Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 24 June 2013

Follower 4444 | rainyshiningshinee.blogspot.com

Assalamualaikum, peaceupon you.
thanks kepada Mischievous Teenager sudi follow blog shida dan disebabkan shida terperasan buat sikit satu entri khas buat mereka yang selalu follow shida ni, nak buat untuk semua mungkin tak lah tak sempat dan tak terkejar shida nak print screen kan. So no 4444 ni menarik juga bagi shida no yang selaras dan senang nak hafal juga. Kalau korang sudi terjah dan follow blog beliau eah :) mehh tengok header cute dia!
minat korea ke? alahai ramainya girl suka artis korea hehee ^_^


18 comments:

  1. WAHHH . RAMAI GILE KWAN AKAK .. BESHH BESHH . TUK SI ADIK PEMINAT KOREA . TAHNIAH . HEHE

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..cantik no tu shida..satgi boleh la singgah blog yang bertuah tu

    ReplyDelete
  3. tahniahhhhh ;D
    Terjahhhhhh ^_^

    ReplyDelete
  4. good luck shida...ramainya follower

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Beruntung dapat review dari kak Shida :)

    ReplyDelete
  6. untung dia dpt nombor luck

    ReplyDelete
  7. cantik la nombor follower tu :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.