Bobo dan Shae dalam Anugerah Blockbuster 2013 | Dunia sebenar Shida Bobo dan Shae dalam Anugerah Blockbuster 2013

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 18 June 2013

Bobo dan Shae dalam Anugerah Blockbuster 2013

Assalamualaikum, peace upon you.
cepat bobo femes kan, masuk tv masuk radio masuk majalah, paper, blog-blog semua dah hehee :)



24 Jari Ohsem:

kisah si dairy said...

amboi si bobo nie...kalah retis yang dah glamour..ape pun bobo memang berani...hehe

NinaAz said...

Retisss dahhhh boboooo

Cik Nor said...

perghh..glemernya dia..:)

Diana Rashid said...

popular dah bobo..:)

Farah Waheda Wahid said...

tapi macam kurang kick sikit bobo malam tu...he he he...mata Farah lah... lol...

Unknown said...

Klaka..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. selamba je bobo ni kan. heeee. segan sheila nak tengok dia lentokkan badan tu. hehehehe :p

bunga pink said...

bobo xkesah pun kne ktuk sbb ada jgk fans dia :)
sure bobo pun xtaw rezeki dia mcm ni.

mcm ni pun boleh dikira rezeki jgk ke ea?

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/masalah-makan-diri.html

ada fan page dlm post sy blum di delete.please report sbb fan page tu tidak perlu dan memalukan serta merosakkan akhlak . tq

Arra Ahmad said...

ooohhh...xkenal pun?? hehe

Si Matatajam said...

Cepat betoi Si Bobo ni femes..tak sangka sungguh!

Dayang Deno said...

amboi bobo... deno tak tengok pulak anugerah ni

Fatimah Nabila said...

Wah..rezeki dia la wlaupn kita mnymph tgk dia ..ha³!

Leeza Dayasari said...

isyh isyh..

dEdEQ dE wIshEs said...

PEUWWWWWWWWWWW

Miss N™ said...

fames terus dia ni kan.. :)

Solehah Shamsuddin said...

bobo ni lucu sgt kot.hehe :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

untung bobo tu..huhu

Unknown said...

amboi2.. bobo.. bukan main lagi. hehe

Unknown said...

Semakin femes bobo ni ;D hehe

Unknown said...

retisss dah dia.. rezeki terpijak! hehe

ayut said...

untungla bobo dh popular skrg...hihihihi

Sukma said...

nampak sangat poyo....

Cik Fie said...

hehe dah glamour dah boob ni . :)

Cik Fie said...

hehe dah glamour bobo ni :)