Sticker dan Jam Dinding design sendiri dari Akamika Studio | Dunia sebenar Shida Sticker dan Jam Dinding design sendiri dari Akamika Studio

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 19 May 2013

Sticker dan Jam Dinding design sendiri dari Akamika Studio

  Assalamualaikum, peace upon you.
Cantik tak sticker ni? shida print dari Akmika Studio tau, cantik colour dan paper dia :) dan shida dapat free gift dari Akamika Studio ni iaitu jam dengan design doodle dari www.fizgraphic.com ni, nice tak? klass!! kau Apit siap buat branding lagi doodle apit :) so korang kalau berminat boleh print juga just klik Akamika Studio dan boleh PM untuk sebarang pertanyaan dan lihat pelbagai jenis servis printing yang ada :) Apa-apa pun thanks Bro untuk jam yang cute ni, kalau dapat warna biru lagi besttt kot hehee nak buat macam mana shida peminat biru tegar ni ^_^
nak gantung nanti buat pakai kat bilik kesayangan shida ni :)

sticker ni shida nak buat untuk segmen sebenarnya tapi memandangkan sekarang dah masuk pertengahan bulan 5 so shida tanam niat tu dalam-dalam, tak jadi nak buat then shida langsam semua hadiah dari Button Badge, Bookmark dan Sticker (barangan esklusif) ni untuk Anniversary Blog shida tak lama lagi tunggu ya semua :)

 maaf juga dah lama tak blogwalking, shida tak berapa sihat dan esok baru nk start semula BW semula rindu blog korang nantikan ya :)

 

20 Jari Ohsem:

aQu Mad said...

cantik :)

hazdnul shafina said...

comelnye kak :D nak jugak..hahaa

Normi Nieza said...

cantik...:)

mujadafewa.my said...

wah!!! cantik sangat,, moga shida sihat cpat ye,,

Haruno Hana 하나 said...

comelnya! suka yang Rilakkuma tu :D takpela, akak rehatla dulu ^^

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkkkk jam tu kak shida :D

Arol Mubin said...

Cantik! Sticker Rilakkuma pun ada jugak. Nak satu boleh? Hehehe. Makin berseri lah bilik kak Shida lepas nie. :D

Nao Mei said...

best juga buat can nie..cantik sangat eh...hihi :)

Aina Sofea said...

cantek nyee . wadu waduu . teringin jugak nk ade barang ekslusif camni >.<

Dianaa said...

comel jam tu :D

shasha yacob said...

okay, jam tu comeyy, siap siap kaler biru lagi, my peberet tuh. jeng.

Puan Bui Junaidi said...

JAM TU CANTIK LA..LIMITED EDITION NI..^_^

aisya said...

jam tu comel.. hehe.. tp kalau warna biru mesti lg cantik.. hehehe

Si Matatajam said...

Cantik la jam tu...tak Sabaq nak tunggu GA Shida..

azizah :) said...

jam tu smart ooh shida!!

jaakechik said...

nk wat Ga nanti, kalo nk kan sponsor jgn segan inform jaa tau. jaa sudi bantu.... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SERIUS .. CANTIK GILER AKAK

Aku Penghibur said...

serius cantiknye !!!

Nadia Johari said...

dpt hadiah free lagi..untg shida..

Cik Fie said...

untung la kak . dapat hadiah free :)