Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 20 May 2013

Item untuk dijual

Assalamualaikum, peace upon you.
1 paket ada button badge+sticker + free pos + free cuteladybird clip cuma RM5
bagi blogger-blogger yang suka menyimpan barangan blogger yang limited edition ni item ini sangat-sangat terhad shida buat untuk dijual ada baki shida buat untuk sponsor. Beberapa paket shida dah jual dekat FB dan FP so tinggal beberapa saja lagi, so siapa cepat dia yang dapat dulu. Habis stok ini shida print lagi button lain design lain kena tunggu part2 pula :)

berminat boleh PM shida di FB atau FP atau pun email : admin@duniashida.com



20 comments:

  1. Wah.. Tapi saya tidak pandailah bayar guna bank in ni.. Hanya mampu memandang.

    ReplyDelete
  2. kat mana ea akk buat badge tu??? ada org tnya nk buat byk2.. huhu... sorry tnya kt sini... sbb alang2 dh terjmpe..

    ReplyDelete
  3. WAHHHH.SIAP ADA LADYBIRDDD :D

    ReplyDelete
  4. wah, comelnye. siap ade ladybird tu :D

    ReplyDelete
  5. Time time i pokai . T____T

    ReplyDelete
  6. wah..berjual pulak dh ni.. :)

    ReplyDelete
  7. smart shida! limited edition pula tu..

    ReplyDelete
  8. WAH .. AKAK .. DEQ NAK DEQ NAK :)

    ReplyDelete
  9. kalau jual ni , mesti laku punya la :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.