Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 10 June 2013

Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik


Assalamualaikum semua!!
jom join Giveaway anjuran JAAkechik Corner!
anda berpeluang untuk menang Photo Magnet yg ohsemm.
Hadiah Utama pula adalah Dua Helai Baju T-Shirt.

giveaway 2013,

syarat-syaratnya :

1. jadik follower blog jaakechik : www.jaakechik.com
2. klik LIKE facebook penaja segmen (comey2Ku Printing) : 
3. buat entry simple bertajuk : Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik
4. letak banner giveaway (seperti diatas) ke dalam entry anda.
5. tinggalkan link entry penyertaan anda dibawah komen entry ini.

giveaway 2013

HADIAH : 2 helai Baju T-Shirt & 8 Fridge Magnet Bergambar
NOTA : pemenang diumumkan pada 27 Jun 2013 (random. org)
 Tarikh segmen : 01 - 21 Jun 2013 (only 3 weeks)



'' KLIK HERE TO JOIN ''

13 comments:

  1. Nur belum join..
    insyaAllah kalau sempat Nur join..

    apapun semoga berjaya shida..

    ReplyDelete
  2. selalu jugak singgah kat blog jaakecik ni tapi masih tak kenal sape dia

    ReplyDelete
  3. Good Luck shida..hadiah menarik tu :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana join GA ke-2 jaa...

    semoga ada rezeki anda utk menang nanti...

    btw, jom blogwalking ke link peserta lain...

    http://www.jaakechik.com/2013/06/senarai-link-peserta-ga-ke-2-by.html

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana join GA ke-2 jaa...

    semoga ada rezeki anda utk menang nanti...

    btw, jom blogwalking ke link peserta lain...

    http://www.jaakechik.com/2013/06/senarai-link-peserta-ga-ke-2-by.html

    ReplyDelete
  6. good luck..blogwalking dari contest yg sama..

    ReplyDelete
  7. dari GA yang sama ;)

    http://www.cikfie.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.