Gila Gila Giveaway by Alja | Dunia sebenar Shida Gila Gila Giveaway by Alja

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 13 May 2013

Gila Gila Giveaway by Alja

  Assalamualaikum, peace upon you.
Terbaiklah GA dari blogger Alja ni banyak hadiah teruja shida tengok lagi-lagi Jam Mustache, Tudung dan Bracelet memang target 3 barang ni menjadi milik shida if kalau shida menang lah kan :) so korang jangan belenggu lagi jom pakat join tarikh tutup pun lambat lagi. Good Luck semua yang join nanti so shida nak tag www.kisahemasputih.com selesai :) cuma follow shida masih bertatih sebab line teruk sangat-sangat! dun worry shida akan follow semua sekali sponser dan syarat-syarat lain done!


18 Jari Ohsem:

boni kacak said...

good luck shida :)

sa mic said...

goodluck kak :D

sa mic said...

goodluck kak :D

Cik Nur™ said...

semoga berjaya... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

Normi Nieza said...

good luck..

Nasuha said...

Semoga berjaya... =)

myraVea said...

Good luck akak. :)

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

azizah :) said...

wish u luck shida!

Azhafizah Md Nor said...

Semoga ada tuah shida..aminn

deno said...

all the best kak shida :)

aisya said...

good luck.. =)

jaakechik said...

selamat bersegmen! gud luck for u cik shida!

shasha yacob said...

nampaknya bekum tammat lagi nih, kalau aku xmalas aku joing nih hihi

Halimaton Saadiah said...

assalamualaikum dan selamat pagi :)
good luck to you :)
dari GA yang sama :)
http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/gila-gila-giveaway-by-alja.html

jom join GA ni,saya salah seorang sponsor :)
http://ellyfaziraakmahere.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-blogger.html

Nur Aljawahir Kamashah said...

Hai TerimaKasih sudi Join GA Alja :) Goodluck ye :)
Tarikh Tamat dah dipercepatkan atas sebab-2 yang tak dapat dielakkan . Harap Maaf ^_^
Tarikh Tamat :- 30 May 2013 11.59 MALAM

Ada Benda penting kena Baca *WAJIB*
http://www.cahayapermata.my/2013/05/perhatian-kepada-peserta-gila-gila.html

Peserta dah diupdate ^_^ Jom Blogwalking dan berkenalan bersama mereka ^_^
http://www.cahayapermata.my/2013/05/senarai-bakal-pemenang-gila-gila.html

SILA ALERT SEGALANYA UPDATE BARU :)

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/05/gila-gila-giveaway-by-alja.html