Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 30 June 2013

CPUV atau BE ke 50 dari Nuffnang | KL SOGO June 2013 Sale

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah walau kurang komited dengan blog tapi Nuffnang tetap nak beri rezeki pada blog ni, bersyukur sangat-sangat shida rasa :) BE atau cpuv campaign yang muncul ni yang ke 50 selama bersama Nuffnang hampir 3 tahun, nak cashout pun mungkin lewat lagi sebab cpuv bertambah pula, lagian semua BE running lama lebih sebulan dari RHB Debit Mass Usage dan Ikea-Kitchen FY2013, tunggulah dah metered semua BE baru shida cashout. Biar lambat asal pulangan lumayan cehhh wahhh hahaaa. KL SOGO June 2013 Sale  moga bertahan lebih lama lah, mesti sempena promosi raya 2013 kan. ok lah shida nak design-design kejap, nanti shida cari masa blogwalking ok. Oh ya bagi yang berminat nak TEMPAH PRINT KAD RAYA design sendiri boleh pm shida segera ok! inshaa allah harga terbaik!



26 comments:

  1. waaa,, bestnya dapat BE.. Lia pun nak juga, tapi belum dapat2 lagi ..

    ReplyDelete
  2. perghh akk! memang hebatlah akk ni... btw, tahniah!!! hehehe

    ReplyDelete
  3. Seronoknya shida.. murah rezeki :)

    ReplyDelete
  4. wewittt..best tu..byk dh smpi 50..ayut tak kira la pulak..adehhh..nk g tgk jgk la

    ReplyDelete
  5. Tahniah shida....sekali 6 cpuv tgh running

    ReplyDelete
  6. tahniah shida..zaza zero bab BE walaupun dah byk membaca..hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah shida.. rezeki nak raya ni..

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat BE baru ;D hee

    ReplyDelete
  9. rezeki....
    tahniah shida.. :)

    ReplyDelete
  10. tahniah dear.. masyuk rezeki puasa..

    ReplyDelete
  11. hai dah follow and join contest FD

    update :

    http://lollista.blogspot.com/2013/06/novel-kirana-aqila-chapter-5-here-i.html

    ReplyDelete
  12. SYUKUR ALHAMDULILLAH..KAK BUI PUN ADA NIAT NAK CASH OUT NI..HEHE

    ReplyDelete
  13. bnyk kut sekaligus bila tgk balik... pergh.. hihi

    ReplyDelete
  14. tahniah... sy pun dapat juga be yg ni. =)

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah, rezeki shida makin bertambah..

    ReplyDelete
  16. fuh banyak betul die dapat erk

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.