Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 6 May 2013

Keputusan Rasmi Pilihan Raya Umum 13 | Apa Mahu Rakyat??

  Assalammualaikum, peace upon you.
Keputusan Rasmi Pilihan Raya Umum 13


13 comments:

  1. tahniah pada yg menang...

    ReplyDelete
  2. satu keputusan yang banyak di luar jangkaan....

    ReplyDelete
  3. Semoga kerajaan malaysia akan terus maju, aman dan damai... :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat yang menang ;)

    ReplyDelete
  5. tahniah BN..semoga dapat melaksanakan tanggungjawab sebaik2nya..

    ReplyDelete
  6. tahniahlah pada yg menang....

    ReplyDelete
  7. biarpun tak mengundi tetap nervous jugak tunggu result semalam. hehe

    ReplyDelete
  8. saya penyumbang undi kali ni. haha tetibe terexcited.

    ReplyDelete
  9. malam tu kemain lagi jaa semangat nk tunggu pengumuman sape menang, tup tup tertido depan tv, hahahahhahaa....

    ReplyDelete
  10. malam tu kemain lagi jaa semangat nk tunggu pengumuman sape menang, tup tup tertido depan tv, hahahahhahaa....

    ReplyDelete
  11. kalau ikut sgt, sampai sekarang perkara politik masi lagi berkumandang haiyaa

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada yang menang :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.