Seorang Blogger Yang Berbakat Besar | Terima Kasih Lana | Dunia sebenar Shida Seorang Blogger Yang Berbakat Besar | Terima Kasih Lana

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 14 May 2013

Seorang Blogger Yang Berbakat Besar | Terima Kasih Lana

Assalamualaikum, peace upon you.

Hampir sebulan shida guna cover photo baru dalam facebook dan fanpage shida. Actually shida sangat-sangat teruja dengan bakat Blogger Lana dalam menghasilkan sesuatu design yang shida anggap unik dan menarik perhatian shida untuk memiliki koleksi dari lana sendiri. Dalam penghasilan cover photo ni juga agak memakan masa kerana kemungkinan permintaan jenis gambaran yang shida perlukan memerlukan lebih masa untuk berfikir. Walau lama mana shida setia menunggu dan sekarang korang boleh lihat hasilnya di facebbok dan fanpage shida sendiri. Simple but nice itu yang shida minta dari lana, seronok dengan hasil seni dan sentuhan dari lana. Terima kasih lana :) klik untuk tumbesaran.
 facebook shida
fanpage shida


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

31 Jari Ohsem:

Dayang Deno said...

cantik2 :)

Potia Casadelarossa said...

memang cantik pon Shida

FIZGRAPHIC said...

lawa!

Unknown said...

berbakat besar lah... :))

Mia Liana said...

wow... cantiknya shida...

Mek Onie said...

lawoooooooooooooooooooo :)

Mama4hero said...

btl2..simple but nice..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt cntik..

Cik Nor said...

nice header...:)

Unknown said...

wah..sempoilah design dia tu...

NinaAz said...

Nice!♥

Unknown said...

menarikla Kak Shida! kreatifnya Lana :D

kak gojes said...

wah..sy pun nak...

kisah si dairy said...

wah...suka tngok warna biru tu

Unknown said...

cantikkkkkkk ;D

Sukma said...

cantik dan tertarik....

Anonymous said...

biru tak leh dipisahkan ngan shida..hihihi

Unknown said...

TETAP SETIA DGN TEMA BIRU..^_^

Unknown said...

Tunggu lama pun xpe sbb hasilnya sangat berbaloi! :)

Unknown said...

cantik2.. hehe

Unknown said...

yeppp! saya pun dapat header dari lana. sentuhan dia memang awesome. sukaa. kreatif :)

dEdEQ dE wIshEs said...

CANTEKKK GILER ..

Miss N™ said...

cantiklah shida.... :)

Miss N™ said...

cantiklah shida.... :)

Tinta Lana said...

Salam.

Shida..TQ.. :)

Kerjasama. Shida bagi kerjasama yg baik.. itulah yg bagusnya.. :)

Cikgu ieta. Social Media Expert. Speaker Digital Marketing. said...

sy juga sedang menanti sentuhan hebat dari blogger Lana :)

Unknown said...

serius! cantik sangat shida..

jaakechik said...

cantik! kreatif nya dia...

Unknown said...

alolololo, cmey cover tuh hihi

Nadia Johari said...

awesome...wooww

Cik Fie said...

awesome :)