Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 8 May 2013

Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4

  Assalamualaikum, peace upon you.
bagi soalan yang menarik shida akan update dalam entri ya, thanks korang :)




23 comments:

  1. yes akhirnya terjawab juga soalan AA ni, tapi sayang soalan tak menarik hihi :D

    ReplyDelete
  2. Zieyzie nak tanya juga
    send si boleh hihi...

    1.akak shida ada sertai kelab peminat untuk artis kesayangan akak sendiri tak...
    2.akak pernah join event yang dia org buat tak

    tu jer kot hihihi....

    ReplyDelete
  3. Ohh... Alamak... Saya lupalah letak ruang untuk kak Shida jawab... Minta maaf ya kak Shida kalau menyusahkan....

    ReplyDelete
  4. Kak shida... Macam kami interview pula.. Heheh..

    ReplyDelete
  5. hehe.. menarik je soalan2 tu.. ^^

    ReplyDelete
  6. yang cik nor punya pon ada...:)

    ReplyDelete
  7. nice2..dah trjwb..ok public holiday ea.. =)

    ReplyDelete
  8. oo sabah dah pernah pergi yer dear! hehehe InsyaAllah leh melancong dgn suami satu hari nanti kan..hee

    ReplyDelete
  9. Sempoi je shida jawab,heehehe

    ReplyDelete
  10. best macam ni..print scan n jawab terus dalam tuh..best2..

    ReplyDelete
  11. baik.. hehe.. sy tunggu.. =)

    ReplyDelete
  12. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye..

    Terima kasih =)
    ~ Hijab valley ~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye..

    Terima kasih =)
    ~ Hijab valley ~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. samalah kita shida...
    Nur pun tak pasti sampai bila...

    ReplyDelete
  15. Alamak terlepas nak tnya soalan kt akak..huhu..sob3...dh kena kurangkan aktiviti brblog ni sbb my parents xsuka sye brblog blog ni..huhu..sedih2..sbb tu dh jarang bw n komen2..tp xpe, tgh slow2 talk dgn parents, n tunjuk blog akak shida yg awesome ni... :)

    ReplyDelete
  16. alamak jaa terlepas nampaknya sesi soal jawab yg ini... ingat baru nak tnya, berapa ribu sehari trafik di blog shida ni.. hihihi.... ingt nk amik tips! heeee!

    ReplyDelete
  17. banyak nak tanya shida nie....tapi tak tahu yang mana satu nak dulu...

    ReplyDelete
  18. byknyer soalan.dedeq siap tanya baju raya lagi.hehe

    ReplyDelete
  19. sygnya saya takde time ni, byk soalan nih, hihi. bikla lagi soal jawab akan bermula haha?

    ReplyDelete
  20. selalu tak sempat nak tanya... huhu..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.