Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 4 May 2013

Top Komen Jari Ohsem March dan April www.duniashida.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Terima kasih tak terhingga kepada yang tersenarai mereka adalah Ez Bil, Mrs Velentine, Aisya, Azizah, Nurul Aini, Sukma Haron, Cik Nur, Normi Nieza, Jaakechik, Nuyui, Deno, Sally Yatiey, Intan Berlian, Ana Ahmad, Seneorita Baharin. Tahniah buat mereka! nampaknya ada muka-muka baru dalam top komen shida kali ni, alhamdulillah blog shida dapat juga perhatian dari pembaca-baca baru. Ramai juga nama-nama baru dalam Top Komen Shida kali ni. So ganjarannya shida belum fikir tapi memang nak beri tapi tunggu shida umumkan ganjaran bagi top komen tegar shida ni di entri lain. Terima kasih sangat-sangat sayang korang ketat-ketat!! tanpa korang blog shida ni sunyi kot ^_^



29 comments:

  1. rajin sungguh dorang komen.tahniah kpd semua yg dlm list :)

    ReplyDelete
  2. x terkejar la komen yg ada tu

    ReplyDelete
  3. Ehh.. Tersenarai ke?? Tq akk. Kjp je boleh dtg conteng wall akk ni. Nanti nak berkhemah kat sini pulak. ^^,

    ReplyDelete
  4. wah..tahniah hihi..lama dah jari ni tak ada panggilan A.K.A Ohsem hihi thanks kak shida.. :D

    ReplyDelete
  5. Wah...rajin betul diorang komen-komen..Tahniah untuk mereka :)

    ReplyDelete
  6. tahniah shida.... remy jer yg lama tak komen kat sini......

    ReplyDelete
  7. aida ni jarang komen. sebab internet lembab!!! but selalu jejak sini...

    ReplyDelete
  8. on listed ler...thank Shida support us....

    ReplyDelete
  9. wah...tahniak diorang tu ye..
    nak jugak jd mm diorang..tapi tak de masa sgt...hihi...dpt la sekali sekala singgah..

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat yang tersenarai ^_^

    ReplyDelete
  11. wah kte tersenarai jgk :) Terima kasih akak shida syg! syg akak shida ketat2 jugak tau ^_______^

    p.s~skrg ni dh jrg bw sbb kekangan masa n ada mslh teknikal sikit, sorry ye akak...huhu..but don't worry i'll always support u! muahhx!

    ReplyDelete
  12. setelah menyendiri beberapa hari terus tak tercalon dalam top komen shida.. hik3. tahniah buat mereka yg tersenarai :) keep it up shida..

    ReplyDelete
  13. sama2.. hehe.. terima kasih jugak.. =)

    ReplyDelete
  14. ayut ilang sudah....hahaha..dh ada replacement :)

    ReplyDelete
  15. Taniah buat mereka yang ohsem , hehe nampaknya masa tak mengizinkan lisa untuk menjadi top comment, haha waduuh

    ReplyDelete
  16. mereka ni memang terbaik la komentar..hee

    ReplyDelete
  17. cik teha nnti :) hehehehe

    ReplyDelete
  18. syg shida..insyaALLAH selalu sggh selagi mampu on9 =)

    ReplyDelete
  19. uikkk nama jaa pun ade ade ehh? x sangka pulak. jaa skang ni xleh nk bw sgt dah. time2 free mcm hari x keje ke time anak tido ke boleh la bw... hehe. time bw tu masa tu la jaa pulun drop komen bebanyak.... :)

    ReplyDelete
  20. lama sudah diri ini x buat bising disini. hihi, sekarang masa nak bom tempat komen kak shida, :D

    ReplyDelete
  21. tahniah buat pengomen tegar :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.