Sunday, 9 June 2013

Double Big Giveaway by Mohd Zuhri

Assalamualaikum, peace upon you.
kali ni hadiah semua mewah-mewah yang bernilai RM100 Double Big Giveaway by Mohd Zuhri. Inshaallah jika ada rezeki dapat lah memiliki hadiah yang bernilai tu. korang berminat juga boleh join tamat pada 27 Jun 2013 lambat lagi so pakat-pakat join ok. Good luck untuk diri sendiri dan peserta lain juga :) nak join boleh klik banner atas ok :)


6 comments:

  1. Good luck akak shida! ^_____________^

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya shida..kalau de rezeki tidak kemana kan.. :)

    ReplyDelete
  3. good luck kshida :) nk join jugak lah . hehehe

    ReplyDelete
  4. good luck shida :)

    ReplyDelete
  5. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/06/double-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.