Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 20 May 2013

Hadiah Giveaway dari Blogger CCI | www.ccidoilydle.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Giveaway Limited Edition by Cci dah sampai ketangan shida, bookmark yang sangat comel. Serius kad tu comel je! shida dah banyak terima hadiah dari Blogger cci ni. Kalau tengok dekat album Fanpage shida banyak gambar hadiah dari kak cci ni. Apa-apa pun terima kasih tak terhingga kak :) shida simpan baik-baik semuanya buat kenangan terindah berbloging. Ohya kak baru tukar domain ye? tahniah kak hehee, hampir terlupa shida belum renew lagi domain ni tamat bulan10 :)

terjah yukk www.ccidoilydle.com




23 comments:

  1. Assalamualaikum shida. comelnya! heeee

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak shidaa! seriouss chomel n chantek sgt kad tu ^________^

    ReplyDelete
  3. kak cci memg kreatif amat,, jelez,, suke la tu shida,, hehee

    ReplyDelete
  4. tahniah shida...rasa mcm byk dh nmpk shida dpt dr cci...nk jugak..huhu

    ReplyDelete
  5. tahniah shida...rasa mcm byk dh nmpk shida dpt dr cci...nk jugak..huhu

    ReplyDelete
  6. tahniah shida...rasa mcm byk dh nmpk shida dpt dr cci...nk jugak..huhu

    ReplyDelete
  7. tahniah shida...rasa mcm byk dh nmpk shida dpt dr cci...nk jugak..huhu

    ReplyDelete
  8. serius comel! suka doodle kak cci..tahniah shida~

    ReplyDelete
  9. doodle kakcci mmg kawaiiii! tahniah kak shida :)

    ReplyDelete
  10. comelnyer hadiah die...auww..jeles

    ReplyDelete
  11. comelnya bookmark dari kak cci :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.