Double Big Giveaway by Mohd Zuhri | Dunia sebenar Shida Double Big Giveaway by Mohd Zuhri

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 9 June 2013

Double Big Giveaway by Mohd Zuhri

Assalamualaikum, peace upon you.
kali ni hadiah semua mewah-mewah yang bernilai RM100 Double Big Giveaway by Mohd Zuhri. Inshaallah jika ada rezeki dapat lah memiliki hadiah yang bernilai tu. korang berminat juga boleh join tamat pada 27 Jun 2013 lambat lagi so pakat-pakat join ok. Good luck untuk diri sendiri dan peserta lain juga :) nak join boleh klik banner atas ok :)


6 Jari Ohsem:

Seneorita Baharin said...

Good luck akak shida! ^_____________^

Cik Nur™ said...

semoga berjaya shida..kalau de rezeki tidak kemana kan.. :)

-meeSUPERGIRL- said...

good luck kshida :) nk join jugak lah . hehehe

MaYa MustWany said...

good luck shida :)

aisya said...

gudluck =)

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/06/double-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html