CPUV atau BE ke 50 dari Nuffnang | KL SOGO June 2013 Sale | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 50 dari Nuffnang | KL SOGO June 2013 Sale

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 30 June 2013

CPUV atau BE ke 50 dari Nuffnang | KL SOGO June 2013 Sale

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah walau kurang komited dengan blog tapi Nuffnang tetap nak beri rezeki pada blog ni, bersyukur sangat-sangat shida rasa :) BE atau cpuv campaign yang muncul ni yang ke 50 selama bersama Nuffnang hampir 3 tahun, nak cashout pun mungkin lewat lagi sebab cpuv bertambah pula, lagian semua BE running lama lebih sebulan dari RHB Debit Mass Usage dan Ikea-Kitchen FY2013, tunggulah dah metered semua BE baru shida cashout. Biar lambat asal pulangan lumayan cehhh wahhh hahaaa. KL SOGO June 2013 Sale  moga bertahan lebih lama lah, mesti sempena promosi raya 2013 kan. ok lah shida nak design-design kejap, nanti shida cari masa blogwalking ok. Oh ya bagi yang berminat nak TEMPAH PRINT KAD RAYA design sendiri boleh pm shida segera ok! inshaa allah harga terbaik!



26 Jari Ohsem:

sizziey darliana said...

waaa,, bestnya dapat BE.. Lia pun nak juga, tapi belum dapat2 lagi ..

✿INA AINAA✿ said...

perghh akk! memang hebatlah akk ni... btw, tahniah!!! hehehe

Unknown said...

Seronoknya shida.. murah rezeki :)

ayut said...

wewittt..best tu..byk dh smpi 50..ayut tak kira la pulak..adehhh..nk g tgk jgk la

ayut said...

done rhb

Mimie said...

Tahniah shida....sekali 6 cpuv tgh running

Zaza Iman said...

tahniah shida..zaza zero bab BE walaupun dah byk membaca..hehe

Leeza Dayasari said...

Moga akak terus sukses k...

Unknown said...

tahniah shida.. rezeki nak raya ni..

Unknown said...

Bestnya dapat BE baru ;D hee

Miss N™ said...

rezeki....
tahniah shida.. :)

Cik Nor said...

tanhiah shida,,:)

Mrs Velentine said...

rezeki tahniah

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear.. masyuk rezeki puasa..

Diana Rashid said...

banyak nya..best!!

Diana Rashid said...

banyak nya..best!!

dEdEQ dE wIshEs said...

KAK MMG TERBAIK R

Chuu Muqhlis said...

dah lama x dapat

fasham said...

hai dah follow and join contest FD

update :

http://lollista.blogspot.com/2013/06/novel-kirana-aqila-chapter-5-here-i.html

Unknown said...

SYUKUR ALHAMDULILLAH..KAK BUI PUN ADA NIAT NAK CASH OUT NI..HEHE

Unknown said...

bnyk kut sekaligus bila tgk balik... pergh.. hihi

Unknown said...

tahniah... sy pun dapat juga be yg ni. =)

Aimacomel said...

alhamdulillah, rezeki shida makin bertambah..

Unknown said...

tahniah....

Nadia Johari said...

fuh banyak betul die dapat erk

Cik Fie said...

congrate :)