Hadiah dari Blogger Santai Leeza | Ole-ole dari Sarawak | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Blogger Santai Leeza | Ole-ole dari Sarawak

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 11 May 2013

Hadiah dari Blogger Santai Leeza | Ole-ole dari Sarawak

  Assalamualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Blogger Leeza dah sampai, ole-ole dari sarawak ok. Semua ada nama sarawak siap dapat kad comel lagi. Apa-apa pun thanks to leeza sebab memilih shida sebagai salah satu pemenang giveaway yang dianjurkan. Hadiah dari sarawan memang jauh datangnya ni tapi ada lagi jauh shida dapat sebelum ni dari Brunei. Kesemua hadiah dari blogger shida ada simpan gambar-gambar dalam Page Dunia sebenar Shida, so kalau rasa korang nak tengok-tengok boleh lah pergi dekat album shida. Simpan buat kenangan menjadi blogger ni. Bagi yang belum mengenali blogger leeza jom terjah blog yang sangat-sangat awesome Santai Leeza ni :)


19 Jari Ohsem:

BUI JUNAIDI said...

TAHNIAH SHIDA..ORG NEGERI KAK BUI TU..NNT KAK BUI TERJAH BLOG DIA..^_^

M Hakim Faiz said...

Tahniah... :-)

Sally Yatiey said...

Wahhh..bestnya ;D tahniah kak ^_^

Cik Nur™ said...

tahniah shida..
murah rezeki....

KizMySeLf said...

kongsi yo shida

sa mic said...

wah bestnye, hihih

Rochelle Liong said...

Wah,cantiklah :) Congrats kak :D

Aenn Athirah said...

cantik la..

shasha yacob said...

wow, lawa lah kak shida, lama dah saya xberblog. jadi ini kot masa yang bagii untuk saya bw semula.

NinaAz said...

cutenya. ole2 :)

Fendy said...

wahh...tahniah

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...seronoknya dpt hadiah tu...;)

Azhafizah Md Nor said...

jauh tu dapat hadiah.congrats!

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki...

azizah :) said...

menariknya... tahniah2

deno said...

tahniah kak shida!!!^^

aisya said...

tahniah.. =)

jaakechik said...

jaa pun dapat gak, tapi belum sempat wat entry lagi.. adeh!

Cik Fie said...

comelnya hadiah2 tu :)