Gila Gila Giveaway by Alja | Dunia sebenar Shida Gila Gila Giveaway by Alja

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 13 May 2013

Gila Gila Giveaway by Alja

  Assalamualaikum, peace upon you.
Terbaiklah GA dari blogger Alja ni banyak hadiah teruja shida tengok lagi-lagi Jam Mustache, Tudung dan Bracelet memang target 3 barang ni menjadi milik shida if kalau shida menang lah kan :) so korang jangan belenggu lagi jom pakat join tarikh tutup pun lambat lagi. Good Luck semua yang join nanti so shida nak tag www.kisahemasputih.com selesai :) cuma follow shida masih bertatih sebab line teruk sangat-sangat! dun worry shida akan follow semua sekali sponser dan syarat-syarat lain done!


18 Jari Ohsem:

boni kacak said...

good luck shida :)

sa mic said...

goodluck kak :D

sa mic said...

goodluck kak :D

Cik Nur™ said...

semoga berjaya... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

Normi Nieza said...

good luck..

Nasuha said...

Semoga berjaya... =)

myraVea said...

Good luck akak. :)

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

azizah :) said...

wish u luck shida!

Azhafizah Md Nor said...

Semoga ada tuah shida..aminn

deno said...

all the best kak shida :)

aisya said...

good luck.. =)

jaakechik said...

selamat bersegmen! gud luck for u cik shida!

shasha yacob said...

nampaknya bekum tammat lagi nih, kalau aku xmalas aku joing nih hihi

Halimaton Saadiah said...

assalamualaikum dan selamat pagi :)
good luck to you :)
dari GA yang sama :)
http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/gila-gila-giveaway-by-alja.html

jom join GA ni,saya salah seorang sponsor :)
http://ellyfaziraakmahere.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-blogger.html

Nur Aljawahir Kamashah said...

Hai TerimaKasih sudi Join GA Alja :) Goodluck ye :)
Tarikh Tamat dah dipercepatkan atas sebab-2 yang tak dapat dielakkan . Harap Maaf ^_^
Tarikh Tamat :- 30 May 2013 11.59 MALAM

Ada Benda penting kena Baca *WAJIB*
http://www.cahayapermata.my/2013/05/perhatian-kepada-peserta-gila-gila.html

Peserta dah diupdate ^_^ Jom Blogwalking dan berkenalan bersama mereka ^_^
http://www.cahayapermata.my/2013/05/senarai-bakal-pemenang-gila-gila.html

SILA ALERT SEGALANYA UPDATE BARU :)

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/05/gila-gila-giveaway-by-alja.html