Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 10 June 2013

Printing Button Badge dan Bookmark dari Misznadea.com

Assalamualaikum, peace upon you.
button badge dan bookmark
image tak berapa kualiti maaf lah yer hehee :) printing button badge dan bookmark sekali design dari blogger misznadea.com. Bagi yang berminat nak buat juga boleh PM shida segera ok. 


21 comments:

  1. cantiknya...sesuai untuk gift...
    button badge tu berapa satu Shida...?

    ReplyDelete
  2. kiut la..gabungan pink n itam..cantek

    ReplyDelete
  3. Pink + Hitam..boleh tahan..

    ReplyDelete
  4. sukalah dengan book mark tu....

    ReplyDelete
  5. da.. da ade servis print la. gud luck dear.. ^_^

    ReplyDelete
  6. cantik la dear! pink hitam sesuai..

    ReplyDelete
  7. cantiknya....! tahniah kak!:)

    ReplyDelete
  8. DAH MCM2 SHIDA BUAT..CNTIK SEMUANYER

    ReplyDelete
  9. Ni laaa yg akak cakap tu kannn? Cantiknyaa. Sesuai nak hadiahkan kat kgkawan nii. :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.