CPUV atau BE ke 49 dari Nuffnang | Kakao Talk App | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 49 dari Nuffnang | Kakao Talk App

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 19 June 2013

CPUV atau BE ke 49 dari Nuffnang | Kakao Talk App

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah cpuv baru lagi dari campaign Kakao Talk App dari Nuffnang. Cpuv yang ke 49 ini agak menarik bagi shida sebab ada 2 model atau bintang yang menjadi duta Kakao Talk App ni, selalu shida tengok dalam tv mesti ada iklan Kakao Talk App ni, nampaknya pesaing baru bagi App terhangat sekarang ni iaitu WeChat yang juga menampilkan 2 duta hebat iaitu Lisa Surihani dan Shaheizy Sam. Apa yang shida tengok persamaan antara dua-dua app ni adalah chat dan call free dan juga menampilkan icon-icon terkini dan cute :) rasa best pula dapat campaign kali ni :) thanks Nuffnang!
yuna zarai dan artis korea ni nama apa?? shida tak kenal lah huhuhu ^_^


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

27 Jari Ohsem:

Hajar Shikin said...

Top BigBang =)

Unknown said...

wah,,tahniah kak,, hehe rezeki di bulan jun sering melimpah ruah hehe :D

myraVea said...

Murah rezeki akak. ♥

BE kite lain2 la kak. Yang same INTI tu je. Hee. Banyak btol iklan kt nuffnang ni.

Ezad Skytech said...

Wahhh...dapat CPUV lagi tu...best2...sekarang ni iklan KakaoTalk ni mmg asyik muncul je...hee

P.S - Oh..tu TOP dari kumpulan Big Bang...hee

Miss N™ said...

Murah rezeki Shida.. :)
Tahniahhh

sweetsour93 said...

rezeki tu kak. hehe. tahniah :D

Potia Casadelarossa said...

Tahniah ShidaR.. sy pon dapat yg ni

Unknown said...

tunjuk je la.. owang nak tengok. hehe!

Unknown said...

ALHAMDULILLAH..TAHNIAH SHIDA

YG LELAKI TU ARTIS GLEMER KAT KOREA..'TOP' NAMANYA DR KUMPULAN BIG BANG..ENCEM..HIHIHI

Unknown said...

Beruntungnya shida.. nuff sayang sangat kat shida kot :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear =)

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

Unknown said...

tahniah.. hehe..

yg laki tu tau dia kumpulan bigbang tapi tak tau yg mana satu. hehe

Sukma said...

tahniah shida...

bunga pink said...

wah!
byknye BE dia :)
rezeki nak puasa tu :)




btw dalm post sy ada fan page pencuri gambar wanita, ad gak blogger, sbb bloger sume cun2, then mereka komen ntah hape2. please report. page tu patut di delete!

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/masalah-makan-diri.html

Unknown said...

rezeki.. rezeki.. hihi

Unknown said...

tahniah ye ;D

Unknown said...

tahniah shidaa..murah rezeki gan nuffnang!

Lynn Damya said...

salam, shida..congratez, byknya dpt CPUV !! seronok sgt ! nk tanye lah, iklan2 tu mmg akan masuk dlm blog yg terplih je kan, dan mmg automatik kluar dan di display kat tgh2 entry kita kan?

Solehah Shamsuddin said...

Laki tu dari kumpulan Big Bang.hehe tahniah dpt BE baru :)

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kakshida ...

Unknown said...

omaigad, Sabun TOP jadik model lah. hihi

caliph shuriken said...

wahh, murah rezki BE ni ^^

effort lab said...

kakao la cpuv blog kak :D

ayut said...

tahniah shida!!ayut pon dpt..hihihi..seronok rasa.. ^^

ayut said...

done inti dan rhb

Cik Fie said...

alhamdulillah . tahniah ye kak :)