Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 19 May 2013

Sticker dan Jam Dinding design sendiri dari Akamika Studio

  Assalamualaikum, peace upon you.
Cantik tak sticker ni? shida print dari Akmika Studio tau, cantik colour dan paper dia :) dan shida dapat free gift dari Akamika Studio ni iaitu jam dengan design doodle dari www.fizgraphic.com ni, nice tak? klass!! kau Apit siap buat branding lagi doodle apit :) so korang kalau berminat boleh print juga just klik Akamika Studio dan boleh PM untuk sebarang pertanyaan dan lihat pelbagai jenis servis printing yang ada :) Apa-apa pun thanks Bro untuk jam yang cute ni, kalau dapat warna biru lagi besttt kot hehee nak buat macam mana shida peminat biru tegar ni ^_^
nak gantung nanti buat pakai kat bilik kesayangan shida ni :)

sticker ni shida nak buat untuk segmen sebenarnya tapi memandangkan sekarang dah masuk pertengahan bulan 5 so shida tanam niat tu dalam-dalam, tak jadi nak buat then shida langsam semua hadiah dari Button Badge, Bookmark dan Sticker (barangan esklusif) ni untuk Anniversary Blog shida tak lama lagi tunggu ya semua :)

 maaf juga dah lama tak blogwalking, shida tak berapa sihat dan esok baru nk start semula BW semula rindu blog korang nantikan ya :)

 

20 comments:

  1. comelnye kak :D nak jugak..hahaa

    ReplyDelete
  2. wah!!! cantik sangat,, moga shida sihat cpat ye,,

    ReplyDelete
  3. comelnya! suka yang Rilakkuma tu :D takpela, akak rehatla dulu ^^

    ReplyDelete
  4. Cantikkkkkkkk jam tu kak shida :D

    ReplyDelete
  5. Cantik! Sticker Rilakkuma pun ada jugak. Nak satu boleh? Hehehe. Makin berseri lah bilik kak Shida lepas nie. :D

    ReplyDelete
  6. best juga buat can nie..cantik sangat eh...hihi :)

    ReplyDelete
  7. cantek nyee . wadu waduu . teringin jugak nk ade barang ekslusif camni >.<

    ReplyDelete
  8. okay, jam tu comeyy, siap siap kaler biru lagi, my peberet tuh. jeng.

    ReplyDelete
  9. JAM TU CANTIK LA..LIMITED EDITION NI..^_^

    ReplyDelete
  10. jam tu comel.. hehe.. tp kalau warna biru mesti lg cantik.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Cantik la jam tu...tak Sabaq nak tunggu GA Shida..

    ReplyDelete
  12. nk wat Ga nanti, kalo nk kan sponsor jgn segan inform jaa tau. jaa sudi bantu.... :)

    ReplyDelete
  13. dpt hadiah free lagi..untg shida..

    ReplyDelete
  14. untung la kak . dapat hadiah free :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.