Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4 | Dunia sebenar Shida Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 8 May 2013

Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4

  Assalamualaikum, peace upon you.
bagi soalan yang menarik shida akan update dalam entri ya, thanks korang :)




23 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

yes akhirnya terjawab juga soalan AA ni, tapi sayang soalan tak menarik hihi :D

Zieyzie Ilisha said...

Zieyzie nak tanya juga
send si boleh hihi...

1.akak shida ada sertai kelab peminat untuk artis kesayangan akak sendiri tak...
2.akak pernah join event yang dia org buat tak

tu jer kot hihihi....

Sherlyanna angiela Martin said...

Ohh... Alamak... Saya lupalah letak ruang untuk kak Shida jawab... Minta maaf ya kak Shida kalau menyusahkan....

Sherlyanna angiela Martin said...

Kak shida... Macam kami interview pula.. Heheh..

Haruno Hana 하나 said...

hehe.. menarik je soalan2 tu.. ^^

Normi Nieza said...

yang cik nor punya pon ada...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

nice2..dah trjwb..ok public holiday ea.. =)

azizah :) said...

oo sabah dah pernah pergi yer dear! hehehe InsyaAllah leh melancong dgn suami satu hari nanti kan..hee

Sally Yatiey said...

Terjawab sudahhhhh ;)

Tinta Lana said...

Sempoi je shida jawab,heehehe

MaYa MustWany said...

best macam ni..print scan n jawab terus dalam tuh..best2..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

shida dah kawin? :P

aisya said...

baik.. hehe.. sy tunggu.. =)

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye..

Terima kasih =)
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye..

Terima kasih =)
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

Cik Nur™ said...

samalah kita shida...
Nur pun tak pasti sampai bila...

Seneorita Baharin said...

Alamak terlepas nak tnya soalan kt akak..huhu..sob3...dh kena kurangkan aktiviti brblog ni sbb my parents xsuka sye brblog blog ni..huhu..sedih2..sbb tu dh jarang bw n komen2..tp xpe, tgh slow2 talk dgn parents, n tunjuk blog akak shida yg awesome ni... :)

jaakechik said...

alamak jaa terlepas nampaknya sesi soal jawab yg ini... ingat baru nak tnya, berapa ribu sehari trafik di blog shida ni.. hihihi.... ingt nk amik tips! heeee!

Sukma Haron said...

banyak nak tanya shida nie....tapi tak tahu yang mana satu nak dulu...

nik ros said...

byknyer soalan.dedeq siap tanya baju raya lagi.hehe

shasha yacob said...

sygnya saya takde time ni, byk soalan nih, hihi. bikla lagi soal jawab akan bermula haha?

deno said...

selalu tak sempat nak tanya... huhu..

Cik Fie said...

banyaknya soalan :)