Item untuk dijual | Dunia sebenar Shida Item untuk dijual

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 20 May 2013

Item untuk dijual

Assalamualaikum, peace upon you.
1 paket ada button badge+sticker + free pos + free cuteladybird clip cuma RM5
bagi blogger-blogger yang suka menyimpan barangan blogger yang limited edition ni item ini sangat-sangat terhad shida buat untuk dijual ada baki shida buat untuk sponsor. Beberapa paket shida dah jual dekat FB dan FP so tinggal beberapa saja lagi, so siapa cepat dia yang dapat dulu. Habis stok ini shida print lagi button lain design lain kena tunggu part2 pula :)

berminat boleh PM shida di FB atau FP atau pun email : admin@duniashida.com



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

20 Jari Ohsem:

Unknown said...

Wah.. Tapi saya tidak pandailah bayar guna bank in ni.. Hanya mampu memandang.

Maria Firdz said...

kat mana ea akk buat badge tu??? ada org tnya nk buat byk2.. huhu... sorry tnya kt sini... sbb alang2 dh terjmpe..

NinaAz said...

Fridge mgnet ada x

Mek Onie said...

WAHHHH.SIAP ADA LADYBIRDDD :D

Unknown said...

SELAMAT BERJUAL BELI..^_^

Cik Nor said...

nice..:)

sweetsour93 said...

wah, comelnye. siap ade ladybird tu :D

Unknown said...

Time time i pokai . T____T

Unknown said...

comelllll ;D

Unknown said...

comel. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram plak tgk..

Si Matatajam said...

Wah limited edition tu..

ayut said...

wah..berjual pulak dh ni.. :)

Unknown said...

smart shida! limited edition pula tu..

Busyra Takiyudin said...

wah comel. berminat!. hehe

jaakechik said...

comel!

Dayang Deno said...

semua comel!:)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. AKAK .. DEQ NAK DEQ NAK :)

Nadia Johari said...

ade lagi ke..

Cik Fie said...

kalau jual ni , mesti laku punya la :)