Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4 | Dunia sebenar Shida Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 8 May 2013

Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #4

  Assalamualaikum, peace upon you.
bagi soalan yang menarik shida akan update dalam entri ya, thanks korang :)




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

23 Jari Ohsem:

Unknown said...

yes akhirnya terjawab juga soalan AA ni, tapi sayang soalan tak menarik hihi :D

KisaH PaHit ManIs HiDup ZieYziE.... said...

Zieyzie nak tanya juga
send si boleh hihi...

1.akak shida ada sertai kelab peminat untuk artis kesayangan akak sendiri tak...
2.akak pernah join event yang dia org buat tak

tu jer kot hihihi....

Unknown said...

Ohh... Alamak... Saya lupalah letak ruang untuk kak Shida jawab... Minta maaf ya kak Shida kalau menyusahkan....

Unknown said...

Kak shida... Macam kami interview pula.. Heheh..

Unknown said...

hehe.. menarik je soalan2 tu.. ^^

Cik Nor said...

yang cik nor punya pon ada...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

nice2..dah trjwb..ok public holiday ea.. =)

Unknown said...

oo sabah dah pernah pergi yer dear! hehehe InsyaAllah leh melancong dgn suami satu hari nanti kan..hee

Unknown said...

Terjawab sudahhhhh ;)

Tinta Lana said...

Sempoi je shida jawab,heehehe

Anonymous said...

best macam ni..print scan n jawab terus dalam tuh..best2..

Unknown said...

shida dah kawin? :P

Unknown said...

baik.. hehe.. sy tunggu.. =)

Unknown said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye..

Terima kasih =)
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

Unknown said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye..

Terima kasih =)
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

Miss N™ said...

samalah kita shida...
Nur pun tak pasti sampai bila...

Unknown said...

Alamak terlepas nak tnya soalan kt akak..huhu..sob3...dh kena kurangkan aktiviti brblog ni sbb my parents xsuka sye brblog blog ni..huhu..sedih2..sbb tu dh jarang bw n komen2..tp xpe, tgh slow2 talk dgn parents, n tunjuk blog akak shida yg awesome ni... :)

jaakechik said...

alamak jaa terlepas nampaknya sesi soal jawab yg ini... ingat baru nak tnya, berapa ribu sehari trafik di blog shida ni.. hihihi.... ingt nk amik tips! heeee!

Sukma said...

banyak nak tanya shida nie....tapi tak tahu yang mana satu nak dulu...

Nik said...

byknyer soalan.dedeq siap tanya baju raya lagi.hehe

Unknown said...

sygnya saya takde time ni, byk soalan nih, hihi. bikla lagi soal jawab akan bermula haha?

Dayang Deno said...

selalu tak sempat nak tanya... huhu..

Cik Fie said...

banyaknya soalan :)