Top Komen Jari Ohsem March dan April www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Top Komen Jari Ohsem March dan April www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 4 May 2013

Top Komen Jari Ohsem March dan April www.duniashida.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Terima kasih tak terhingga kepada yang tersenarai mereka adalah Ez Bil, Mrs Velentine, Aisya, Azizah, Nurul Aini, Sukma Haron, Cik Nur, Normi Nieza, Jaakechik, Nuyui, Deno, Sally Yatiey, Intan Berlian, Ana Ahmad, Seneorita Baharin. Tahniah buat mereka! nampaknya ada muka-muka baru dalam top komen shida kali ni, alhamdulillah blog shida dapat juga perhatian dari pembaca-baca baru. Ramai juga nama-nama baru dalam Top Komen Shida kali ni. So ganjarannya shida belum fikir tapi memang nak beri tapi tunggu shida umumkan ganjaran bagi top komen tegar shida ni di entri lain. Terima kasih sangat-sangat sayang korang ketat-ketat!! tanpa korang blog shida ni sunyi kot ^_^



29 Jari Ohsem:

Harith Iskandar said...

rajin sungguh dorang komen.tahniah kpd semua yg dlm list :)

Anisa Anuar said...

x terkejar la komen yg ada tu

Ez Bil said...

Ehh.. Tersenarai ke?? Tq akk. Kjp je boleh dtg conteng wall akk ni. Nanti nak berkhemah kat sini pulak. ^^,

ANa Ahmad said...

wah..tahniah hihi..lama dah jari ni tak ada panggilan A.K.A Ohsem hihi thanks kak shida.. :D

ANNA MARIANA said...

tahniah semua :)

ANNA MARIANA said...

tahniah semua :)

mawar berduri said...

rajinnya komen..

NinaAz said...

:)

Diana Azis said...

Wah...rajin betul diorang komen-komen..Tahniah untuk mereka :)

Remy hazza said...

tahniah shida.... remy jer yg lama tak komen kat sini......

Cik Nur™ said...

sama2 kaseh shida.. :)

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah....

adianiez AIDA said...

aida ni jarang komen. sebab internet lembab!!! but selalu jejak sini...

Sukma Haron said...

on listed ler...thank Shida support us....

Siti Rohaida Yusof said...

wah...tahniak diorang tu ye..
nak jugak jd mm diorang..tapi tak de masa sgt...hihi...dpt la sekali sekala singgah..

Sally Yatiey said...

Tahniah buat yang tersenarai ^_^

Seneorita Baharin said...

wah kte tersenarai jgk :) Terima kasih akak shida syg! syg akak shida ketat2 jugak tau ^_______^

p.s~skrg ni dh jrg bw sbb kekangan masa n ada mslh teknikal sikit, sorry ye akak...huhu..but don't worry i'll always support u! muahhx!

Diari Si Froggie said...

setelah menyendiri beberapa hari terus tak tercalon dalam top komen shida.. hik3. tahniah buat mereka yg tersenarai :) keep it up shida..

cci said...

tahniah semua.. ^_^

baby comel said...

tahniah utk mereka...

aisya said...

sama2.. hehe.. terima kasih jugak.. =)

ayut said...

ayut ilang sudah....hahaha..dh ada replacement :)

sa mic said...

Taniah buat mereka yang ohsem , hehe nampaknya masa tak mengizinkan lisa untuk menjadi top comment, haha waduuh

azizah :) said...

mereka ni memang terbaik la komentar..hee

Fatihah Nazri said...

cik teha nnti :) hehehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

syg shida..insyaALLAH selalu sggh selagi mampu on9 =)

jaakechik said...

uikkk nama jaa pun ade ade ehh? x sangka pulak. jaa skang ni xleh nk bw sgt dah. time2 free mcm hari x keje ke time anak tido ke boleh la bw... hehe. time bw tu masa tu la jaa pulun drop komen bebanyak.... :)

shasha yacob said...

lama sudah diri ini x buat bising disini. hihi, sekarang masa nak bom tempat komen kak shida, :D

Cik Fie said...

tahniah buat pengomen tegar :)