Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 31 May 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #5

Assalamualaikum, peace upon you.
Minta maaf ye semua shida rasa agak terlalu lewat mengeluarkan entri untuk bulan Mei ni, so seperti biasa korang tanyalah soalan apa saja pada shida, inshaa allah shida cuba menjawab sebaik mungkin. Lebih baik tanya soalan yang korang rasa ingin tahu pasal blog atau shida tapi jika terlalu peribadi shida fikir dulu ye nak jawab atau tak mungkin jawab tapi berkias-kias kot heheee :p jika ada soalan shida rasa perlukan huraian panjang shida akan jawab dalam entri berasingan. So selamat bertanya :)

23 comments:

  1. rajin sungguh dorang tanyer...yg jawab pon rajin sungguh jawab...hehehe :p

    ReplyDelete
  2. Erm... ok nak tanya kak shida ni,, shida bila update entry baru, kak shida akan post entry tu dekat mna lagi eyh?? adakah just di blog saja, atau post di facebook atau di twitter atau di mana ye kak shida post untuk dapatkan pageviews ramai terjah?

    ReplyDelete
  3. 1) Kak shida, kenapa laa susah sangat nak upkan CPUV pakcik nuffnang nie? saya punya kosong!
    2) kak shida x rimas ke bahagian entry kak shida ada kelips2 ? uhuuhu paham dop?
    3) ada tak satu website/applications nak tahu tarikh kita start blogging?

    ReplyDelete
  4. Tok tok tok* Salam Kak shida,Ada orang tak ? saya nak tanya nih, macam akak shida stabilkan UV blog ? ping dekat mana?

    ReplyDelete
  5. pernah tak kak shida datang terengganu? hehe..

    ReplyDelete
  6. nak tanya ni..

    tahun ni tema raya warna apa? hihi..

    ReplyDelete
  7. cantiklah kotak komen yg kat atas tu..mcm mana shida buat?

    ReplyDelete
  8. salam,, jemput masuk = http://www.cintacinta4u.com/index.php/en/

    ReplyDelete
  9. KAK SHIDA .. DEQ ADE SOKLAN TUK KAK SHIDA ..

    CAM MANA NAK BUAT SEGMEN ATAU GA UNTUK GENK BLOGGER ? SYARAT2 YG BIASE ORG WAT APE .. HEHE . OK MEKASIH .. DA LAME NAK TNYE.. NGEE~

    ReplyDelete
  10. Nak tanya tentang blog.. Berapa PV blog akak dalam masa satu hari? ^_^

    ReplyDelete
  11. kalau shida nak kawen,agaknya tema kaler biru jugak ke?heheheh.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  13. 5 perkataan yang menggambarkan blog anda? *biru mesti ada ni kan..* ehehe

    ReplyDelete
  14. sy pun x tau nk tnya shida apa..

    nk try laa tnya solan ni.. dlm byk2 app android kt smartphone yg mana satu shida paling suka?

    ReplyDelete
  15. salam,nak tnye.shida terror psal blog eh?hehe..

    ReplyDelete
  16. 1.akak shida ada sertai kelab peminat untuk artis kesayangan akak sendiri tak...
    2.akak pernah join event yang dia org buat tak

    ReplyDelete
  17. baguslah shida ni... ;) all the best ya..

    ReplyDelete
  18. boleh jawab lagi ke tak ni??? heee

    ReplyDelete
  19. Akak tak sempat nak tanya sibuk huhuhu...Selamat menjawab untuk shida..

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum, hai akak! Lia nak tanya ape tu SEO?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.