Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 11 May 2013

Hadiah dari Blogger Santai Leeza | Ole-ole dari Sarawak

  Assalamualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Blogger Leeza dah sampai, ole-ole dari sarawak ok. Semua ada nama sarawak siap dapat kad comel lagi. Apa-apa pun thanks to leeza sebab memilih shida sebagai salah satu pemenang giveaway yang dianjurkan. Hadiah dari sarawan memang jauh datangnya ni tapi ada lagi jauh shida dapat sebelum ni dari Brunei. Kesemua hadiah dari blogger shida ada simpan gambar-gambar dalam Page Dunia sebenar Shida, so kalau rasa korang nak tengok-tengok boleh lah pergi dekat album shida. Simpan buat kenangan menjadi blogger ni. Bagi yang belum mengenali blogger leeza jom terjah blog yang sangat-sangat awesome Santai Leeza ni :)


19 comments:

  1. TAHNIAH SHIDA..ORG NEGERI KAK BUI TU..NNT KAK BUI TERJAH BLOG DIA..^_^

    ReplyDelete
  2. Wahhh..bestnya ;D tahniah kak ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah shida..
    murah rezeki....

    ReplyDelete
  4. Wah,cantiklah :) Congrats kak :D

    ReplyDelete
  5. wow, lawa lah kak shida, lama dah saya xberblog. jadi ini kot masa yang bagii untuk saya bw semula.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum shida...seronoknya dpt hadiah tu...;)

    ReplyDelete
  7. jauh tu dapat hadiah.congrats!

    ReplyDelete
  8. jaa pun dapat gak, tapi belum sempat wat entry lagi.. adeh!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.