Sticker dan Jam Dinding design sendiri dari Akamika Studio | Dunia sebenar Shida Sticker dan Jam Dinding design sendiri dari Akamika Studio


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 19 May 2013

Sticker dan Jam Dinding design sendiri dari Akamika Studio

  Assalamualaikum, peace upon you.
Cantik tak sticker ni? shida print dari Akmika Studio tau, cantik colour dan paper dia :) dan shida dapat free gift dari Akamika Studio ni iaitu jam dengan design doodle dari www.fizgraphic.com ni, nice tak? klass!! kau Apit siap buat branding lagi doodle apit :) so korang kalau berminat boleh print juga just klik Akamika Studio dan boleh PM untuk sebarang pertanyaan dan lihat pelbagai jenis servis printing yang ada :) Apa-apa pun thanks Bro untuk jam yang cute ni, kalau dapat warna biru lagi besttt kot hehee nak buat macam mana shida peminat biru tegar ni ^_^
nak gantung nanti buat pakai kat bilik kesayangan shida ni :)

sticker ni shida nak buat untuk segmen sebenarnya tapi memandangkan sekarang dah masuk pertengahan bulan 5 so shida tanam niat tu dalam-dalam, tak jadi nak buat then shida langsam semua hadiah dari Button Badge, Bookmark dan Sticker (barangan esklusif) ni untuk Anniversary Blog shida tak lama lagi tunggu ya semua :)

 maaf juga dah lama tak blogwalking, shida tak berapa sihat dan esok baru nk start semula BW semula rindu blog korang nantikan ya :)

 
click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

20 Jari Ohsem:

Unknown said...

cantik :)

hazdnul shafina said...

comelnye kak :D nak jugak..hahaa

Cik Nor said...

cantik...:)

Anonymous said...

wah!!! cantik sangat,, moga shida sihat cpat ye,,

Unknown said...

comelnya! suka yang Rilakkuma tu :D takpela, akak rehatla dulu ^^

Unknown said...

Cantikkkkkkkk jam tu kak shida :D

AM said...

Cantik! Sticker Rilakkuma pun ada jugak. Nak satu boleh? Hehehe. Makin berseri lah bilik kak Shida lepas nie. :D

naomei said...

best juga buat can nie..cantik sangat eh...hihi :)

Unknown said...

cantek nyee . wadu waduu . teringin jugak nk ade barang ekslusif camni >.<

Fatin Diana said...

comel jam tu :D

Unknown said...

okay, jam tu comeyy, siap siap kaler biru lagi, my peberet tuh. jeng.

Unknown said...

JAM TU CANTIK LA..LIMITED EDITION NI..^_^

Unknown said...

jam tu comel.. hehe.. tp kalau warna biru mesti lg cantik.. hehehe

Si Matatajam said...

Cantik la jam tu...tak Sabaq nak tunggu GA Shida..

Unknown said...

jam tu smart ooh shida!!

jaakechik said...

nk wat Ga nanti, kalo nk kan sponsor jgn segan inform jaa tau. jaa sudi bantu.... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SERIUS .. CANTIK GILER AKAK

Akupenghibur.com said...

serius cantiknye !!!

Nadia Johari said...

dpt hadiah free lagi..untg shida..

Cik Fie said...

untung la kak . dapat hadiah free :)