Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 12 June 2013

CPUV atau BE ke 47 & 48 dari Nuffnang | Transtitions Optical | INTI Cycle 3 Degree

Assalamualaikum, peace upon you.
Seronok tengok akaun Nuffnang hari ni :) rasa makin berkobar-kobar nak bloging ni. nak ikutkan shida nak cashout dah tapi makin banyak CPUV so shida bertahan dulu, rasa lepas raya baru nak cashout nampaknya disebabkan cpuv yang tengah running setakat ini ada 6 BE, yang makin aktif BE dari Ikea-Kitchen FY2013 ni, lepas mengadu dia tak aktif sekarang earn dia paling top sekarang dah masuk 25++ nampak gayanya terpaksalah shida bertahan dulu dari cashout. Rasa tahun ni setahun sekali cashout. Last cashout tahun lepas tak silap shida cashout kali ini untuk kali ke5, alhamdullah rezeki. Cuma tahun ni agak slow sedikit, biasa dalam setahun shida boleh cashout 2kali setahun tapi 2013 terpaksa hold, sekali saja disebabkan kekangan masa yang tak dapat dielakkan. Semakin shida nak kearah mendirikan masjid banyak pula kerja shida kena buat. Tak ada masalah pun demi masa depan blog dan diri kena banyak berkorban sikit ^_^
Cpuv kali ni dari Transtitions Optical dan INTI Cycle 3 Degree, macam biasa lah shida belum tengok-tengok lagi BE yang shida dapat ni macam mana rupanya tapi yang dari 11 Jun tu rasa dah nampak iklan bahagian atas header. Setakat ni ada 6 BE tengah berjalan inshaa allah akan jaga baik-baik maintain trafik dan nak blogwalking secara perlahan, shida dah banyak hari tinggal blogwalking ni risau pula huhuhu tak dan nak blogwalking lah dan update saja, tak apa lah shida cuba juga blogwalking, update ni pun selang-seli je pastu lambat-lambat haihh! risau pula shida keadaan macam ni asyik tak sempat je huhuhu~


29 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki.. ☺

    ReplyDelete
  2. Tahniah...
    Murah rezeki shida.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah.. :) Miss Purple tak pernah dapat lagi.. nak tanya cik shida, shida maintain traffic berapa sehari ek?

    ReplyDelete
  4. Was... Hihi.... Nk jgk..haha

    ReplyDelete
  5. saya 1st time dpt ni..

    *Buffering earning? Apa tu?
    http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/06/buffering-earning.html

    ReplyDelete
  6. betul tu Shida... lately Nuffnang murah hati kan.. tahniah la ye

    ReplyDelete
  7. Congrats akakkk. Hehe

    Wahhh. Ngah busy nak dirikan masjid rupanya. Cepat akak, nak makan nasi minyakkkk. Hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah, murah rezeki tuh

    ReplyDelete
  9. tahniah Shida...iklan nuffnang kat blog akak pun sama gak...

    ReplyDelete
  10. KAK BUI DPT 2 BE NI LA..YAHOOOO..SYUKUR ALHAMDULILLAH..^_^

    ReplyDelete
  11. samala kita.. ingat nak cashout tapi makin byk pulak BE menari2.. hold lah dulu.. hehe

    ReplyDelete
  12. wahh...sampai 6 CPUV tengah running tu...:D

    P.S - Bila CPUV tengah menari2 ni tangan ni rasa berat je nak klik cashout tu kan...kumpul banyak2 dulu...baru cashout...heee

    ReplyDelete
  13. wooohhh banyaknya BE dia.. tahniah shida syg~~

    ReplyDelete
  14. Congrats Shida..semoga makin bertambah rezeki.aminn :)

    ReplyDelete
  15. wahhh...berderet..tahniah shida! :)

    ReplyDelete
  16. maigadddddddddddddddddddddddddddddd :D

    ReplyDelete
  17. congratz, shida ^^

    *dh lama sy x check perihal BE ni, huh...

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah, murah rezeki mu Shida :)

    ReplyDelete
  19. rezeki orang siapa tahu, hihi, akak shida nak diri ka masjid ke? wowo tahniah

    ReplyDelete
  20. wah banyaknyaaaaa BE....! masyuk kak shida! :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.