Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 19 June 2013

CPUV atau BE ke 49 dari Nuffnang | Kakao Talk App

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah cpuv baru lagi dari campaign Kakao Talk App dari Nuffnang. Cpuv yang ke 49 ini agak menarik bagi shida sebab ada 2 model atau bintang yang menjadi duta Kakao Talk App ni, selalu shida tengok dalam tv mesti ada iklan Kakao Talk App ni, nampaknya pesaing baru bagi App terhangat sekarang ni iaitu WeChat yang juga menampilkan 2 duta hebat iaitu Lisa Surihani dan Shaheizy Sam. Apa yang shida tengok persamaan antara dua-dua app ni adalah chat dan call free dan juga menampilkan icon-icon terkini dan cute :) rasa best pula dapat campaign kali ni :) thanks Nuffnang!
yuna zarai dan artis korea ni nama apa?? shida tak kenal lah huhuhu ^_^


27 comments:

  1. wah,,tahniah kak,, hehe rezeki di bulan jun sering melimpah ruah hehe :D

    ReplyDelete
  2. Murah rezeki akak. ♥

    BE kite lain2 la kak. Yang same INTI tu je. Hee. Banyak btol iklan kt nuffnang ni.

    ReplyDelete
  3. Wahhh...dapat CPUV lagi tu...best2...sekarang ni iklan KakaoTalk ni mmg asyik muncul je...hee

    P.S - Oh..tu TOP dari kumpulan Big Bang...hee

    ReplyDelete
  4. Murah rezeki Shida.. :)
    Tahniahhh

    ReplyDelete
  5. rezeki tu kak. hehe. tahniah :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah ShidaR.. sy pon dapat yg ni

    ReplyDelete
  7. tunjuk je la.. owang nak tengok. hehe!

    ReplyDelete
  8. ALHAMDULILLAH..TAHNIAH SHIDA

    YG LELAKI TU ARTIS GLEMER KAT KOREA..'TOP' NAMANYA DR KUMPULAN BIG BANG..ENCEM..HIHIHI

    ReplyDelete
  9. Beruntungnya shida.. nuff sayang sangat kat shida kot :)

    ReplyDelete
  10. tahniah.. hehe..

    yg laki tu tau dia kumpulan bigbang tapi tak tau yg mana satu. hehe

    ReplyDelete
  11. wah!
    byknye BE dia :)
    rezeki nak puasa tu :)




    btw dalm post sy ada fan page pencuri gambar wanita, ad gak blogger, sbb bloger sume cun2, then mereka komen ntah hape2. please report. page tu patut di delete!

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/masalah-makan-diri.html

    ReplyDelete
  12. tahniah shidaa..murah rezeki gan nuffnang!

    ReplyDelete
  13. salam, shida..congratez, byknya dpt CPUV !! seronok sgt ! nk tanye lah, iklan2 tu mmg akan masuk dlm blog yg terplih je kan, dan mmg automatik kluar dan di display kat tgh2 entry kita kan?

    ReplyDelete
  14. Laki tu dari kumpulan Big Bang.hehe tahniah dpt BE baru :)

    ReplyDelete
  15. omaigad, Sabun TOP jadik model lah. hihi

    ReplyDelete
  16. tahniah shida!!ayut pon dpt..hihihi..seronok rasa.. ^^

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah . tahniah ye kak :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.