Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 29 May 2013

Wordless Wednesday | dari arah mana nak pandang gambar ni? tepi atau depan?

Assalamualaikum, peace upon you.


26 comments:

  1. pandangan dari depan nampak lebih sempurna :)

    ReplyDelete
  2. erm nak tgk dari atas boleh tak kak shida? hihi...
    tgk dua2 tepi dan depan mcm konfius lak huhu

    ReplyDelete
  3. tepi pun boleh...depan pun boleh... ^_^

    ReplyDelete
  4. tepi boleh, depan pon boleh. flexible. :)

    ReplyDelete
  5. satu gambar 2 sisi pandang..tapi rasanya arah depan paling tepat sbb adanya sisi dagu...

    ReplyDelete
  6. dedua bolehhhhhhhh?hikkkk....tensi gak tgk gambar macam ni,haha...


    p/s: shidaaaa,thanks sebab support onie,alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  7. tepi pn blh depan pon blh..:)

    ReplyDelete
  8. fina nampak dari depan dulu. hehehehe

    (( Jom join :: http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html ))

    ReplyDelete
  9. hebat sangat!! kreatif!!! :D

    ReplyDelete
  10. dari dua2 arah pun boleh

    ReplyDelete
  11. kalau melihat dari matanya...memang arah depan lah dik..hihi....
    minada cik akak tengok nie memang blurr...sekejap tepi...sekejap depan..tapi cik akak pilih yang depan ler..hihi

    ReplyDelete
  12. Hemmm kalau pandang dari tepi kang mata nya cacat, pandang dr depan pulak hidungnya kelako..Dedua tak bleh --'

    ReplyDelete
  13. konpiuss dah tengok..hehe..sangat kreatif kann :D

    ReplyDelete
  14. Tengok dari dua sisi ;D haha

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum shida...semua boleh pandang kot...;)

    ReplyDelete
  16. dari tepi boleh depan pon boleh.. tp cantik lagi pandang dari depan.

    ReplyDelete
  17. dua dua, kadang xpandang langsung, tidor. haha

    ReplyDelete
  18. mgkin atas...hihihi

    ReplyDelete
  19. depn..klo tepi mata die plik..haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.