Hadiah dari Blogger Santai Leeza | Ole-ole dari Sarawak | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Blogger Santai Leeza | Ole-ole dari Sarawak


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 11 May 2013

Hadiah dari Blogger Santai Leeza | Ole-ole dari Sarawak

  Assalamualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Blogger Leeza dah sampai, ole-ole dari sarawak ok. Semua ada nama sarawak siap dapat kad comel lagi. Apa-apa pun thanks to leeza sebab memilih shida sebagai salah satu pemenang giveaway yang dianjurkan. Hadiah dari sarawan memang jauh datangnya ni tapi ada lagi jauh shida dapat sebelum ni dari Brunei. Kesemua hadiah dari blogger shida ada simpan gambar-gambar dalam Page Dunia sebenar Shida, so kalau rasa korang nak tengok-tengok boleh lah pergi dekat album shida. Simpan buat kenangan menjadi blogger ni. Bagi yang belum mengenali blogger leeza jom terjah blog yang sangat-sangat awesome Santai Leeza ni :)


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

19 Jari Ohsem:

Unknown said...

TAHNIAH SHIDA..ORG NEGERI KAK BUI TU..NNT KAK BUI TERJAH BLOG DIA..^_^

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

Tahniah... :-)

Unknown said...

Wahhh..bestnya ;D tahniah kak ^_^

Miss N™ said...

tahniah shida..
murah rezeki....

kizmyself said...

kongsi yo shida

cik lisa said...

wah bestnye, hihih

Pixie Dust said...

Wah,cantiklah :) Congrats kak :D

Aennathirah said...

cantik la..

Unknown said...

wow, lawa lah kak shida, lama dah saya xberblog. jadi ini kot masa yang bagii untuk saya bw semula.

NinaAz said...

cutenya. ole2 :)

Unknown said...

wahh...tahniah

maszull said...

assalamualaikum shida...seronoknya dpt hadiah tu...;)

Azhafizah MN said...

jauh tu dapat hadiah.congrats!

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki...

Unknown said...

menariknya... tahniah2

Dayang Deno said...

tahniah kak shida!!!^^

Unknown said...

tahniah.. =)

jaakechik said...

jaa pun dapat gak, tapi belum sempat wat entry lagi.. adeh!

Cik Fie said...

comelnya hadiah2 tu :)