Masalah komen Imotiv dah selesai, boleh komen ikut suka korang :) | Dunia sebenar Shida Masalah komen Imotiv dah selesai, boleh komen ikut suka korang :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 26 May 2013

Masalah komen Imotiv dah selesai, boleh komen ikut suka korang :)

Assalamualaikum, peace upon you.
inilah buktinya komen shida dah berbentuk asal, tak ada lagi keluar komen dari imotiv tu, actually punca jadi macam tu sebab shida claim blog dekat akaun xnuffnang tu so dia direct komen imotiv masuk dalam blog shida. Baru shida tahu, now shida dah unclaim so semua masalah selesai :) lega tapi shida tengah ubah-ubah sikit ruangan komen ni cuma masih dalam memperbaiki :) nak ambil mood bloging semula, dah kelaut sangat ni huhuhu.

 

12 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

HIHIHI .. TERBAIK :)

mujadafewa.my said...

muja pun memang tak berapa suka ngan imotiv yang salu kena tulis macam2 and tak leh letak url blog kita,, hmm bagus la it is back to normal :D

Teena Tna said...

Ok, dah boleh komen :)

Sally Yatiey said...

Yeayyy.. :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh yui tak tau pa ni..hihi

Eyma su said...

huhu senang sikit nak komen dekat sini..(^_^)

azizah :) said...

dah ok la ni yer...

shasha yacob said...

take your time kak shida, saya pun dalam proses ambil mood berbloging gak nih. hihi

Sukma Haron said...

baru ok yea Shida.... 1 + 1 = 2....hehe

Mimi Azirah said...

take ur time dik...akak pun mcm tuh jugak

aisya said...

pernah tertengok hari tu.. tapi time tu rasanya dah komen semua entri.. cuma perasan skrg bukan komen box tu dah.. =)

Cik Fie said...

senang sikit nak komen :)