tekanan..stress..tekanan..stress..tekanan..stress..tekanan | Dunia sebenar Shida tekanan..stress..tekanan..stress..tekanan..stress..tekanan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 10 May 2013

tekanan..stress..tekanan..stress..tekanan..stress..tekanan

  Assalamualaikum, peace upon you.
Semua orang pernah stress kan, tapi tahap stress setiap orang tu berbeza-beza mengikut jenis punca stress tersebut. 2 3 hari ni memang banyak kerja shida kat office sakit kepala dibuatnya. Mood nak bloging hancur, yang shida tahu balik rumah jumpa katil nak tidur dan semalam tiba-tiba badan rasa panas, tekak sakit mungkin dengan cuaca tak menentu menyebabkan shida jadi begini. Nak menaip semula 20 helai kertas lagi yang masih belum selesai lagi rasa stress haihhh.. Inshaa allah semua ni selesai, bolehlah bloging macam biasa. Mesti ramai kawan-kawan sedar dan perasan kewujudan "shida radzuan" tiada lagi menyinggah ke entri-entri korang kan. Jangan lah marah atau terasa hati. Shida cuba singgah dan langsaikan semua tu secara perlahan ya. Masa yang betul-betul ada berehat saja. Kerja kali ni betul-betul buat badan letih huhuhu.. dah jatuh ranking shida, trafik juga huhuhu tak apalah lepas ni up balik. Thanks kawan-kawan yang masih singgah blog shida yang tak seberapa ni :)



26 Jari Ohsem:

Iedya Abdullah said...

tengah stress gak skarang ni...huhuhu

myraVea said...

Akak, takmo stress2 yek. Take care :)

Sally Yatiey said...

Jangan stress2 kak shida :D Semoga dipermudahkan ^_^

Farah Waheda Wahid said...

sabar ek shida...jangan kerja kuat sangat sampai kesihatan terabai...biasalah tu... Farah pun cam tu gaks...lately ni asyik exhausted jer...balik terus tidur... kalau terjaga tengah malam baru wat autopublished post...rindu jugak dengan shida sebenarnya...

aisya said...

takpe2.. take ur time.. hehe.. jaga kesihatan ye.. =)

Nies alhaQ said...

Be tough sis!
Semoga Allah sentiasa menjaga =)
Salam Jumaat.

Tinta Lana said...

Salam.

Lebih dari prasan shida,hehehe :)

Kita tahu, org bekerja macamni la. Masa memang terhad. Tambah kalau tiba2 keja menimbun2, hehehe

Sukma Haron said...

kalau dah stress tu memang malas nak blogwalking dan update...pernah alami gak...

Zaza said...

zaza pun..mggu2 yg stress jgk kdg2.. sampai sakit kepala n tpaksa telan ubat..

Seneorita Baharin said...

jangan stress akak shida syg. :) Take ur time dan jaga kesihatan sama ye ;)

Nory Zoulkefle said...

tarik nafas dalam2...
lepas slow2, semoga berkurang stress tu..
heee

Nasuha said...

Sabar ya kak..

diana said...

sama macam akak la..bila badan letih bangun pagi mesti tekak sakit macam pedih2 tu..

Lynn Damya said...

ah betul tu! kdg2 mmg busy smpi hilang semua mood nak buat semua kerja..smpi blog entah ke mana, kdg2 update blog utk luah perasaan je, tp belum ade lg mood nk berblogwalking, haha..pape pun, take care ya (n_n)

Bee Haa said...

get well soon dear... istighfar banyak2,, may help u to reduce stress..

Azwar Syuhada said...

Janganlah stress sangat kak shida!! ..Kalau stress, azwa akan tidurlah jawabnya.. hehe.. :)

Cik Nur™ said...

rilekss shida..
minum air byk tau...
skrang cuaca mmg tak menentu...

boni kacak said...

mohon pergi spa untuk hilangkan stress tu... hehe

nik ros said...

sama la kita. kerja byk sgt kat opis sampai mood nak berblog pun dah down..huhu

iza_sna said...

It ok ... yang penting jaga kesihatan tau . Xmo stress2 bahaya coz nanti cepat tua ...hihihi
Jgn marah gurau jer ...huhuhu

azizah :) said...

shida..tenangkan hati..banyak2 istigfar yer.. jangan stress2..jaga diri baik2 k..

BUI JUNAIDI said...

KALAU STRESS CUBA LIHAT CERITA LAWAK..CONFEM STRESS KURANG..HEHEHE

sa mic said...

sabar kak, relax :) take care tau :D

shasha yacob said...

gile ke tak pernah stress. orang ke manusia aku pun xtahu.

Azhafizah Md Nor said...

tu lah..bile busy memang tak sempat nak hadap blog.balik kerja mmg tahu nak rehat je..walaupun nak update n blogwalking sgt tapi xmampu..takpelah shida,keutamaan di utamakan.take care dear.

Cik Fie said...

chill je kak :)