Item untuk dijual | Dunia sebenar Shida Item untuk dijual

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 20 May 2013

Item untuk dijual

Assalamualaikum, peace upon you.
1 paket ada button badge+sticker + free pos + free cuteladybird clip cuma RM5
bagi blogger-blogger yang suka menyimpan barangan blogger yang limited edition ni item ini sangat-sangat terhad shida buat untuk dijual ada baki shida buat untuk sponsor. Beberapa paket shida dah jual dekat FB dan FP so tinggal beberapa saja lagi, so siapa cepat dia yang dapat dulu. Habis stok ini shida print lagi button lain design lain kena tunggu part2 pula :)

berminat boleh PM shida di FB atau FP atau pun email : admin@duniashida.com



20 Jari Ohsem:

Sherlyanna angiela Martin said...

Wah.. Tapi saya tidak pandailah bayar guna bank in ni.. Hanya mampu memandang.

maria firdz said...

kat mana ea akk buat badge tu??? ada org tnya nk buat byk2.. huhu... sorry tnya kt sini... sbb alang2 dh terjmpe..

NinaAz said...

Fridge mgnet ada x

Mek Onie said...

WAHHHH.SIAP ADA LADYBIRDDD :D

Puan Bui Junaidi said...

SELAMAT BERJUAL BELI..^_^

Normi Nieza said...

nice..:)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, comelnye. siap ade ladybird tu :D

shasha yacob said...

Time time i pokai . T____T

Sally Yatiey said...

comelllll ;D

aisya said...

comel. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram plak tgk..

Si Matatajam said...

Wah limited edition tu..

ayut said...

wah..berjual pulak dh ni.. :)

azizah :) said...

smart shida! limited edition pula tu..

Busyra Bt Takiyudin said...

wah comel. berminat!. hehe

jaakechik said...

comel!

deno said...

semua comel!:)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. AKAK .. DEQ NAK DEQ NAK :)

Nadia Johari said...

ade lagi ke..

Cik Fie said...

kalau jual ni , mesti laku punya la :)