Simple Giveaway by Nina & Hani | Dunia sebenar Shida Simple Giveaway by Nina & Hani

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 16 May 2013

Simple Giveaway by Nina & Hani

Assalamualaikum, peace upon you.
Assalamualaikum , Alhamdulillah akhirnya terlaksana juga nak adakan Giveaway yang simple tetapi hadiah yang lumayan . Semoga GA ini berjalan dengan lancar dan semua dijemput untuk join . GA kali ini 2 blogger berkolabrasi bersama . Diyana Hani dan Mazelina Zaini .
Syarat-syarat :
  1. Follow Blog Mazelina , Diyana Hani & Sponsor (diperiksa)
  2. Buat Entry bertajuk Simple Giveaway By Nina dan Hani
  3. Copy coding entry yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML & publish
  4. Like -->
  5. Letakkan URL Entry GA di ruangan komen Diyana Hani sahaja*
  6. Like page INI dan like INI jugak!

credit: Kak Mia Liana

Hadiah yang bakal dimenangi ialah :


  1. 3 Top Referral daripada blog MAZELINA & 3 Top Referral dari blog Diyana Hani - TSHIRT Running Man
  2. Seorang Pemenang bertuah dengan blog yang Cantik , Kemas , Menarik akan memenangi 1 Blouse Tribal & 1 Button
  3. 24 Orang Pemenang Cabutan Bertuah akan memenangi Tshirt Running Man
  4. Hadiah Saguhati kepada 4 orang blogger

Jumlah hadiah : 34 Hadiah ^^

Syarat yang senang kan ? Jom Promote dan menjadi Top Referral . Hadiah tentu akan menjadi milik anda !
Pastekan URL GA hanya di entry Diyana Hani !


10 Jari Ohsem:

Unknown said...

Goodluck ;D

Aimacomel said...

selamat berGA Shida

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear.

Unknown said...

gudluck shida :)

Unknown said...

Salam singgah dari segment yang sama. Saya harap awak orang bertuah yang menang hadiah2 dalam GA ni :D . Salam perkenalan. :D.
http://www.amercorner.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-dan-hani.html

kepada tuan blog. amer nak menjemput tuan blog join Ga amer. Harap sudi join GA amer buat ni yer :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

Unknown said...

salam ukhwah , dari GA yang sama :D good luck ya ^^
http://awekbananana.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-hani.html

Unknown said...

sya dari ga yg sama kak, harap dapat lah baju RM idaman kalbu, akak shida peiminat running man jugak ya. cantek lah

Inlove-wanda.blogspot.com said...

haii awak , saya dari segmen yang sama , http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-hani.html kita dah follow blog awakk tauu . btw joom joinn segmen dorang nihh . menarikk tauu awak :) nih and nih . http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html . & http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html . jemput dtg blogg kita tauu :)

Unknown said...

Tahniah ! Anda hanya diberi masa 2 hari untuk memberi butiran

http://neynaproperty.blogspot.com/2013/05/pemenang-simple-giveaway-by-nina-hani.html

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK AKAK