Tuesday, 4 June 2013

CPUV atau BE ke 45 dari Nuffnang | Pee Mak Campaign

Assalamualaikum, peace upon you.
Pejam celik pejam celik dah masuk bulan JUNE kan, lagi sebulan lebih je kita nak masuk bulan yang mulia iaitu bulan Ramadhan tak sabar nak puasa nanti :) tapi bukan shida nak bercerita tentang puasa tapi shida dapat CPUV baru lagi tau, kali ni CPUV yang pertama untuk bulan Jun dan BE ke 45 dari Nuffnang datangnya dari iklan Pee Mak Campaign, shida belum tengok habis lagi dekat mana iklan ni bertenggek kan. Kalau korang nampak tolong klik eh untuk shida heeehe :) terima kasih! Sekarang shida ada 4 BE atau CPUV tengah running alhamdulillah rezeki darinya tak putus-putus untuk shida. Kalau korang nak belajar Nuffnang boleh klik sini ok > belajar nuffnang :)



18 comments:

  1. best nye dpt bnyk :) tahniah akak..

    ReplyDelete
  2. Entah bila lah br dapat ni...urmm

    ReplyDelete
  3. Bestnya shida, banyak be tengah running

    ReplyDelete
  4. tahniah shida..semoga terus sukses bersama nuffnang :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum awak.. bestnyaaa. rezeki sentiasa masukkkk :)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...Dunia sebenar Shida... anda murah rezeki kerana suka memberi ilmu pada orang lain...insaallah ada rezeki anda.
    mselim3 jumpa entry dunia kak shida kerana mselim3 dapat jgk...Pee Mak campaign..

    mselim3

    pls: mselim3 selalu baca entry cara nak dapat earning kat blog nie... blog nie terbaik... alhamdulilah dapat blog buster jugak sekarang tgh berjalan...

    ReplyDelete
  7. ALHAMDULILLAH,TAHNIAH SHIDA...^_^

    ReplyDelete
  8. congrat sis..murah rezeki dia..

    ReplyDelete
  9. tahniah shida..zaza ni still samar2 lagi bab Be walaupun dah banyak membaca..hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah shida..zaza ni still samar2 lagi bab Be walaupun dah banyak membaca..hehe

    ReplyDelete
  11. Alhamdulilah shida :) rezeki..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.