CPUV atau BE ke 46 dari Nuffnang | KIA_WHAT IS PROJECT C? | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 46 dari Nuffnang | KIA_WHAT IS PROJECT C?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 4 June 2013

CPUV atau BE ke 46 dari Nuffnang | KIA_WHAT IS PROJECT C?

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah rezeki dari Allah swt shida panjat kesyukuran darinya, muncul lagi BE yang tak diduga hari ni cpuv yang ke2 untuk bulan JUNE dan yang ke 46 mengikut keseluruhan cpuv yang shida perolehi. Iklan baru datang dari banyak penjuru shida tengok ketiga-tiga penjuru keluar iklan ni, nice! KIA-WHAT IS PROJECT C? bunyi macam teruja kan. Apa lah tu yang project c nya, thanks banyak-banyak kepada Nuffnang, kalau boleh bagi lah lagi, sangat-sangat gembira shida hari ni, walaupun beberapa hari yang lepas agak kecewa sekejap dengan kehidupan :) Baru semangat nak bloging nak blogwalking. Semalam shida baru update BE shida yang ke 45 baru ke korang boleh scroll bawah untuk baca ya :)



20 Jari Ohsem:

Che Rosliza Che Mat said...

Tahniah...memang rezeki...hihihi

huny madu said...

Alhamdulillah..murah rezeki shida :)

Nory Zoulkefle said...

wahhh rancaknya BE menari2...hehhe

deq's qienz said...

syiok la shida..tahniah ya :)

Nieyxzha Hassan said...

Bestnye..dpt lagi..hoho

mujadafewa.my said...

tahniah shida,, i m happy for you :D

ANa Ahmad said...

Tahniah kak :) banyak tul masuk ni

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah...rezeki Shida... Farah tumpang happy untuk Shida... ^_^

Normi Nieza said...

tahniah...

Nadia Johari said...

tahniah shida..rezeki x penh putus-putus..=)

Sukma Haron said...

wow...it is great...congratulations....

laskar pelangi said...

tahniah shida..murah rezeki =D

azizah :) said...

tahniah shida syg.... syukur Alhamdulilah dgn rezeki yg ada :)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH . REZEKI LA .. ALHAMDULILLAH

Sally Yatiey said...

tahniah ;D

Cik Nur™ said...

murah rezeki shida. :)

caliph shuriken said...

congratz, shida ^^

ekin schmidt said...

syok la shida.
rezeki tiap2 bulan ...tahniah!
keep it up bat pasif income ye dak :)
btw fan page belum di delete hoping semua especialy girl report this fan page.
t ade plak gambar korg diorang curik

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html

take action ye . tq

Azhafizah Md Nor said...

yeay dapat CPUV lagi.congrats!

Cik Fie said...

wah ! tahniah sebab dapat CPUV :)