Follower 4444 | rainyshiningshinee.blogspot.com | Dunia sebenar Shida Follower 4444 | rainyshiningshinee.blogspot.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 24 June 2013

Follower 4444 | rainyshiningshinee.blogspot.com

Assalamualaikum, peaceupon you.
thanks kepada Mischievous Teenager sudi follow blog shida dan disebabkan shida terperasan buat sikit satu entri khas buat mereka yang selalu follow shida ni, nak buat untuk semua mungkin tak lah tak sempat dan tak terkejar shida nak print screen kan. So no 4444 ni menarik juga bagi shida no yang selaras dan senang nak hafal juga. Kalau korang sudi terjah dan follow blog beliau eah :) mehh tengok header cute dia!
minat korea ke? alahai ramainya girl suka artis korea hehee ^_^


18 Jari Ohsem:

Emas Putih said...

tahniah shida :) hehehe

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH . RAMAI GILE KWAN AKAK .. BESHH BESHH . TUK SI ADIK PEMINAT KOREA . TAHNIAH . HEHE

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

aisya said...

4 kali 4 tu.. hehe

Maria Firdz said...

wah.. tahniah.. :)

Siti Rohaida Yusof said...

alhamdulillah..cantik no tu shida..satgi boleh la singgah blog yang bertuah tu

diana said...

wah..no cantik tu..:)

Sally Yatiey said...

tahniahhhhh ;D
Terjahhhhhh ^_^

Arra Ahmad said...

dah cecah 4444 dah..:)

Cik Nur™ said...

4444...tahniah shida.. :)

Sukma Haron said...

good luck shida...ramainya follower

Nao Mei said...

tahniah dik

Zaza said...

wah.. =) tahniah..

Solehah Shamsuddin said...

Tahniah. Beruntung dapat review dari kak Shida :)

Mohd Shafwan said...

untung dia dpt nombor luck

azizah :) said...

ramainya... hehe tahniah!

Nadia Johari said...

peminat korea dah mai dah

Cik Fie said...

cantik la nombor follower tu :)