Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 18 June 2013

Bobo dan Shae dalam Anugerah Blockbuster 2013

Assalamualaikum, peace upon you.
cepat bobo femes kan, masuk tv masuk radio masuk majalah, paper, blog-blog semua dah hehee :)



24 comments:

  1. amboi si bobo nie...kalah retis yang dah glamour..ape pun bobo memang berani...hehe

    ReplyDelete
  2. tapi macam kurang kick sikit bobo malam tu...he he he...mata Farah lah... lol...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum shida. selamba je bobo ni kan. heeee. segan sheila nak tengok dia lentokkan badan tu. hehehehe :p

    ReplyDelete
  4. bobo xkesah pun kne ktuk sbb ada jgk fans dia :)
    sure bobo pun xtaw rezeki dia mcm ni.

    mcm ni pun boleh dikira rezeki jgk ke ea?

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/masalah-makan-diri.html

    ada fan page dlm post sy blum di delete.please report sbb fan page tu tidak perlu dan memalukan serta merosakkan akhlak . tq

    ReplyDelete
  5. Cepat betoi Si Bobo ni femes..tak sangka sungguh!

    ReplyDelete
  6. amboi bobo... deno tak tengok pulak anugerah ni

    ReplyDelete
  7. Wah..rezeki dia la wlaupn kita mnymph tgk dia ..ha³!

    ReplyDelete
  8. amboi2.. bobo.. bukan main lagi. hehe

    ReplyDelete
  9. Semakin femes bobo ni ;D hehe

    ReplyDelete
  10. retisss dah dia.. rezeki terpijak! hehe

    ReplyDelete
  11. untungla bobo dh popular skrg...hihihihi

    ReplyDelete
  12. hehe dah glamour dah boob ni . :)

    ReplyDelete
  13. hehe dah glamour bobo ni :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.