CPUV atau BE ke 47 & 48 dari Nuffnang | Transtitions Optical | INTI Cycle 3 Degree | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 47 & 48 dari Nuffnang | Transtitions Optical | INTI Cycle 3 Degree

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 12 June 2013

CPUV atau BE ke 47 & 48 dari Nuffnang | Transtitions Optical | INTI Cycle 3 Degree

Assalamualaikum, peace upon you.
Seronok tengok akaun Nuffnang hari ni :) rasa makin berkobar-kobar nak bloging ni. nak ikutkan shida nak cashout dah tapi makin banyak CPUV so shida bertahan dulu, rasa lepas raya baru nak cashout nampaknya disebabkan cpuv yang tengah running setakat ini ada 6 BE, yang makin aktif BE dari Ikea-Kitchen FY2013 ni, lepas mengadu dia tak aktif sekarang earn dia paling top sekarang dah masuk 25++ nampak gayanya terpaksalah shida bertahan dulu dari cashout. Rasa tahun ni setahun sekali cashout. Last cashout tahun lepas tak silap shida cashout kali ini untuk kali ke5, alhamdullah rezeki. Cuma tahun ni agak slow sedikit, biasa dalam setahun shida boleh cashout 2kali setahun tapi 2013 terpaksa hold, sekali saja disebabkan kekangan masa yang tak dapat dielakkan. Semakin shida nak kearah mendirikan masjid banyak pula kerja shida kena buat. Tak ada masalah pun demi masa depan blog dan diri kena banyak berkorban sikit ^_^
Cpuv kali ni dari Transtitions Optical dan INTI Cycle 3 Degree, macam biasa lah shida belum tengok-tengok lagi BE yang shida dapat ni macam mana rupanya tapi yang dari 11 Jun tu rasa dah nampak iklan bahagian atas header. Setakat ni ada 6 BE tengah berjalan inshaa allah akan jaga baik-baik maintain trafik dan nak blogwalking secara perlahan, shida dah banyak hari tinggal blogwalking ni risau pula huhuhu tak dan nak blogwalking lah dan update saja, tak apa lah shida cuba juga blogwalking, update ni pun selang-seli je pastu lambat-lambat haihh! risau pula shida keadaan macam ni asyik tak sempat je huhuhu~


29 Jari Ohsem:

Ahmad Amiruddin said...

Alhamdulillah rezeki.. ☺

Cik Nur™ said...

Tahniah...
Murah rezeki shida.. :)

Miss Purple said...

tahniah.. :) Miss Purple tak pernah dapat lagi.. nak tanya cik shida, shida maintain traffic berapa sehari ek?

trah zain said...

Was... Hihi.... Nk jgk..haha

Asyik Izas said...

saya 1st time dpt ni..

*Buffering earning? Apa tu?
http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/06/buffering-earning.html

potia casadelarossa said...

betul tu Shida... lately Nuffnang murah hati kan.. tahniah la ye

myraVea said...

Congrats akakkk. Hehe

Wahhh. Ngah busy nak dirikan masjid rupanya. Cepat akak, nak makan nasi minyakkkk. Hehe

huny madu said...

Murah rezeki shida.. :)

Siti Rohaida Yusof said...

tapi akak xdpt pun..hehehe

eiela said...

tahniah, murah rezeki tuh

Normi Nieza said...

tahniah shida..rezeki...

nuyui a.k.a miss YUI said...

thniah syg..

Sally Yatiey said...

tahniah ;D

Sukma Haron said...

tahniah Shida...iklan nuffnang kat blog akak pun sama gak...

Puan Bui Junaidi said...

KAK BUI DPT 2 BE NI LA..YAHOOOO..SYUKUR ALHAMDULILLAH..^_^

aisya said...

samala kita.. ingat nak cashout tapi makin byk pulak BE menari2.. hold lah dulu.. hehe

Ezad Skytech said...

wahh...sampai 6 CPUV tengah running tu...:D

P.S - Bila CPUV tengah menari2 ni tangan ni rasa berat je nak klik cashout tu kan...kumpul banyak2 dulu...baru cashout...heee

azizah :) said...

wooohhh banyaknya BE dia.. tahniah shida syg~~

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Shida..semoga makin bertambah rezeki.aminn :)

deno said...

tahniah kak shida :)

Nasuha said...

Bestlh...

ayut said...

wahhh...berderet..tahniah shida! :)

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kakshida :)

Mek Onie said...

maigadddddddddddddddddddddddddddddd :D

caliph shuriken said...

congratz, shida ^^

*dh lama sy x check perihal BE ni, huh...

baby comel said...

Alhamdulillah, murah rezeki mu Shida :)

shasha yacob said...

rezeki orang siapa tahu, hihi, akak shida nak diri ka masjid ke? wowo tahniah

deno said...

wah banyaknyaaaaa BE....! masyuk kak shida! :)

Cik Fie said...

rezeki jangan ditolak :)