CPUV atau BE ke 45 dari Nuffnang | Pee Mak Campaign | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 45 dari Nuffnang | Pee Mak Campaign

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 4 June 2013

CPUV atau BE ke 45 dari Nuffnang | Pee Mak Campaign

Assalamualaikum, peace upon you.
Pejam celik pejam celik dah masuk bulan JUNE kan, lagi sebulan lebih je kita nak masuk bulan yang mulia iaitu bulan Ramadhan tak sabar nak puasa nanti :) tapi bukan shida nak bercerita tentang puasa tapi shida dapat CPUV baru lagi tau, kali ni CPUV yang pertama untuk bulan Jun dan BE ke 45 dari Nuffnang datangnya dari iklan Pee Mak Campaign, shida belum tengok habis lagi dekat mana iklan ni bertenggek kan. Kalau korang nampak tolong klik eh untuk shida heeehe :) terima kasih! Sekarang shida ada 4 BE atau CPUV tengah running alhamdulillah rezeki darinya tak putus-putus untuk shida. Kalau korang nak belajar Nuffnang boleh klik sini ok > belajar nuffnang :)



18 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

best nye dpt bnyk :) tahniah akak..

Elih J said...

Entah bila lah br dapat ni...urmm

huny madu said...

Bestnya shida, banyak be tengah running

Kenit Cinonet said...

tahniah shida..semoga terus sukses bersama nuffnang :)

Mia Liana said...

wah.. tahniah ya shida..

nuyui a.k.a miss YUI said...

thniah dear..byk tu ada..

Normi Nieza said...

tahniah...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak.. bestnyaaa. rezeki sentiasa masukkkk :)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...Dunia sebenar Shida... anda murah rezeki kerana suka memberi ilmu pada orang lain...insaallah ada rezeki anda.
mselim3 jumpa entry dunia kak shida kerana mselim3 dapat jgk...Pee Mak campaign..

mselim3

pls: mselim3 selalu baca entry cara nak dapat earning kat blog nie... blog nie terbaik... alhamdulilah dapat blog buster jugak sekarang tgh berjalan...

Puan Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH,TAHNIAH SHIDA...^_^

Deq's Qienz said...

congrat sis..murah rezeki dia..

Zaza said...

tahniah shida..zaza ni still samar2 lagi bab Be walaupun dah banyak membaca..hehe

Zaza said...

tahniah shida..zaza ni still samar2 lagi bab Be walaupun dah banyak membaca..hehe

Sukma Haron said...

tahniah shida....

azizah :) said...

Alhamdulilah shida :) rezeki..

Sally Yatiey said...

bestnyaaaaa ;D hehe

Cik Nur™ said...

rezeki shida... :)

Cik Fie said...

alhamdulillah :)