Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 4 June 2013

CPUV atau BE ke 46 dari Nuffnang | KIA_WHAT IS PROJECT C?

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah rezeki dari Allah swt shida panjat kesyukuran darinya, muncul lagi BE yang tak diduga hari ni cpuv yang ke2 untuk bulan JUNE dan yang ke 46 mengikut keseluruhan cpuv yang shida perolehi. Iklan baru datang dari banyak penjuru shida tengok ketiga-tiga penjuru keluar iklan ni, nice! KIA-WHAT IS PROJECT C? bunyi macam teruja kan. Apa lah tu yang project c nya, thanks banyak-banyak kepada Nuffnang, kalau boleh bagi lah lagi, sangat-sangat gembira shida hari ni, walaupun beberapa hari yang lepas agak kecewa sekejap dengan kehidupan :) Baru semangat nak bloging nak blogwalking. Semalam shida baru update BE shida yang ke 45 baru ke korang boleh scroll bawah untuk baca ya :)



20 comments:

  1. Tahniah...memang rezeki...hihihi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..murah rezeki shida :)

    ReplyDelete
  3. wahhh rancaknya BE menari2...hehhe

    ReplyDelete
  4. syiok la shida..tahniah ya :)

    ReplyDelete
  5. tahniah shida,, i m happy for you :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak :) banyak tul masuk ni

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...rezeki Shida... Farah tumpang happy untuk Shida... ^_^

    ReplyDelete
  8. tahniah shida..rezeki x penh putus-putus..=)

    ReplyDelete
  9. wow...it is great...congratulations....

    ReplyDelete
  10. tahniah shida..murah rezeki =D

    ReplyDelete
  11. tahniah shida syg.... syukur Alhamdulilah dgn rezeki yg ada :)

    ReplyDelete
  12. WAHHH . REZEKI LA .. ALHAMDULILLAH

    ReplyDelete
  13. syok la shida.
    rezeki tiap2 bulan ...tahniah!
    keep it up bat pasif income ye dak :)
    btw fan page belum di delete hoping semua especialy girl report this fan page.
    t ade plak gambar korg diorang curik

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html

    take action ye . tq

    ReplyDelete
  14. yeay dapat CPUV lagi.congrats!

    ReplyDelete
  15. wah ! tahniah sebab dapat CPUV :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.