Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 14 May 2013

Seorang Blogger Yang Berbakat Besar | Terima Kasih Lana

Assalamualaikum, peace upon you.

Hampir sebulan shida guna cover photo baru dalam facebook dan fanpage shida. Actually shida sangat-sangat teruja dengan bakat Blogger Lana dalam menghasilkan sesuatu design yang shida anggap unik dan menarik perhatian shida untuk memiliki koleksi dari lana sendiri. Dalam penghasilan cover photo ni juga agak memakan masa kerana kemungkinan permintaan jenis gambaran yang shida perlukan memerlukan lebih masa untuk berfikir. Walau lama mana shida setia menunggu dan sekarang korang boleh lihat hasilnya di facebbok dan fanpage shida sendiri. Simple but nice itu yang shida minta dari lana, seronok dengan hasil seni dan sentuhan dari lana. Terima kasih lana :) klik untuk tumbesaran.
 facebook shida
fanpage shida


31 comments:

  1. lawoooooooooooooooooooo :)

    ReplyDelete
  2. btl2..simple but nice..hehe

    ReplyDelete
  3. wah..sempoilah design dia tu...

    ReplyDelete
  4. menarikla Kak Shida! kreatifnya Lana :D

    ReplyDelete
  5. wah...suka tngok warna biru tu

    ReplyDelete
  6. biru tak leh dipisahkan ngan shida..hihihi

    ReplyDelete
  7. TETAP SETIA DGN TEMA BIRU..^_^

    ReplyDelete
  8. Tunggu lama pun xpe sbb hasilnya sangat berbaloi! :)

    ReplyDelete
  9. yeppp! saya pun dapat header dari lana. sentuhan dia memang awesome. sukaa. kreatif :)

    ReplyDelete
  10. Salam.

    Shida..TQ.. :)

    Kerjasama. Shida bagi kerjasama yg baik.. itulah yg bagusnya.. :)

    ReplyDelete
  11. serius! cantik sangat shida..

    ReplyDelete
  12. alolololo, cmey cover tuh hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.