Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #5 | Dunia sebenar Shida Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #5

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 31 May 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #5

Assalamualaikum, peace upon you.
Minta maaf ye semua shida rasa agak terlalu lewat mengeluarkan entri untuk bulan Mei ni, so seperti biasa korang tanyalah soalan apa saja pada shida, inshaa allah shida cuba menjawab sebaik mungkin. Lebih baik tanya soalan yang korang rasa ingin tahu pasal blog atau shida tapi jika terlalu peribadi shida fikir dulu ye nak jawab atau tak mungkin jawab tapi berkias-kias kot heheee :p jika ada soalan shida rasa perlukan huraian panjang shida akan jawab dalam entri berasingan. So selamat bertanya :)

23 Jari Ohsem:

muja said...

selamat menjawab :D

Harith Iskandar said...

rajin sungguh dorang tanyer...yg jawab pon rajin sungguh jawab...hehehe :p

ANa Ahmad said...

Erm... ok nak tanya kak shida ni,, shida bila update entry baru, kak shida akan post entry tu dekat mna lagi eyh?? adakah just di blog saja, atau post di facebook atau di twitter atau di mana ye kak shida post untuk dapatkan pageviews ramai terjah?

Aina Zura said...

1) Kak shida, kenapa laa susah sangat nak upkan CPUV pakcik nuffnang nie? saya punya kosong!
2) kak shida x rimas ke bahagian entry kak shida ada kelips2 ? uhuuhu paham dop?
3) ada tak satu website/applications nak tahu tarikh kita start blogging?

shasha yacob said...

Tok tok tok* Salam Kak shida,Ada orang tak ? saya nak tanya nih, macam akak shida stabilkan UV blog ? ping dekat mana?

deno said...

pernah tak kak shida datang terengganu? hehe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

nak tanya ni..

tahun ni tema raya warna apa? hihi..

Normi Nieza said...

cantiklah kotak komen yg kat atas tu..mcm mana shida buat?

Izz said...

salam,, jemput masuk = http://www.cintacinta4u.com/index.php/en/

dEdEQ dE wIshEs said...

KAK SHIDA .. DEQ ADE SOKLAN TUK KAK SHIDA ..

CAM MANA NAK BUAT SEGMEN ATAU GA UNTUK GENK BLOGGER ? SYARAT2 YG BIASE ORG WAT APE .. HEHE . OK MEKASIH .. DA LAME NAK TNYE.. NGEE~

Sally Yatiey said...

Nak tanya tentang blog.. Berapa PV blog akak dalam masa satu hari? ^_^

Eca Dwinky Asha said...

kalau shida nak kawen,agaknya tema kaler biru jugak ke?heheheh.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aisya said...

5 perkataan yang menggambarkan blog anda? *biru mesti ada ni kan..* ehehe

caliph shuriken said...

sy pun x tau nk tnya shida apa..

nk try laa tnya solan ni.. dlm byk2 app android kt smartphone yg mana satu shida paling suka?

sis nonani said...

salam,nak tnye.shida terror psal blog eh?hehe..

Zaza said...

goodluck =)

Zieyzie Ilisha said...

1.akak shida ada sertai kelab peminat untuk artis kesayangan akak sendiri tak...
2.akak pernah join event yang dia org buat tak

Mia Liana said...

baguslah shida ni... ;) all the best ya..

azizah :) said...

boleh jawab lagi ke tak ni??? heee

Che Rosliza Che Mat said...

Akak tak sempat nak tanya sibuk huhuhu...Selamat menjawab untuk shida..

Cik Fie said...

selamat menjawab :)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Assalamualaikum, hai akak! Lia nak tanya ape tu SEO?