Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 20 May 2013

One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

Assalamualaikum, peace upon you.


Attention ! Attention ! Attention !
Attention to beautiful blogger !



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..

So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !

Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.


atau

Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000
- 2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau

Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki




13 comments:

  1. Cam best ni..nak join gak la..gud luck Shida

    ReplyDelete
  2. BW dr segmen yg sme..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

    ReplyDelete
  3. wow.. hadiah best! gudluck shida

    ReplyDelete
  4. My first thank you for the article photos on this site.
    my likes see it, however sorry I did not accidentally daydreaming here and I also did not know because what ...
    hopefully can inspire many people. success always

    ReplyDelete
  5. Thanks sbb sudi join.
    http://www.kisahemasputih.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-simple-mary-kay.html . jom BW dan nantikan siapakah pemenang misteri itu hehe

    ReplyDelete
  6. selamat bsegmen...gud luck yer cik shida....

    ReplyDelete
  7. DEQ DPT MSJ DRI SAPE NTAH .. TP XNAK JOIN . HAHA . DEQ BUKAN BEAUTY . KUIKUI

    ReplyDelete
  8. dari contest yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.