat nak print boleh PM shida :)
salah satu hadiah untuk Segmen Silang Kata shida nanti :)
berminat nak beli button ni untuk buat koleksi korang pun boleh PM shida juga :)
facebook -- fanpage -- email: admin@duniashida.com


18 comments:

  1. Wewittt. Tomeinye ade badge! hihi

    Btw thanks akak sudi promote kt fp akak. <3

    ReplyDelete
  2. Nak print apa ya kak Shida? Hihi... Cantik sungguh button badge awak... Hihi.. Good luck for ur segment.. Will coming soon..

    ReplyDelete
  3. chantekkkk dan sgt chomellll badge akak ni.. :D suka3!

    ReplyDelete
  4. pergh.. terbaiklah.. siap ada menda ni lagi.. boleh pakai kat beg tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. zaman sekolah dulu penuh button badge nie...nak ler satu...

    ReplyDelete
  6. Unik n smartlah kak shida... bisnes marilah lepas ni.. =D

    ReplyDelete
  7. comei sgt.tgk ada yg suka letak button badge ni kat beg sekolah selalunya.penuh 1 beg..hehe

    ReplyDelete
  8. comelnya yunk! yg penting biru tu..

    ReplyDelete
  9. comel. nak satu boleh ? haha

    ReplyDelete
  10. bestnye kalau dapat ini.comel :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.