Sticker dan Jam Dinding design sendiri dari Akamika Studio | Dunia sebenar Shida Sticker dan Jam Dinding design sendiri dari Akamika Studio

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 19 May 2013

Sticker dan Jam Dinding design sendiri dari Akamika Studio

  Assalamualaikum, peace upon you.
Cantik tak sticker ni? shida print dari Akmika Studio tau, cantik colour dan paper dia :) dan shida dapat free gift dari Akamika Studio ni iaitu jam dengan design doodle dari www.fizgraphic.com ni, nice tak? klass!! kau Apit siap buat branding lagi doodle apit :) so korang kalau berminat boleh print juga just klik Akamika Studio dan boleh PM untuk sebarang pertanyaan dan lihat pelbagai jenis servis printing yang ada :) Apa-apa pun thanks Bro untuk jam yang cute ni, kalau dapat warna biru lagi besttt kot hehee nak buat macam mana shida peminat biru tegar ni ^_^
nak gantung nanti buat pakai kat bilik kesayangan shida ni :)

sticker ni shida nak buat untuk segmen sebenarnya tapi memandangkan sekarang dah masuk pertengahan bulan 5 so shida tanam niat tu dalam-dalam, tak jadi nak buat then shida langsam semua hadiah dari Button Badge, Bookmark dan Sticker (barangan esklusif) ni untuk Anniversary Blog shida tak lama lagi tunggu ya semua :)

 maaf juga dah lama tak blogwalking, shida tak berapa sihat dan esok baru nk start semula BW semula rindu blog korang nantikan ya :)

 

20 Jari Ohsem:

aQu Mad said...

cantik :)

hazdnul shafina said...

comelnye kak :D nak jugak..hahaa

Normi Nieza said...

cantik...:)

Anonymous said...

wah!!! cantik sangat,, moga shida sihat cpat ye,,

Haruno Hana 하나 said...

comelnya! suka yang Rilakkuma tu :D takpela, akak rehatla dulu ^^

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkkkk jam tu kak shida :D

Arol Mubin said...

Cantik! Sticker Rilakkuma pun ada jugak. Nak satu boleh? Hehehe. Makin berseri lah bilik kak Shida lepas nie. :D

Nao Mei said...

best juga buat can nie..cantik sangat eh...hihi :)

Aina Sofea said...

cantek nyee . wadu waduu . teringin jugak nk ade barang ekslusif camni >.<

Dianaa said...

comel jam tu :D

shasha yacob said...

okay, jam tu comeyy, siap siap kaler biru lagi, my peberet tuh. jeng.

Puan Bui Junaidi said...

JAM TU CANTIK LA..LIMITED EDITION NI..^_^

aisya said...

jam tu comel.. hehe.. tp kalau warna biru mesti lg cantik.. hehehe

Si Matatajam said...

Cantik la jam tu...tak Sabaq nak tunggu GA Shida..

azizah :) said...

jam tu smart ooh shida!!

jaakechik said...

nk wat Ga nanti, kalo nk kan sponsor jgn segan inform jaa tau. jaa sudi bantu.... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SERIUS .. CANTIK GILER AKAK

Aku Penghibur said...

serius cantiknye !!!

Nadia Johari said...

dpt hadiah free lagi..untg shida..

Cik Fie said...

untung la kak . dapat hadiah free :)