Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 13 May 2013

Gila Gila Giveaway by Alja

  Assalamualaikum, peace upon you.
Terbaiklah GA dari blogger Alja ni banyak hadiah teruja shida tengok lagi-lagi Jam Mustache, Tudung dan Bracelet memang target 3 barang ni menjadi milik shida if kalau shida menang lah kan :) so korang jangan belenggu lagi jom pakat join tarikh tutup pun lambat lagi. Good Luck semua yang join nanti so shida nak tag www.kisahemasputih.com selesai :) cuma follow shida masih bertatih sebab line teruk sangat-sangat! dun worry shida akan follow semua sekali sponser dan syarat-syarat lain done!


18 comments:

  1. selamat bersegmen! gud luck for u cik shida!

    ReplyDelete
  2. nampaknya bekum tammat lagi nih, kalau aku xmalas aku joing nih hihi

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum dan selamat pagi :)
    good luck to you :)
    dari GA yang sama :)
    http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/gila-gila-giveaway-by-alja.html

    jom join GA ni,saya salah seorang sponsor :)
    http://ellyfaziraakmahere.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Hai TerimaKasih sudi Join GA Alja :) Goodluck ye :)
    Tarikh Tamat dah dipercepatkan atas sebab-2 yang tak dapat dielakkan . Harap Maaf ^_^
    Tarikh Tamat :- 30 May 2013 11.59 MALAM

    Ada Benda penting kena Baca *WAJIB*
    http://www.cahayapermata.my/2013/05/perhatian-kepada-peserta-gila-gila.html

    Peserta dah diupdate ^_^ Jom Blogwalking dan berkenalan bersama mereka ^_^
    http://www.cahayapermata.my/2013/05/senarai-bakal-pemenang-gila-gila.html

    SILA ALERT SEGALANYA UPDATE BARU :)

    ReplyDelete
  5. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/05/gila-gila-giveaway-by-alja.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.