Seorang Blogger Yang Berbakat Besar | Terima Kasih Lana | Dunia sebenar Shida Seorang Blogger Yang Berbakat Besar | Terima Kasih Lana

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 14 May 2013

Seorang Blogger Yang Berbakat Besar | Terima Kasih Lana

Assalamualaikum, peace upon you.

Hampir sebulan shida guna cover photo baru dalam facebook dan fanpage shida. Actually shida sangat-sangat teruja dengan bakat Blogger Lana dalam menghasilkan sesuatu design yang shida anggap unik dan menarik perhatian shida untuk memiliki koleksi dari lana sendiri. Dalam penghasilan cover photo ni juga agak memakan masa kerana kemungkinan permintaan jenis gambaran yang shida perlukan memerlukan lebih masa untuk berfikir. Walau lama mana shida setia menunggu dan sekarang korang boleh lihat hasilnya di facebbok dan fanpage shida sendiri. Simple but nice itu yang shida minta dari lana, seronok dengan hasil seni dan sentuhan dari lana. Terima kasih lana :) klik untuk tumbesaran.
 facebook shida
fanpage shida


31 Jari Ohsem:

deno said...

cantik2 :)

potia casadelarossa said...

memang cantik pon Shida

Hafizzi Aziz said...

lawa!

Sherlyanna angiela Martin said...

berbakat besar lah... :))

Mia Liana said...

wow... cantiknya shida...

Mek Onie said...

lawoooooooooooooooooooo :)

fairus mohamad noor said...

btl2..simple but nice..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt cntik..

Normi Nieza said...

nice header...:)

boni kacak said...

wah..sempoilah design dia tu...

NinaAz said...

Nice!♥

Haruno Hana 하나 said...

menarikla Kak Shida! kreatifnya Lana :D

aku eryati said...

wah..sy pun nak...

Siti Rohaida Yusof said...

wah...suka tngok warna biru tu

Sally Yatiey said...

cantikkkkkkk ;D

Sukma Haron said...

cantik dan tertarik....

MaYa MustWany said...

biru tak leh dipisahkan ngan shida..hihihi

Puan Bui Junaidi said...

TETAP SETIA DGN TEMA BIRU..^_^

huny madu said...

Tunggu lama pun xpe sbb hasilnya sangat berbaloi! :)

aisya said...

cantik2.. hehe

Cik Tia said...

yeppp! saya pun dapat header dari lana. sentuhan dia memang awesome. sukaa. kreatif :)

dEdEQ dE wIshEs said...

CANTEKKK GILER ..

Cik Nur™ said...

cantiklah shida.... :)

Cik Nur™ said...

cantiklah shida.... :)

Tinta Lana said...

Salam.

Shida..TQ.. :)

Kerjasama. Shida bagi kerjasama yg baik.. itulah yg bagusnya.. :)

Ieta Mat Saad said...

sy juga sedang menanti sentuhan hebat dari blogger Lana :)

azizah :) said...

serius! cantik sangat shida..

jaakechik said...

cantik! kreatif nya dia...

shasha yacob said...

alolololo, cmey cover tuh hihi

Nadia Johari said...

awesome...wooww

Cik Fie said...

awesome :)